Lillestrøm påmelding

Takk for din interesse for våre messer! Vennligst fyll ut alle felter merket med stjerne. Husk at påmeldingen ikke er endelig registrert før du får en bekreftelse fra vår messeavdeling. Du finner kart over messehallen under påmeldingsskjemaet.

Vilkår: Påmeldingen er bindende, og faktura for standleien sendes ut sammen med plassbekreftelse. Ved avbestilling mindre enn én måned før messen er det ingen refusjon. Ved avbestilling før dette tidspunktet vil du få refundert standleien med unntak av et avbestillingsgebyr pålydende 1.000 NOK per modul. Vi kan ikke alltid etterkomme dine ønsker i forhold til plassering og foredragstidspunkt, men vi gjør alt vi kan for å få dette til. Magasinet Visjon står fritt til å avvise utstillere som ikke passer vårt konsept.

Jeg vil melde meg på messen i Oslo/Lillestrøm.
* Felt med stjerne må fylles ut.

Kontaktperson:*
Org.nr. og firmanavn:
E-post:*
Phone:*
-
Addresse:
Mobile:
-
Website:
Bransje (maks tre):*

Jeg bestiller følgende antall moduler (2X2m) á kr. 4.900,- + mva (inkl. ett bord, to stoler og 500W elektrisitet)

Antall moduler:*
Plasseringsønsker, vennligst oppgi tre alternativer (endemoduler koster 500,- ekstra):
Oppgi evt. behov for prosjektor, enkelt lydanlegg eller flipover:
Inkludert i standleien er muligheten til å holde ett foredrag /minikurs på 25 eller 45 min. Kontaktperson for foredragene er Eirik Solum: eirik@magasinetvisjon.no, 22 33 84 04. (Vi minner om at det ikke er anledning til å ta imot betaling for foredrag på våre festivaler.) Foredragets tittel:
Foredragstekst (maks 350 tegn):
Jeg trenger følgende ekstrautstyr til foredraget:
Jeg ønsker annonse i messeprogrammet: Messeprogrammet deles ut til alle besøkende og gir deg en unik mulighet til å nå ut til publikum.
*

Vi oppfordrer alternativbehandlere til å sette seg inn i Lov om Alternativ-behandling og Forskrift om markedsføring av alternativbehandling av sykdomProduktformidlere bør sette seg inn i Lov om Markedsføring. Husk å undersøke om dine tjenester og produkter er momsbelagt, og at all omsetning må registreres i tråd med gjeldende lovgivning.