Utstillerinfo Trondheim

Oslo16-3


Velkommen til Alternativmessen Wellbeing Festival i Trondheim 3.-5. mars 2017!
Dette er Alternativmessen slik du kjenner den, men i ny drakt. Wellbeing er fokus, på alle nivåer.
For første gang går festivalen av stabelen på et nytt sted, flotte Scandic Hotel Lerkendal, kun et kvarters gange fra sentrum!  

På denne siden finner du praktisk informasjon for utstillere på festivalen i Trondheim, og vi anbefaler at du tar deg tid til å lese den.
Ønsker du å delta som utstiller, er det lurt å være tidlig ute med påmeldingen da plassene forsvinner raskt. Som utstiller har man anledning til å holde minst to foredrag, presentasjoner eller workshops i løpet av helgen. Det kan være en god mulighet til å nå enda bedre ut med det man har på hjertet!

Påmelding 

Påmelding skjer ved å fylle ut skjemaet nederst på denne siden.
Du er ikke sikret plass før du har mottatt skriftlig bekreftelse fra oss. Du vil da også motta faktura. Påmeldingen er bindende og ved avmelding belastes 1000,- NOK i avmeldingsgebyr per modul. Ved avbestilling mindre enn én måned før festivalen må standplassen betales i sin helhet.

Festivalkart

WellbeingFestivalTrondheim2017

Modulene

Hver modul har et areal på 2 X 2 m. Prisen er 3.900,- NOK eks.mva, og man kan bestille flere moduler. Ett bord, to stoler, strøm og muligheten til foredrag/presentasjon er inkludert i leien.

Skillevegger og messeutstyr 

Skillevegger er ikke inkludert i standleien. Vegger kan bestilles fra CompassFairs i Trondheim. Ta kontakt med Erlend R. Johnsen på e-post: erlend@compassfairs.no, eller tlf: 92067361.  Betaling må være registrert inn på CompassFairs sin konto senest dagen før riggestart. Dersom forhåndsutsendt faktura ikke er registrert betalt inn på konto, må utstiller betale med kort før de får satt opp standvegger. Eventuelle bestillinger på torsdag må betales kort eller kontant på stedet.

Strøm

Strøm er inkludert i leien. Det er ikke strømuttak ved hver enkelt stand, så ta med ekstra skjøteledning og forgreiningskontakter. Skal mer enn 500 W benyttes, gi skriftlig beskjed om dette så snart som mulig. Utstiller må sørge for belysning til egen stand. Det vil være dempet belysning i hallen, så det er viktig for din synlighet å ha egen belysning. Levende lys er ikke tillatt.

Levering av vaktliste – Frist tirsdag 28. februar 2017

Utstillerne vil få tilsendt vaktlister. Disse ønsker vi i retur innen tirsdag 28. februar, med oversikt over alle som skal jobbe ved standen i løpet av helgen. Vaktlisten blir deres adgangspass. Dersom vaktliste ikke er levert, kommer kun den registrerte utstiller inn. Innlevert vaktliste kan ikke endres uten samtykke fra arrangør. Fra og med torsdag 2. mars kan utstillere få utdelt adgangstegn ved å henvende seg til innsjekken og henvise til stand-navn og eget navn.

Montering 

Salen er åpen for montering for utstillere torsdag 2. mars i tidsrommet kl. 18-22. Benytt hovedinngangen eller kjøreporten. Montering/rigging fortsetter fredag 3. mars fra kl. 8-12.30. Merk! Fredag må alle utstillere og hjelpere registreres inn først. Fredag kl.12.30 skal standen være klar og søppel/emballasje skal være fjernet.

Demontering 

Nedrigg vil foregå søndag 5. mars fra kl. 18-22. Utstillere har ansvar for at søppel fjernes fra standplass. Container finnes ved kjøreporten. Alle varer og rekvisita skal være ute av Scandic Hotel Lerkendal innen kl. 22 søndag kveld. Utstillere som ikke rydder opp etter seg risikerer å måtte dekke ekstrautgfter for rydding.

Varelevering 

Varer kan leveres til Scandic Hotel Lerkendal, torsdag 2. mars fra kl. 17.00. Adresse: Scandic Hotel Lerkendal, Klæbuveien 127, 7031 Trondheim. Varene merkes med «Alternativmessen». Evt. varehenting etter messen må avklares med arrangør. Tidspunkt for henting: man 6. mars, kl. 10-12. Merk: Kort frist, da det er nytt arrangement på stedet. Husk tydelig merking av gods og varer.

Sikkerhet / forsikring 

VISJON står ikke ansvarlig ved eventuelt tyveri eller skade på standutstyr eller varer. Deltakere bes selv å vurdere nødvendigheten av evt. forsikring. Selv om det vil være sikkerhetsvakt tilstede ved arrangementet, kan det likevel være lurt å dekke til “fristende” varer utenom åpningstiden.

Åpningstider for publikum

Fre.13-20, lør. 11-20, søn. 11-18.

Messeområdet er åpent for utstillere og messehjelpere

Torsdag 18.00-22.00, fredag: 8.00-20.15,  lørdag 10.30-20.15 og søndag 10.30-22.00.

Hotellovernatting
Vi har fått en god prisavtale på overnatting på Scandic Hotel Lerkendal.
Ved å oppgi kode BVIS030317 får du en riktig god pris, både på enkelt- og dobbeltrom!
Enkeltrom: kr. 750,- Dobbeltrom: Kr. 850,-. Kontakt: Scandic Hotel Lerkendal, tlf: 21615100, mail: lerkendal@scandichotels.com

Viktig på messen 

1. Utdeling av messemateriale og oppheng av plakater skal kun skje fra egen stand.
Det er ikke tillatt å dele ut reklame til andre utstillere på deres stand eller i fellesområdene.
2. Levende lys er ikke tillatt.
3. Ta hensyn til naboen ved bruk av røkelse og musikk.
4. Det er utstillers ansvar å holde standen ren og ryddig. Hensatt søppel etter messens slutt vil bli fakturert.
5. Alle utstillere må holde seg innenfor sin oppmålte stand. Dette gjelder også for skilt og stoler.

Vi forventer at alle våre utstillere har satt seg inn i følgende lover og forskrifter:
Er du alternativ behandler: Lov om Alternativbehandling og Forskrift om markedsføring av alternativbehandling av sykdom.
Selger du produkter: Lov om Markedsføring.

Kontaktinformasjon 

Dersom du har tilgang til epost anbefaler vi å benytte det. Vi kan i perioder ha stor pågang på linjen, og dermed være vanskelige å få fatt i.

Therese Stordahl
Messeansvarlig
Epost: messe@magasinetvisjon.no
Messetelefon: 99 70 81 58
Sentralbord: 22 33 84 00 (telefontid 10–15, man-tors)

Jeg ønsker å melde meg på messen i Trondheim.
* Felt med stjerne må fylles ut.

Navn:*
Firma:
Org.nr.:
E-post:*
Tlf:*
-
Adresse:
Mobil:
-
Webside:
Bransje (maks tre):*

Jeg bestiller følgende antall moduler (2X2m) á kr. 3.900,- + mva (inkl. ett bord, to stoler og 500W elektrisitet)

Antall moduler:*
Plasseringsønsker, vennligst oppgi tre alternativer (endemoduler koster 500,- ekstra):
Inkludert i standleien er muligheten til å holde minst ett foredrag /minikurs på 45 min. Kontaktperson for foredragene er Eirik Solum: eirik@magasinetvisjon.no, 22 33 84 04. (Vi minner om at det ikke er anledning til å ta imot betaling for foredrag på våre messer.) Foredragets tittel:
Foredragstekst (maks 350 tegn):
Jeg trenger følgende ekstrautstyr til foredraget:
Jeg ønsker annonse i messeprogrammet: Messeprogrammet deles ut til alle besøkende og gir deg en unik mulighet til å nå ut til publikum.
*