Program Søndag – Trondheim

Åpningstider:
Fredag: 13.00 – 20.00

Lørdag: 11.00 – 20.00
Søndag: 11.00 – 18.00

Hjertelig velkommen!

• Se fullt program for fredag her
• Se fullt program for lørdag her
• Se fullt program for søndag her

**

Søndag 12.00

 

San Siro: Samisk helbredelse med demonstrasjon og kanalisering, ved medium Janne Viktil. Tar kontakt med den andre siden og gir deg kanalisering. Janne er samisk helbreder som gir tradisjonell helbredelse, kalt læsing, nedarvet av sin far. Helbredelse av sykdom, både psykisk og fysisk, samt stoppe blod, lindre og ta bort smerter og betennelse. Røykeslutt, flyskrekk m.m. Tar i mot behandling på nært og fjernt. Dyre-tolk, kontakter dine kjæledyr her og på andre siden. Det vil bli kanalisering til frivillig i salen.

 

Mesanin: Phil Philips – Are you psychic? Phil will explain different ways to find your psychic abilities and how to shut yourself down after working.

 

Godfoten: Global Power Yoga. Fokus på pust, styrke, nærvær og oppmerksomhet, ta plass egen kropp, ekspandere sinnet. Hva gjør at du kan hente frem din indre kraft og skape energi og flyt i yogapraksisen din? Åpent nivå, enkle instruksjoner.

 

Brassesparket: “Mitt fantastiske liv…” Ved Dr. Henning Hai Lee Yang. “Jeg har hatt et fantastisk liv, også som fremtidsrådgiver for veldig mange spennende mennesker…

Nils Arne-losjen: Kranio sakral – kroppens eget behandlingsspråk. Ved Wenche Tømmervik. Diffuse vondter i kroppen? Finner legene ikke noe på røntgen eller MR? Konsentrasjonsproblemer? Hodesmerter? Ryggen fungerer ikke? Hoftene skjeve? Søvn problemer? Puster du anstrengt? Sliter du med nakken og/eller kjeven?
Kranio sakral er den milde behandlingsformen som tar spenninger. Behandlinger og utdanning.

 

NRS-losjen: MediYoga – pust, avspenning og ro for alle. Med Maiken Sneeggen. MediYoga er rolig og myk yoga med fokus på pusten. Øvelsene er enkle og utføres gjerne på stol. Passer for alle. Du kan delta også om du er utmattet, skadet eller har smerter. MediYoga er selvpleie i form av pust, skånsomme bevegelser og meditasjon. Effekten kan være en følelse av indre ro, mykere kropp og fred i sinnet. Med MediYoga kan du erfare hvor enkelt det er å oppleve de gode effektene av yoga. Kom som du er!

 

Søndag 13.00

Wellbeing Lounge (i utstillingssalen): MEDITASJON FOR ALLE. Lær enkle og effektive meditasjonsteknikker! Trondheim Meditasjon & Yoga introduserer deg til vitenskapen om Yoga og Mantrameditasjon. Du får prøve en avslappende pusteøvelse og bli med på en kort økt med meditasjon med musikk.

 

Movement Lounge (i kafe-området): Taiji workshop. Med Trondheim Taiji-senter. Taijiquan (Tai Chi chuan) stammer fra Kina og er bygget på den naturbaserte filosofien Taoisme.Taiji er meditasjon i bevegelse, gjennom myke, rolige bevegelser og pusten, økes tilstedeværelsen. Det er en måte å bli kjent med seg selv og sin egen spiritualitet.
Frode Strand Karlsen tilbyr et lite innblikk i Taiji. Kom på foredraget og lær litt om hva taiji kan være, og få muligheten til å prøve selv. Frode har drevet med kampkunst i 15 år, hvor de siste 10  årene har værrt rettet mere mot de mykere formene av bevegelses trening som først og fremst styrker kroppens helse, og øver konsentrasjon og fokus opp mot en mere tilstedeværende tilstand. Han har også jobbet med massasje, akupressur og soneterapi, og driver nå Trondheim Taiji Senter hvor han underviser i Qigong og Taijiquan. Taiji formen som man har muligheten å lære på Taiji senteret er en Yang form med 37 posisjoner som stammer fra Mesteren Cheng Man Ching.  I de senere tider har forskning viser gode helsegevinster ved hjelp av regelmessig trening i Taiji. Bla. økt balanse og mindre fall blant eldre, smertelindring ved revmatiske lidelser, og man øver opp koordinasjon, motorikk og balanse etter slag.  Lista er lang. Hvis man legger tid og energi inn i å trene, vil man få en forbedret utgave av seg selv tilbake.

 

San Siro: JON SCHAU, KOMIKER OG FORFATTER: «Naturlighet, naturligvis.» Hvem er vi? Det er et spørsmål mennesker har søkt svaret på siden tidenes morgen. Spørsmålet er om det er det vi leter etter? Er det vi egentlig leter etter rett foran nesene våre hele tiden? Eller kanskje rett bak? Er sannheten om oss at vi er de vi er, og at vi blir noe annet enn det ved å søke å bli teoretisk perfekte istedenfor å bare være oss? Vi lover en spennende time helt utenom det van- lige.

 

Mesanin: SOPHIA LEA: VEIEN TIL BEDRE LIV MED MINDFULNESS OG ASTRO-COACHING. Få et større innblikk i deg selv og dine muligheter for å lykkes i livet. Lær mer om bevisstgjøring, kjærlighetskraft, forholdet til deg selv og andre, dine verdier og ressurser. Ta styring over tankene dine, vær tilstedet med alle sansene, finn gleden hverdagen og få det livet du ønsker. Sophia Lea Kielland er astrolog, forfatter, helse/livsstil og mindfulness coach, kursleder og foredragsholder. Har hatt egne tv programmer om vår tids åndelige søken på TV2 og har skrevet flere bøker om astrologi og parforhold, deltatt i tvdebatter, vært fast astrolog for God Morgen Norge og motebladet Elle.

 

Godfoten: Din Kreative Dans. Veiledning av lærer i 5 rytmer og fysioterapeut Kari Holten. Velkommen til en smakebit på 5 rytmer – et åpent danserom der du kreativt skaper din egen dans, fra øyeblikk til øyeblikk! Støttet av bevegelsespraksisen 5 Rytmer får du muligheten til å utforske og følge bevegelsene som oppstår i møtet med rytmene. 5 Rytmer er ren danseglede og meditasjon i en og samme bevegelse. Alt det vi søker etter har vi i oss. Det eneste vi trenger å gjøre er å stilne sinnet. Den raskeste veien dit er å bevege kroppen. 5 Rytmer er en praksis der vi bruker dans, rytmer og bevegelse for å «vekke» kroppen til liv, slik at vi kan ta imot livet med åpenhet og frigjøre og forløse blokkert energi. Ingen trinn eller koreografi som skal læres, og krever ingen forkunnskaper.

Passer for alle uavhengig av fysisk form eller dansebakgrunn.

 

Brassesparket: Slik er livet etter døden. Ved Roar Krogshus. En presentasjon av hva som skjer fra vi dør og til vi blir født på ny. Kildene er en rekke personlige beretninger fra de som har  vært inn i døden og tilbake, bøker, TV-programmer, kanalisering samt personer under hypnose som forteller hva de opplever på \»den andre siden\». Hør de fantastiske og sammenfallende beretningene om livet etter døden og at det finnes ingen død.

 

Nils Arne-losjen: Sjelens udødelighet. Kontakt med de døde. Et kristent perspektiv.

 Seminarholder: Liv Hegle, Areopagos. Hva skjer etter døden? Hvor er de døde? I enhver begravelse sier presten: Av jord er du kommet, til jord skal du bli, av jorden skal du igjen oppstå. Hva mener vi med disse ordene? Har vi eller er vi en udødelig sjel? Hva i oss blir til jord, og er det noe som lever videre?

 

NRS-losjen: Fargenes kraft hvordan farger gir healing og velvære. Av Brita Anjana Skuterud.

 

 

Søndag 14.00

Wellbeing Lounge (i salen): Loving Kindness Meditasjon. Med Global Yoga Trondheim.

 

San Siro: Medium på scenen. Wenche Tømmervik er et av de beste scenemedium i Norge. Hun vil gi meldinger fra den andre siden til deltagere i publikum.

 

Mesanin: Hvordan å leve som et medium. Ved Ann Brit Flø. Om å ta ned guider og mer.

 

Godfoten: YOGA! BLI MED PÅ YOGAKLASSE MED STINA KRISTIANSEN. I en travel hverdag kan vi alle ende opp med litt for mange tanker og litt for lite tilstedeværelse.. yoga ble i mitt liv ett godt verktøy for å koble seg på øyeblikket. Gjen- nom forskjellige øvelser blir det lettere å forankre seg med kroppen sin,.. altså øyeblikket.. Kom å bli med å prøv det ut i praksis ; gjennom pust, gjennom bevegelser og gjennom oppmerksomhet. Gi kroppen din oppmerksomhet og kjenn at tankene stilner slik at vi får muligheten til å være her og nå sammen.

 

Brassesparket: Kan healere bli en del av den offentlige norske helseomsorgen? Ved Trine Tanja Gåre. Foredrag om Reconnective healing, The Reconnection samt Reconnection Team Norge sin jobb med å komme inn i varmen hos den etablerte helseomsorgen i Norge.Trine Tanja Gåre har ved hjelp av Reconnective healing blitt frisk etter 7 år med CFS/ME og har de siste årene hatt en rivende personlig og åndelig utvikling. Nå jobber hun som RGH Healer (Registrert og godkjent) og Reconnective Healing Foundational Practitioner samt Reconnection-Certified Practitioner på heltid. Hun er med i styret i Reconnection Team Norge. Hun er utdannet Bioingeniør, har Bachelor i ledelse og har utarbeidet flere kvalitetssystemer etter ISO standarder. Nå har hun engasjert seg for å spre kunnskap om dette viktige helsetilbudet og muligheten som er der til personlig og åndelig utvikling. Med disse frekvensene som sprer lys, informasjon og kjærlighet.
Frank Woldvik er også Reconnective Healer, og er i tillegg utdannet sosiolog og helsefagarbeider. Med sin tilknytning til den norske helseomsorgen, møter han daglig utfordringer knyttet til diagnostisering og medisinering. Hva er egentlig en diagnose? Er det alltid riktig og sette merkelapper som f.eks. bipolaritet, ADD eller ADHD på mennesker? Kan disse bevissthetstilstandene også forklares med en form for åndelighet? Åndelige fenomen bør møtes med åndelig kompetanse. Velkommen til et spennende foredrag.

 

Nils Arne-losjen: Minikurs i Transmission meditasjon, ved Anne Marie Kvernevik. Transmission meditasjon er en ny form for gruppemeditasjon, spesielt tilrettelagt for den nye tidsalder.
Meditasjonen er for deg som ønsker å gjøre en tjeneste for verden, samtidig vil den bidra sterkt til din personlige vekst. Ingen forkunnskaper er nødvendig.

NRS-losjen: Circling – relasjonell mindfulness. Ved Circling Trondheim, Anders Asphaug. Hva skjer når vi bringer meditativ bevissthet inn i relasjoner og samvær? Circling er en unik ny praksisform som opplever enorm vekst både i USA og Europa. Her kan du få en introduksjon og smakebit av denne praksisen, og oppleve hvorfor så mange elsker den.

 

 

Søndag 15.00

Wellbeing Lounge: Enkel og intuitiv veiledning i  bevegelse, pust og tilstedeværelse… Med Gilhuus Intuitive. Bevissthet i nuet… som gjør til at man blir mer fokusert og klarere i tanke sjel og kropp…skaper balanse, ro og harmoni både i indre og ytre omgivelser…

San Siro: DEMONSTRATION OF CLAIRVOYANCE. Kenny Corris is an International Physical Medium who has been serving Spirit for almost 55 years. Using clairvoyance and backed with the receptive energies of his audience, Kenny passes messages on directly from the Spirit World; and explains a little about his special connection with Spirit, sharing his own amazing stories that are a true part of his Spiritual journey!

 

Mesanin: Foredrag/workshop om hjertehealing. Ved hjertehealer og åndelig terapeut Rigmor Strømmen fra Healing- og terapiskolen. Hør hva hjertehealing er og hva som kjennetegner denne healingformen. Hva som kreves for å være en hjertehealer, og hva denne healingen kan hjelpe deg med. Til sist får de som ønsker det, mulighet til å prøve å gi og motta hjertehealing.

 

 

Godfoten: MEDITASJON & DYP AVSPENNING. I dette 45-min meditasjonskurset har du sjansen til å gi slipp på stress og dine hverdagslige bekymringer. Erfarne meditasjonslærere fra Trondheim Meditasjon & Yoga vil introdusere deg til den helhetlige Yogakunnskappen, veilede deg gjennom dyp avspenning, og spille beroligende mantramusikk. Du vil også lære meditasjonsteknikker du enkelt kan bruke hjemme.

 

Brassesparket: Himmelen finnes – jeg har vært der. Ved Sigrun Sele. “Jeg ble ikke klar over mine medfødte evner før i voksen alder. I barndommen merket jeg at jeg var annerledes. Da jeg forutså min datters død ble en tung dør lukket inn i et stort mørke. Etterfulgt av alvorlig sykdom og selv kom tett på døden, åpnet midt i håpløsheten nye dører seg. Jeg lærte hvordan å ta fatt i livet og snu det elendige til noe positivt. Det er mulig å reise seg. Derfor vil jeg dele mine erfaringer. Det har hjulpet meg og kan hjelpe kanskje også hjelpe deg? Der er mer mellom himmel og jord – himmelen finns, for jeg har vært der selv.

Jeg bruker klarsyn, mottar kanalisering og trenger ingen hjelpemidler. Tidvis bruker jeg astrologi, bordkort eller pendel. Jeg ser det meste og ønsker å hjelpe deg der du er nå. Hun gir veiledning, healing og fjernhealing.”

 

Nils Arne-losjen: Mine reiser i farger og lys. Jeg ble løftet opp i regnbuen som barn. Ved Haldis Hammer Nervik. Det er mange av oss som ser farger når vi lukker øynene i et mørkt rom. Noen har sett fargene hele livet og trodd at slikt ser alle, men slik er det ikke. Vi er alle lysbærere som er med og øke innstrømming av lys på moder jord.
Lyset kan merkes i kroppen som strie strømmer av lysvibrasjoner. Noen får ”strømstøt”, og noen ristinger i energien. Andre får en trykkfølelse i de forskjellige chakraer. Noen ser inn i en annen verden. Kunnskap formidles gjennom farger, lys og frekvenser. Mennesket får ideer og bilder som trer frem til bevisstheten. Denne lysevolusjon forteller om menneskets utvikling gjennom flere tusen år. Vi må gå bak egoet, for å finne den gjennomstrømmende energi som er i ett og alt. Der eksisterer kun en energi som er en total tilværelse uten frykt, redsler eller negative påvirkninger. Vi åpner for lysinnstrømming. Jeg vil kanalisere lys og farger, og ta deg med på en healing reise. Kanskje du møter fargene i dag?

 

 

NRS-losjen: Atlaskorrigering Engelheart – Atlas er nøkkelen til din helse. Ved Marit Broch Johansen. Atlas er den øverste nakkevirvelen. Den er selve «døråpningen» mellom hjernen og kroppen. Hvis Atlas er ute av stilling, påvirkes kroppen mekanisk gjennom skjevheter og spenninger i skjelett og muskulatur. Det interne systemet i kroppen settes ut av balanse, fordi signaltransporten i kroppen ikke oppnår optimalt tempo.

Korrigering av Atlas gir kroppen perfekt utgangspunkt for å komme i balanse.

 

**

 

 

Søndag 16.00

 

Wellbeing Lounge (i salen): Mindfulness-meditasjon med Lill Kjelbotn fra Indre Identitet. Åpent for alle, ingen erfaring kreves!

 

Movement Lounge (i kafe-området): Yogance! Kom å lek deg til Vienna med Global Yoga Trondheim.

 

San Siro: Tidligere liv. Borak Lovian forklarer ut i fra eget ståsted og egne minner om tidligere liv og reinkarnasjonsyklusen. Noen av disse minnene har vært der hele livet, men mesteparten har åpnet seg i voksen alder. Det har også evnen til å se andres tidligere liv.
Det er ikke første gang vi lever her på jorda. De aller fleste av oss har levd mange ganger før. På slutten av foredraget bruker han disse evnene for å skue bakover i tiden og avdekke noe av hva vi har gjort før. Han plukker ut flere i salen og beskriver noen av deres tidligere tilværelser her på jorda. Man har opplevd både positivt og negativt gjennom tidene og starter ikke alltid med blanke ark her i livet..
Velkommen til en spennende og annerledes workshop!

 

Mesanin: VI HAR DET I HENDENE – HÅNDANALYSE. Ved Kundan Rockstad. Dette foredraget er en unik anledning til å bli bedre kjent med deg selv gjennom denne lille introduksjonen til hendens hemmeligheter og muligheter. Håndanalyse kan hjelpe deg til større selvinnsikt, slik at du lettere kan ta riktige valg i livet; for eksempel vedrørende personlige egenskaper, yrke, jobb, helse, familierelasjoner – og sist men ikke minst ditt eget potensiale og åndelige utvikling. Håndanalyse er et fantastisk verktøy både for å forstå seg selv og andre.» For mere info se; www.palmreading.no. Kundan Rockstad har siden slutten av åttitallet jobbet med personlig veiledning, og gitt analyser og kurs i inn- og utland etter å ha vært elev hos James W. Holiman i dette spennende faget.

 

Godfoten: Taiji workshop. Med Trondheim Taiji-senter. Taijiquan (Tai Chi chuan) stammer fra Kina og er bygget på den naturbaserte filosofien Taoisme.Taiji er meditasjon i bevegelse, gjennom myke, rolige bevegelser og pusten, økes tilstedeværelsen. Det er en måte å bli kjent med seg selv og sin egen spiritualitet.

Frode Strand Karlsen tilbyr et lite innblikk i Taiji. Kom på foredraget og lær litt om hva taiji kan være, og få muligheten til å prøve selv. Frode har drevet med kampkunst i 15 år, hvor de siste 10  årene har værrt rettet mere mot de mykere formene av bevegelses trening som først og fremst styrker kroppens helse, og øver konsentrasjon og fokus opp mot en mere tilstedeværende tilstand. Han har også jobbet med massasje, akupressur og soneterapi, og driver nå Trondheim Taiji Senter hvor han underviser i Qigong og Taijiquan. Taiji formen som man har muligheten å lære på Taiji senteret er en Yang form med 37 posisjoner som stammer fra Mesteren Cheng Man Ching.  I de senere tider har forskning viser gode helsegevinster ved hjelp av regelmessig trening i Taiji. Bla. økt balanse og mindre fall blant eldre, smertelindring ved revmatiske lidelser, og man øver opp koordinasjon, motorikk og balanse etter slag.  Lista er lang. Hvis man legger tid og energi inn i å trene, vil man få en forbedret utgave av seg selv tilbake.

 

Brassesparket: Vil du hjelpe andre ? Eller bli terapeut sjøl! Ved Gustav Heggelund, Akademiet Helbredi. Vil du lære hvordan tankene påvirker helsa og hva vi kan gjøre med ubalanser i kroppen. Vi kaller det østlig filosofi eller loven om de 5-element. Vi vil starte skole og kurs i Trondheim helgen 1. og 2. april hvor du kan være med. Ingen forkunskaper annent en levende innteresse. Vi gir også behandling på kurset Kom å få en orientering og se power point og hør vårt foredrag.

 

 

Nils Arne-losjen: ØNSKER DU Å LÆRE UNIVERSELL HEALING? Ved Naomi Sol. Universell Hvit Tids Healing – med englene og våre lysskip. Denne healingen er i samklang med mennesket, og er tilpasset etter dets forutsetninger og behov for å gi og ta imot healing. Du får også sterk kontakt med dine hjelpere, engler og andre vesener i universet. Foredraget avsluttes med øvelser for å åpne opp intuisjonen. Naomi Sol er født med sine evner, og sett siden hun var 5 år. Naomi Sol, Supreme Teacher og hovedlærer for Universell Hvit Tids Healing i Norge. Hun er kjent gjennom media.

 

NRS-losjen: Redusert matsvinn med Too Good To Go. Ved Ellen Marie Hole. Om matsvinn som er eit av dei største CO2-syndarane i samfunnet i dag og litt om FNs bærekraftmål. Vil fortelle litt om bakgrunnen til Too Good To Go og korleis appen/konseptet fungerer i dag.

 

 

Søndag 17.00

Movement Lounge (i kafe-området): EN SMAK AV YOGA. Bli inspirert til å gjøre mer Yoga! Ruben fra Trondheim Meditasjon & Yoga holder et crash-kurs i Hatha-Yoga, hvor du får strekke på kroppen og spenne av i sinnet. Passer for alle! Velkommen =)