Program Lørdag – Trondheim

Åpningstider:
Fredag: 13.00 – 20.00

Lørdag: 11.00 – 20.00
chauøndag: 11.00 – 18.00

Hjertelig velkommen!

• Se fullt program for fredag her
• Se fullt program for lørdag her
• Se fullt program for søndag her

**

Lørdag 11.00

Godfoten: Lomi Lomi-massasje. Workshop med Aleksandra Gorczyca. Lomi Lomi Nui-massasje er vakker og harmonisk med sinn kombinasjon av berøring og dans, sterk påvirke på den fysiske helsa i tillegg til den emosjonelle og åndelige delen av oss. Massasjen er en kanskje stor del av Kino Mana-trening hvor man gjennom å gi og motta åpner for helheten og overfloden i livs energi. Kahi Loa-sjamanistisk massasje, Huna esoterisk kunnskap fra Polynesia, med elementer av hula dance, Hawaiianske ritualer og meditasjoner, energigivende pust, selvmassasje, som jeg kaller hawaiiyoga.

Kino Mana & lomi lomi nui-massasje det er bevisst arbeid med kropp for fred i sinnet. Her på festivalen du kan få smaksprøve på energisk berøring, pust og bevegelse.

 

Lørdag kl 12.00

Wellbeing Lounge (i salen): MEDITASJON FOR ALLE. Lær enkle og effektive meditasjonsteknikker! Trondheim Meditasjon & Yoga introduserer deg til vitenskapen om Yoga og Mantrameditasjon. Du får prøve en avslappende pusteøvelse og bli med på en kort økt med meditasjon med musikk.

 

Movement Lounge (i kafe-området): Taiji-workshop. Med Trondheim Taiji-senter. Taijiquan (Tai Chi chuan) stammer fra Kina og er bygget på den naturbaserte filosofien Taoisme.Taiji er meditasjon i bevegelse, gjennom myke, rolige bevegelser og pusten, økes tilstedeværelsen. Det er en måte å bli kjent med seg selv og sin egen spiritualitet.
Frode Strand Karlsen tilbyr et lite innblikk i Taiji. Kom på foredraget og lær litt om hva taiji kan være, og få muligheten til å prøve selv. Frode har drevet med kampkunst i 15 år, hvor de siste 10  årene har værrt rettet mere mot de mykere formene av bevegelses trening som først og fremst styrker kroppens helse, og øver konsentrasjon og fokus opp mot en mere tilstedeværende tilstand. Han driver nå Trondheim Taiji Senter hvor han underviser i Qigong og Taijiquan. Taiji-formen som man har muligheten å lære på Taiji-senteret er en Yang-form med 37 posisjoner, som stammer fra Mesteren Cheng Man Ching.  I det siste har forskning vist gode helsegevinster ved hjelp av regelmessig trening i Taiji. Bla. økt balanse og mindre fall blant eldre, smertelindring ved revmatiske lidelser, og man øver opp koordinasjon, motorikk og balanse etter slag.

San Siro: Samisk helbredelse med demonstrasjon og kanalisering, ved medium Janne Viktil. Tar kontakt med den andre siden og gir deg kanalisering. Janne er samisk helbreder som gir tradisjonell helbredelse, kalt læsing, nedarvet av sin far. Helbredelse av sykdom, både psykisk og fysisk, samt stoppe blod, lindre og ta bort smerter og betennelse. Røykeslutt, flyskrekk m.m. Tar i mot behandling på nært og fjernt. Dyre-tolk, kontakter dine kjæledyr her og på andre siden. Det vil bli kanalisering til frivillig i salen.

Mesanin: ANGEL GUIDANCE AND HEALING. Med Rometris Davis-Wright. Bli med på en engleveiledning og healing som passer for alle! Rometris er Angel Therapy Practitioner sertifisert av verdens ledende engleekspert, Doreen Virtue. Hun gir publikum en fantastisk mulighet til å oppleve engleveiledning og healing! Det vil være en guidet healing-meditasjon, samt et mini-englekort-reading for så mange gjester som tiden tillater. Kom og se, føl og hør englenes støtte som er gøy og unikt! Foredraget snakkes i veldig tydelig engelsk.

Godfoten: Lomi-workshop fortsetter **

Brassesparket: Aura-fargene og deres betydning. Ved Anne-Grethe L.  Eilertsen og Arne Rønhovde, Aura-Visjon. Vi forteller om de ulike betydningene av fargene i Auraen og i Chakraene. Hvor fargene er plassert kan ha forskjellig betydning – og om det er i auraen eller i et chakra. Kan chakraene ha «feil» farge, og hva betyr i så fall det? Er det sant at Auraen endrer seg hele tiden – og hvorfor skal man da ta aurabilde? Du får et innblikk i betydningen av fargene som gjør at du kan forstå deg selv bedre. Vi har nå Aurafoto med 3D bilder, og rapporter på mange språk – inkludert dansk.

 

Nils Arne-losjen: Atlaskorrigering Engelheart – Atlas er nøkkelen til din helse. Ved Marit Broch Johansen. Atlas er den øverste nakkevirvelen. Den er selve «døråpningen» mellom hjernen og kroppen. Hvis Atlas er ute av stilling, påvirkes kroppen mekanisk gjennom skjevheter og spenninger i skjelett og muskulatur. Det interne systemet i kroppen settes ut av balanse, fordi signaltransporten i kroppen ikke oppnår optimalt tempo.

Korrigering av Atlas gir kroppen perfekt utgangspunkt for å komme i balanse.

NRS-losjen: Akupressur – en introduksjon. Ved Anne Krogstad. Akupressur kalles av og til for akupunktur uten nåler – man trykker med fingrene på ulike punkter på kroppen. Ved å trykke på ulike (aku-)punkter på kroppen vil man regulere energiflyten. Grunntanken i akupressur er at når energien – qi, beveger seg fritt i kroppen så holder vi oss friske og har det bra. Det motsatte kan føre til at man på sikt blir syk. En behagelig og effektiv behandling som kan påvirke praktisk talt de fleste tilstander i kroppen; som f.eks. hodepine, ryggondt, magebesvær, stress og spenninger, dårlig søvn, allergier osv. Behandlingene påvirker også følelsesene og de mentale tilstander som kan gi seg til kjenne med kroppslige plager. Alt henger sammen – kropp og sjel er ett!

 

 

Lørdag 13.00

 

Wellbeing Lounge (i salen): Meditasjon med healingenergier. Borak Lovian guider deg gjennom en meditasjon for å få kjenne på healingenergien både fra moder jord og fra universet. Dette skal hjelpe for å åpne opp energibanene og enklere oppnå kontakt med energiene.

Varighet ca 25 min.

Movement Lounge (i kafe-området): Vinyasa Flow Yoga Class. Join Jessica Winderl, experienced yoga teacher (ERYT 500) and Ayurveda Yoga Therapist, for an all-levels vinyasa yoga class that links breath with movement. Explore fluid and creative transitions that allow for personal interpretation of the practice and a sense of well-being in body, mind and spirit.

 

San Siro: DEMONSTRATION OF CLAIRVOYANCE. Kenny Corris is an International Physical Medium who has been serving Spirit for almost 55 years. Using clairvoyance and backed with the receptive energies of his audience, Kenny passes messages on directly from the Spirit World; and explains a little about his special connection with Spirit, sharing his own amazing stories that are a true part of his Spiritual journey!

 

Mesanin: LIFE WITHOUT ANXIETY. A life without anxiety, worries, fears, stress – is it even possible? By Trondheim Yoga. We are good at keeping appearances, while we may feel lost inside at times. Discover how to live a life that actually feels good on the inside, not one that just looks good on the outside!

 

Godfoten: Healing og guidet meditasjon. Roger Høyer og Monica Steen fra Den gode fe inviterer til healing og guidet meditasjon. Vi vil lede en guidet meditasjon med ulike tema (tema bestemmes like før da det er satt intuitivt). Mens dere er på en meditativ reise, vil vi gi healing til den enkelte og til gruppa som helhet. Vi vil bruke diverse musikkinstrumenter mot slutten av sesjonen og avslutte med å lede dere tilbake igjen.

 

Brassesparket: “Mitt fantastiske liv…” Ved Dr. Henning Hai Lee Yang. “Jeg har hatt et fantastisk liv, også som fremtidsrådgiver for veldig mange spennende mennesker…

 

Nils Arne-losjen: Tør du manifestere din villeste drøm? Ved Gudrun Boost. Tørr du manifestere din villeste drøm? Vi har alle fri vilje til å skape det livet vi ønsker! Vi tror også vi manifesterer mere av det gode ilivet, men i virkeligheten gjør de fleste det motsatte. Hvorfor? Her vil du få redskaper som viserden rette vei til å manifestere og få din villeste drøm til at gå i oppfyllelse. Hvordan? Du blir guidet gjennom syv enkle trinn for at nå din drøm. Her spiller du hovedrollen, fordi det er din drøm!

 

NRS-losjen: Krystallenes og fargenes kraft. Ved Paul Arve Buskum. Krystallenes  kraft demonstrerer kreftene fra krystaller: Litt om hvordan bruke og rense krystaller, hvordan krystaller kan gi healing og velvære.

 

 

 

Lørdag 14.00

Wellbeing Lounge: Enkel og intuitiv veiledning i  bevegelse, pust og tilstedeværelse… Med Gilhuus Intuitive. Bevissthet i nuet… som gjør til at man blir mer fokusert og klarere i tanke sjel og kropp…skaper balanse, ro og harmoni både i indre og ytre omgivelser…

 

Movement Lounge (i kafe-området): Acro Yoga, artig og leken yoga der vi jobber sammen som gruppe. Med Global Yoga Trondheim.

San Siro: JON SCHAU, KOMIKER OG FORFATTER: «Naturlighet, naturligvis.» Hvem er vi? Det er et spørsmål mennesker har søkt svaret på siden tidenes morgen. Spørsmålet er om det er det vi leter etter? Er det vi egentlig leter etter rett foran nesene våre hele tiden? Eller kanskje rett bak? Er sannheten om oss at vi er de vi er, og at vi blir noe annet enn det ved å søke å bli teoretisk perfekte istedenfor å bare være oss? Vi lover en spennende time helt utenom det vanlige.

 

Messanin: Hvordan å leve som et medium. Ved Ann Brit Flø. Om å ta ned guider og mer.

 

Godfoten: Yin Yoga and Kidney Meridians. With July Huang. During this yin yoga practice, July will introduce how to use different yin yoga postures to stimulate the kidney meridians, where the kidney meridians are and its functions toward our mind-body health. After this yin yoga practice, you would get to know more details of the roots of yin yoga practice and have the possibility to design your short home practice.

 

Brassesparket: Slik er livet etter døden. Ved Roar Krogshus. En presentasjon av hva som skjer fra vi dør og til vi blir født på ny. Kildene er en rekke personlige beretninger fra de som har  vært inn i døden og tilbake, bøker, TV-programmer, kanalisering samt personer under hypnose som forteller hva de opplever på \»den andre siden\». Hør de fantastiske og sammenfallende beretningene om livet etter døden og at det finnes ingen død.

 

Nils Arne-losjen: MALERIER OG FOTO AV ÅNDEVESENER. Ved Reidun Haavik. – Jeg vil fortelle litt om de fotografier jeg har tatt av åndevesener. Sammenhengen mellom de og maleriene jeg har malt før jeg fikk foto. Og litt om sjelemaleriene jeg lager og hva og hvordan de har hjulpet andre. Litt om de tilbakemeldingene jeg har mottatt.

 

NRS-losjen: Circling – relasjonell mindfulness. Ved Circling Trondheim, Anders Asphaug og Lill Kristin Kjelbotn. Hva skjer når vi bringer meditativ bevissthet inn i relasjoner og samvær? Circling er en unik ny praksisform som opplever enorm vekst både i USA og Europa. Her kan du få en introduksjon og smakebit av denne praksisen, og oppleve hvorfor så mange elsker den.

 

 

Lørdag 15.00

 

Movement Lounge (i kafe-området): EN SMAK AV YOGA. Bli inspirert til å gjøre mer Yoga! Ruben fra Trondheim Meditasjon & Yoga holder et crash-kurs i Hatha-Yoga, hvor du får strekke på kroppen og spenne av i sinnet. Passer for alle! Velkommen!

 

San Siro: Himmelen finnes – jeg har vært der. Ved Sigrun Sele. “Jeg ble ikke klar over mine medfødte evner før i voksen alder. I barndommen merket jeg at jeg var annerledes. Da jeg forutså min datters død ble en tung dør lukket inn i et stort mørke. Etterfulgt av alvorlig sykdom og selv kom tett på døden, åpnet midt i håpløsheten nye dører seg. Jeg lærte hvordan å ta fatt i livet og snu det elendige til noe positivt. Det er mulig å reise seg. Derfor vil jeg dele mine erfaringer. Det har hjulpet meg og kan hjelpe kanskje også hjelpe deg? Der er mer mellom himmel og jord – himmelen finns, for jeg har vært der selv.

Jeg bruker klarsyn, mottar kanalisering og trenger ingen hjelpemidler. Tidvis bruker jeg astrologi, bordkort eller pendel. Jeg ser det meste og ønsker å hjelpe deg der du er nå. Hun gir veiledning, healing og fjernhealing.

 

Mesanin: Mine reiser i farger og lys. Jeg ble løftet opp i regnbuen som barn. Ved Haldis Hammer Nervik. Det er mange av oss som ser farger når vi lukker øynene i et mørkt rom. Noen har sett fargene hele livet og trodd at slikt ser alle, men slik er det ikke.
Vi er alle lysbærere som er med og øke innstrømming av lys på moder jord.
Lyset kan merkes i kroppen som strie strømmer av lysvibrasjoner. Noen får ”strømstøt”, og noen ristinger i energien. Andre får en trykkfølelse i de forskjellige chakraer. Noen ser inn i en annen verden. Kunnskap formidles gjennom farger, lys og frekvenser. Mennesket får ideer og bilder som trer frem til bevisstheten. Denne lysevolusjon forteller om menneskets utvikling gjennom flere tusen år. Vi må gå bak egoet, for å finne den gjennomstrømmende energi som er i ett og alt. Der eksisterer kun en energi som er en total tilværelse uten frykt, redsler eller negative påvirkninger. Vi åpner for lysinnstrømming. Jeg vil kanalisere lys og farger, og ta deg med på en healing reise. Kanskje du møter fargene i dag?

 

Godfoten: Taiji workshop. Med Trondheim Taiji-senter. Taijiquan (Tai Chi chuan) stammer fra Kina og er bygget på den naturbaserte filosofien Taoisme.Taiji er meditasjon i bevegelse, gjennom myke, rolige bevegelser og pusten, økes tilstedeværelsen. Det er en måte å bli kjent med seg selv og sin egen spiritualitet.
Frode Strand Karlsen tilbyr et lite innblikk i Taiji. Kom på foredraget og lær litt om hva taiji kan være, og få muligheten til å prøve selv. Frode har drevet med kampkunst i 15 år, hvor de siste 10  årene har værrt rettet mere mot de mykere formene av bevegelses trening som først og fremst styrker kroppens helse, og øver konsentrasjon og fokus opp mot en mere tilstedeværende tilstand. Han har også jobbet med massasje, akupressur og soneterapi, og driver nå Trondheim Taiji Senter hvor han underviser i Qigong og Taijiquan. Taiji formen som man har muligheten å lære på Taiji senteret er en Yang form med 37 posisjoner som stammer fra Mesteren Cheng Man Ching.  I de senere tider har forskning viser gode helsegevinster ved hjelp av regelmessig trening i Taiji. Bla. økt balanse og mindre fall blant eldre, smertelindring ved revmatiske lidelser, og man øver opp koordinasjon, motorikk og balanse etter slag.  Lista er lang. Hvis man legger tid og energi inn i å trene, vil man få en forbedret utgave av seg selv tilbake.

 

Brassesparket: Den nye tidsalder – på terskelen til store forandringer. Share Norge v/Anne Marie Kvernevik. Vannmannens tidsalder medfører at nye energier påvirker oss og menneskeheten står nå på terskelen til store forandringer. De gamle strukturene går gradvis i oppløsning og menneskeheten søker en ny retning. I denne omfattende forandringsprosessen vender nå en stor gruppe av Visdommens Mestre, med Verdenslæreren Maitreya i spissen, tilbake til vårt hverdagsliv for å inspirere oss til rettferdighet, fred og ivaretagelse av miljøet.Hvilke endringer fører dette til for menneskeheten og planeten Jorden?

 

Nils Arne-losjen: Foredrag om healing, med avsluttende trommehealing. Borak Lovian forteller først om det nye healingsystemet han har utviklet og nå lærer ut. Han har fra før mange utdannelser i healing, selvutvikling o.l. og har nå til sist utviklet og kanalisert sitt eget nye healingsystem med en kraftig energi og mange gode teknikker. Samklangen mellom moder jords og universets energi er sentral.

Siste halvdel av foredraget vil bli brukt til en trommehealing der du får kjenne på energien.

 

NRS-losjen: ØNSKER DU Å LÆRE KIRURGISK HEALING? Med hjelpere fra andre dimensjoner. Ved Naomi Sol. Denne type hea- ling går dypere og raskere enn vanlig healing. Dette foretas i form av bruk av Energi-instrumenter. Jobber i fortid, nåtid og fremtid. En veldig spennende måte å arbeide på seg selv og med andre. Og du får oppleve smakebiter
live under foredraget! Om du tar dette kurset, forsterker det din intuisjon på alle plan, så du får et bedre selvbilde.

 

 

Lørdag 16.00

Wellbeing Lounge (i salen): Mindfulness-meditasjon med Lill Kjelbotn fra Indre Identitet. Åpent for alle, ingen erfaring kreves!

Movement Lounge (i kafe-området): Åpen yogaklasse – til inntekt for Mental Helse Ungdom! Donasjons yoga, signaturklasse med Global Yoga Trondheim. Åpent nivå, for alle! Donasjonen tildeles i sin helhet Mental Helse Ungdom.

San Siro: Phil Philips: Are you psychic? Phil will explain different ways to find your psychic abilities and how to shut yourself down after working.

Mesanin: VI HAR DET I HENDENE – HÅNDANALYSE. Ved Kundan Rockstad. Dette foredraget er en unik anledning til å bli bedre kjent med deg selv gjennom denne lille introduksjonen til hendens hemmeligheter og muligheter. Håndanalyse kan hjelpe deg til større selvinnsikt, slik at du lettere kan ta riktige valg i livet; for eksempel vedrørende personlige egenskaper, yrke, jobb, helse, familierelasjoner – og sist men ikke minst ditt eget potensiale og åndelige utvikling. Håndanalyse er et fantastisk verktøy både for å forstå seg selv og andre.» For mere info se; www.palmreading.no. Kundan Rockstad har siden slutten av åttitallet jobbet med personlig veiledning, og gitt analyser og kurs i inn- og utland etter å ha vært elev hos James W. Holiman i dette spennende faget.

 

Godfoten: Din Kreative Dans. Veiledning av lærer i 5 rytmer og fysioterapeut Kari Holten. Velkommen til en smakebit på 5 rytmer – et åpent danserom der du kreativt skaper din egen dans, fra øyeblikk til øyeblikk!
Støttet av bevegelsespraksisen 5 Rytmer får du muligheten til å utforske og følge bevegelsene som oppstår i møtet med rytmene. 5 Rytmer er ren danseglede og meditasjon i en og samme bevegelse. Alt det vi søker etter har vi i oss. Det eneste vi trenger å gjøre er å stilne sinnet. Den raskeste veien dit er å bevege kroppen. 5 Rytmer er en praksis der vi bruker dans, rytmer og bevegelse for å «vekke» kroppen til liv, slik at vi kan ta imot livet med åpenhet og frigjøre og forløse blokkert energi. Ingen trinn eller koreografi som skal læres, og krever ingen forkunnskaper.
Passer for alle uavhengig av fysisk form eller dansebakgrunn.

 

Brassesparket: Kranio sakral – kroppens eget behandlingsspråk. Ved Wenche Tømmervik. Diffuse vondter i kroppen? Finner legene ikke noe på røntgen eller MR? Konsentrasjonsproblemer? Hodesmerter? Ryggen fungerer ikke? Hoftene skjeve? Søvn problemer? Puster du anstrengt? Sliter du med nakken og/eller kjeven?
Kranio sakral er den milde behandlingsformen som tar spenninger. Behandlinger og utdanning.

 

Nils Arne-losjen: Har du hatt en åndelig opplevelse? Ved Niels-jul Yrvin, Eckankar. Sammentreff i hverdagen som ikke kan være tilfeldige. Ut-av-kroppen eller nær-døden-opplevelse. Opplevelse av indre veiledning i drømme eller gjennom intuisjonen. Har du hatt slike eller lignende opplevelser? Eller er du bare nysgjerrig på hva dette er? Velkommen til en workshop hvor vi samtaler og deler erfaringer om dette temaet.

 

NRS-losjen: Urter som mat og medisin. Ved Berit Mostue, Urteboden. Urter har blitt brukt i uminnelige tider både i matlaging og ikke minst som medisin. I det siste har bruken og kunnskapen gradvis begynt å komme tilbake. Og den bør kanskje ønskes høyt velkommen tilbake i et samfunn hvor vi har et overforbruk av skolemedisin og hvor stress og andre ytre faktorer i økende grad er årsaken til sykdom. Vi  vil bl.a se litt på de mest tilgjengelige urtene i Norsk fauna og på apaptogene urter, samt bruken av disse før og nå.

 

 

Lørdag 17.00

Wellbeing Lounge (i salen): Dao-meditasjon med Frode Strand Karlsen, fra Trondheim Taiji-senter.

Movement Lounge (i kafe-området) (Åpen yoga-klasse med Global Yoga Trondheim fortsetter!)

San Siro: Seanse med Hege og Manuela. Hege Heia og Manuela Johansen er de to første Spirituelle prestene udanna i Norge. De er også healere og medium. De lar dere møte åndeverden med høyt energinivå. De kanaliserer filosofi, healingenergi og besøk til deg fra dine kjente og kjære. Tempo, humor og glede er grunnsteiner, men alvor og høytid hører med. Velkommen til oss!

Messanin: Opplev hjertehealing / gruppehealing. Healing- og terapiskolen inviterer til gruppehealing der deltakerne sitter i sirkel, og lærere og elever på Hjertehealerutdannelsen står rundt og sammen kanaliserer den healende energien. Når vi healer i gruppe, blir healingsstrømmen ekstra intens og merkbar. Deltakerne guides til enkel avslapning, og kan da ta i mot den healende energien som kommer til stede. Uansett hvor du sitter i gruppa, mottar du den samme kraft.

 

Godfoten: Ayurveda for Spring Health Care. With July Huang. At this workshop, July will talk about what Ayurveda says about spring time, common health issues in this season and how you could use food, fasting, yoga practice and self-massage to maintain your health in spring time.

Brassesparket: Redusert matsvinn med Too Good To Go. Ved Ellen Marie Hole. Om matsvinn som er eit av dei største CO2-syndarane i samfunnet i dag og litt om FNs bærekraftmål. Vil fortelle litt om bakgrunnen til Too Good To Go og korleis appen/konseptet fungerer i dag.

 

Nils Arne-losjen: Sjelens udødelighet. Kontakt med de døde. Et kristent perspektiv.

 Seminarholder: Liv Hegle, Areopagos. Hva skjer etter døden? Hvor er de døde? I enhver begravelse sier presten: Av jord er du kommet, til jord skal du bli, av jorden skal du igjen oppstå. Hva mener vi med disse ordene? Har vi eller er vi en udødelig sjel? Hva i oss blir til jord, og er det noe som lever videre?

 

NRS-losjen: Miracle Brain. Ved Adam Gil Lazaro. Vill du öka ditt medvetande och aktivera dina egna möjligheter till att skifta ditt liv? Leva ditt liv i skapande av mirakler? Med hjälp av olika Yogi tekniker samt guidade meditationer, unika mantran och ljud vibrationer ger Adam Gil Lazaro dig en unik möjlighet till detta skifte.

 

Lørdag 18.00

 

San Siro: Anne-Kristine Augestad – kjent fra Åndenes makt og nå aktuell som programleder på TV4 i Sverige, med TV-serien “En Natt på Slottet”. Anne-Kristine vil fortelle om veien til å erkjenne seg selv som medium, lar oss bli kjent med henne åndelige veiledere og viser hvordan hun i dag hjelper andre til å få et bedre liv. Hvordan hun får kontakt med de på den andre siden, og hennes erfaringer med de fra den andre siden fra hennes arbeid i TV i Norge og Sverige, vil hun fortelle «Historiene fra den andre siden.» Gjennom kontakt med de på den andre siden – “de sjelfulle” – formilder hun budskap til de som oppsøker henne.

Mesanin: En reise hjem til ditt indre hjerte. Ved Mari Solei Bakken. Hva skjer med oss mennesker når vi er ferdig å erfare vår ytre reise?  Hvilken reise legger vi ut på for å komme hjem til oss selv og vårt indre hjerte som har vært gjemt bak mange slør og illusjoner.

-Lyset i nord – de nye energier fra Finnmark/Troms
-Den nye kjærlighetsjord
-Nedstigning i kroppene og oppstigning skjer parallelt
-Ungdomskilden – en indre reise hjem
-Fokus og ansvar
-Livets nøkkel

 

Godfoten: AVSPENNENDE YOGA. Spenn av i kropp og sinn med hatha-yoga! Bli med på en 45-min yogatime som klarner subtile energikanaler i kroppen din. Yogalærer Ruben fra Trondheim Meditasjon & Yoga tar inspirasjon fra yoga retreats fra hele verden, og blander elementer av Ashtanga og Vinyasa i en flytende stil fokusert på pusten.

Brassesparket: Kan healere bli en del av den offentlige norske helseomsorgen? Ved Trine Tanja Gåre. Foredrag om Reconnective healing, The Reconnection samt Reconnection Team Norge sin jobb med å komme inn i varmen hos den etablerte helseomsorgen i Norge.Trine Tanja Gåre har ved hjelp av Reconnective healing blitt frisk etter 7 år med CFS/ME og har de siste årene hatt en rivende personlig og åndelig utvikling. Nå jobber hun som RGH Healer (Registrert og godkjent) og Reconnective Healing Foundational Practitioner samt Reconnection-Certified Practitioner på heltid. Hun er med i styret i Reconnection Team Norge. Hun er utdannet Bioingeniør, har Bachelor i ledelse og har utarbeidet flere kvalitetssystemer etter ISO standarder. Nå har hun engasjert seg for å spre kunnskap om dette viktige helsetilbudet og muligheten som er der til personlig og åndelig utvikling. Med disse frekvensene som sprer lys, informasjon og kjærlighet.
Frank Woldvik er også Reconnective Healer, og er i tillegg utdannet sosiolog og helsefagarbeider. Med sin tilknytning til den norske helseomsorgen, møter han daglig utfordringer knyttet til diagnostisering og medisinering. Hva er egentlig en diagnose? Er det alltid riktig og sette merkelapper som f.eks. bipolaritet, ADD eller ADHD på mennesker? Kan disse bevissthetstilstandene også forklares med en form for åndelighet? Åndelige fenomen bør møtes med åndelig kompetanse. Velkommen til et spennende foredrag.

 

Nils Arne-losjen: Nå kan du bli fornøyd. Hvis ikke du er det enda, kan du bestemme deg for å endre det som oppleves feil i livet. Med Jan Olav Mjøs. For livet består ikke bare av tilfeldigheter og en forutbestemt skjebne. Mye av det som skjer, er et resultat av noe du har sagt og gjort. Du kan skape endringer bygget på positive erfaringer, få et positivt liv fordi du setter deg mål og finner muligheter til mestring. Foredraget er med Jan Olav Mjøs, som også er teknisk koordinator her på Wellbeing Festival.

 

NRS-losjen: Hender som lytter. Ved Augustine Rikkeliva Nygaard. Nøkkelen i kranio-sakral terapi (KST) er den lette berøringen og den dype lyttingen. Hvordan kan en terapiform som «gjør så lite» virke så dypt?
Kranio-sakral terapi stammer fra osteopati, og er i mange land en velkjent og svært anerkjent modalitet. Men hvem kan egentlig ha nytte av KST? Hvorfor er KST så fint for barn, og hvilken ev de tre hovedgrenene i KST passer best for meg?

 

Lørdag 19.00

Wellbeing Lounge (i salen): Taiji-performance. Med Trondheim Taiji-senter.

Mesanin: HÅNDANALYSE, VED TORKILD KJELSTRUP. Hva hendene forteller. Livet avspeiles i hendene våre. Akkurat som fingeravtrykkene våre er unike, er hendene det. Ved å se på linjer, mønstre og former i hånd og fingrer, kan du lære om dine styrker og svakheter, muligheter, kjærlighetsforhold, følelsesmessige blokkeringer og hva det kommende året bringer. Torkild Kjelstrup har drevet for seg selv med håndanalyse i mange tiår.

Godfoten: Enkel og intuitiv veiledning i  bevegelse, pust og tilstedeværelse… Med Gilhuus Intuitive. Bevissthet i nuet… som gjør til at man blir mer fokusert og klarere i tanke sjel og kropp…skaper balanse, ro og harmoni både i indre og ytre omgivelser…

 

Nils Arne-losjen : Vil du hjelpe andre ? Eller bli terapeut sjøl! Ved Gustav Heggelund, Akademiet Helbredi. Vil du lære hvordan tankene påvirker helsa og hva vi kan gjøre med ubalanser i kroppen. Vi kaller det østlig filosofi eller loven om de 5-element. Vi vil starte skole og kurs i Trondheim helgen 1. og 2. april hvor du kan være med. Ingen forkunskaper annent en levende innteresse. Vi gir også behandling på kurset Kom å få en orientering og se power point og hør vårt foredrag.

 

Lørdag 20.00

Soulspring
Märtha Louise og Elisabeth Nordeng: “Change The World”

Forandre verden – din verden. Er du en av dem som har lyst til å forandre verden? Mange av oss har det ønsket, men kanskje vet du ikke helt hvordan?

Ingen kan gjøre alt, men hver av oss kan gjøre noe.

På Soulsprings Change the World Tour 2017 forandrer vi verden på den måten vi kan, nemlig ved hjelp av energiarbeid.

NB! Egen billett