Program Fredag – Trondheim

Åpningstider:
Fredag: 13.00 – 20.00

Lørdag: 11.00 – 20.00
Søndag: 11.00 – 18.00

Hjertelig velkommen!

• Se fullt program for fredag her
• Se fullt program for lørdag her
• Se fullt program for søndag her

**

Fredag 14.00

Wellbeing Lounge (i salen): Dao-meditasjon med Frode Strand Karlsen, fra Trondheim Taiji-senter.

Movement Lounge (i kafe-området): EN SMAK AV YOGA. Bli inspirert til å gjøre mer Yoga! Ruben fra Trondheim Meditasjon & Yoga holder et crash-kurs i Hatha-Yoga, hvor du får strekke på kroppen og spenne av i sinnet. Passer for alle! Velkommen!

Messanin: Are Sende Osen – etablerer nytt trossamfunn. I dette foredraget forteller Are mer om grunnlaget for sin nye trosretning, og svarer på spørsmål. Mot slutten vil han dessuten forsøke å gi healing til de som ønsker. Foredraget er del av en ny sesong av NRK-programmet «På tro og Are».

San Siro: Samisk helbredelse med demonstrasjon og kanalisering, ved medium Janne Viktil. Tar kontakt med den andre siden og gir deg kanalisering. Janne er samisk helbreder som gir tradisjonell helbredelse, kalt læsing, nedarvet av sin far. Helbredelse av sykdom, både psykisk og fysisk, samt stoppe blod, lindre og ta bort smerter og betennelse. Røykeslutt, flyskrekk m.m. Tar i mot behandling på nært og fjernt. Dyre-tolk, kontakter dine kjæledyr her og på andre siden. Det vil bli kanalisering til frivillig i salen.

Godfoten: Lomi Lomi-massasje. Demonstrasjon ved Aleksandra Gorczyca. Lomi Lomi Nui-massasje er vakker og harmonisk med sinn kombinasjon av berøring og dans, sterk påvirke på den fysiske helsa i tillegg til den emosjonelle og åndelige delen av oss. Dette er også en introdkusjon til workshop lørdag, kl 11.00.
Massasjen er en kanskje stor del av Kino Mana-trening hvor man gjennom å gi og motta åpner for helheten og overfloden i livs energi. Kahi Loa-sjamanistisk massasje, Huna esoterisk kunnskap fra Polynesia, med elementer av hula dance, Hawaiianske ritualer og meditasjoner, energigivende pust, selvmassasje, som jeg kaller hawaiiyoga.
Kino Mana & lomi lomi nui-massasje det er bevisst arbeid med kropp for fred i sinnet. Her på festivalen du kan få smaksprøve på energisk berøring, pust og bevegelse.

Brassesparket: HÅNDANALYSE, VED TORKILD KJELSTRUP. Hva hendene forteller. Livet avspeiles i hendene våre. Akkurat som fingeravtrykkene våre er unike, er hendene det. Ved å se på linjer, mønstre og former i hånd og fingrer, kan du lære om dine styrker og svakheter, muligheter, kjærlighetsforhold, følelsesmessige blokkeringer og hva det kommende året bringer. Torkild Kjelstrup har drevet for seg selv med håndanalyse i mange tiår.

Fredag 15.00

Wellbeing Lounge (i salen): Loving kindness meditation. Med Global Yoga Trondheim.

San Siro: Medium på scenen. Wenche Tømmervik er et av de beste scenemedium i Norge. Hun vil gi meldinger fra den andre siden til deltagere i publikum.

Messanin: Astrologi og coaching: Astrolog Rakel Tinnen Bredesen holder foredrag om; Solen, månen og acendantens betydning i fødselshoroskopet.

Godfoten: AVSPENNENDE YOGA. Spenn av i kropp og sinn med hatha-yoga! Bli med på en 45-min yogatime som klarner subtile energikanaler i kroppen din. Yogalærer Ruben fra Trondheim Meditasjon & Yoga tar inspirasjon fra yoga retreats fra hele verden, og blander elementer av Ashtanga og Vinyasa i en flytende stil fokusert på pusten.

Brassesparket: Tør du manifestere din villeste drøm? Ved Gudrun Boost. Tør du manifestere din villeste drøm? Vi har alle fri vilje til å skape det livet vi ønsker! Vi tror også vi manifesterer mere av det gode i livet, men i virkeligheten gjør de fleste det motsatte. Hvorfor? Her vil du få redskaper som viser den rette vei til å manifestere og få din villeste drøm til at gå i oppfyllelse. Hvordan? Du blir guidet gjennom syv enkle trinn for at nå din drøm. Her spiller du hovedrollen, fordi det er din drøm!

Nils Arne-losjen: Urter som mat og medisin. Ved Berit Mostue, Urteboden. Urter har blitt brukt i uminnelige tider både i matlaging og ikke minst som medisin. I det siste har bruken og kunnskapen gradvis begynt å komme tilbake. Og den bør kanskje ønskes høyt velkommen tilbake i et samfunn hvor vi har et overforbruk av skolemedisin og hvor stress og andre ytre faktorer i økende grad er årsaken til sykdom. Vi  vil bl.a se litt på de mest tilgjengelige urtene i Norsk fauna og på apaptogene urter ,samt bruken av disse før og nå.

 

Fredag 16.00

Wellbeing Lounge (i salen): Meditasjon med healingenergier. Borak Lovian guider deg gjennom en meditasjon for å få kjenne på healingenergien både fra moder jord og fra universet. Dette skal hjelpe for å åpne opp energibanene og enklere oppnå kontakt med energiene.

Movement Lounge (i kafe-området): Taiji-workshop. Med Trondheim Taiji-senter. Taijiquan (Tai Chi chuan) stammer fra Kina og er bygget på den naturbaserte filosofien Taoisme.Taiji er meditasjon i bevegelse, gjennom myke, rolige bevegelser og pusten, økes tilstedeværelsen. Det er en måte å bli kjent med seg selv og sin egen spiritualitet.

Frode Strand Karlsen tilbyr et lite innblikk i Taiji. Kom på foredraget og lær litt om hva taiji kan være, og få muligheten til å prøve selv. Frode har drevet med kampkunst i 15 år, hvor de siste 10  årene har værrt rettet mere mot de mykere formene av bevegelses trening som først og fremst styrker kroppens helse, og øver konsentrasjon og fokus opp mot en mere tilstedeværende tilstand. Han har også jobbet med massasje, akupressur og soneterapi, og driver nå Trondheim Taiji Senter hvor han underviser i Qigong og Taijiquan. Taiji formen som man har muligheten å lære på Taiji senteret er en Yang form med 37 posisjoner som stammer fra Mesteren Cheng Man Ching.  I de senere tider har forskning viser gode helsegevinster ved hjelp av regelmessig trening i Taiji. Bla. økt balanse og mindre fall blant eldre, smertelindring ved revmatiske lidelser, og man øver opp koordinasjon, motorikk og balanse etter slag.  Lista er lang. Hvis man legger tid og energi inn i å trene, vil man få en forbedret utgave av seg selv tilbake.

San Siro: Seanse med Hege og Manuela. Hege Heia og Manuela Johansen er de to første Spirituelle prestene udanna i Norge. De er også healere og medium. De lar dere møte åndeverden med høyt energinivå. De kanaliserer filosofi, healingenergi og besøk til deg fra dine kjente og kjære. Tempo, humor og glede er grunnsteiner, men alvor og høytid hører med. Velkommen til oss!

Messanin: Aura-fargene og deres betydning. Ved Anne-Grethe L.  Eilertsen og Arne Rønhovde, Aura-Visjon. Vi forteller om de ulike betydningene av fargene i Auraen og i Chakraene. Hvor fargene er plassert kan ha forskjellig betydning – og om det er i auraen eller i et chakra. Kan chakraene ha «feil» farge, og hva betyr i så fall det? Er det sant at Auraen endrer seg hele tiden – og hvorfor skal man da ta aurabilde? Du får et innblikk i betydningen av fargene som gjør at du kan forstå deg selv bedre. Vi har nå Aurafoto med 3D bilder, og rapporter på mange språk – inkludert dansk.

Godfoten: Vinyasa Flow Yoga Class. Join Jessica Winderl (Atman Yoga), experienced yoga teacher (ERYT 500) and Ayurveda Yoga Therapist, for an all-levels vinyasa yoga class that links breath with movement. Explore fluid and creative transitions that allow for personal interpretation of the practice and a sense of well-being in body, mind and spirit.

Brassesparket: Menneskeheten ved et veiskille. Share Norge v/ Anne Marie Kvernevik. Menneskeheten står nå foran et viktig valg: å fortsette den destruktive retningen med grådighet, krig, konkurranse og økonomisk ubalanse, eller å bygge en rettferdig verden med riktige relasjoner og ivaretagelse av miljøet. Verdenslæreren Maitreya og Visdommens Mestre vender nå tilbake for å veilede oss i denne prosessen. Hvem er Maitreya og visdommens Mestre? Hvorfor vender de tilbake nå? Hva er deres oppgave og prioriteringer?

Nils Arne-losjen: Circling – relasjonell mindfulness. Ved Circling Trondheim, Anders Asphaug og Lill Kristin Kjelbotn. Hva skjer når vi bringer meditativ bevissthet inn i relasjoner og samvær? Circling er en unik ny praksisform som opplever enorm vekst både i USA og Europa. Her kan du få en introduksjon og smakebit av denne praksisen, og oppleve hvorfor så mange elsker den.

NRS-losjen: MediYoga – pust, avspenning og ro for alle. Med Maiken Sneeggen. MediYoga er rolig og myk yoga med fokus på pusten. Øvelsene er enkle og utføres gjerne på stol. Passer for alle. Du kan delta også om du er utmattet, skadet eller har smerter. MediYoga er selvpleie i form av pust, skånsomme bevegelser og meditasjon. Effekten kan være en følelse av indre ro, mykere kropp og fred i sinnet. Med MediYoga kan du erfare hvor enkelt det er å oppleve de gode effektene av yoga. Kom som du er!

 

 

Fredag 17.00

Movement Lounge (i kafe-området): INSPIRERENDE LIVE MUSIKK. Trondheim Meditasjon og Yogas eget band synger og spiller en blanding av akustisk musikk og a capella med bruk av mantraer. Deres beroligende men samtidig kraftfulle opptredener tar deg til en annen dimensjon.  Kom å ta del i denne inspirerende opplevelsen!

 

Mesanin: VI HAR DET I HENDENE – HÅNDANALYSE. Ved Kundan Rockstad. Dette foredraget er en unik anledning til å bli bedre kjent med deg selv gjennom denne lille introduksjonen til hendens hemmeligheter og muligheter. Håndanalyse kan hjelpe deg til større selvinnsikt, slik at du lettere kan ta riktige valg i livet; for eksempel vedrørende personlige egenskaper, yrke, jobb, helse, familierelasjoner – og sist men ikke minst ditt eget potensiale og åndelige utvikling. Håndanalyse er et fantastisk verktøy både for å forstå seg selv og andre.» For mere info se; www.palmreading.no. Kundan Rockstad har siden slutten av åttitallet jobbet med personlig veiledning, og gitt analyser og kurs i inn- og utland etter å ha vært elev hos James W. Holiman i dette spennende faget.

Godfoten: Healing og guidet meditasjon. Roger Høyer og Monica Steen fra Den gode fe inviterer til healing og guidet meditasjon. Vi vil lede en guidet meditasjon med ulike tema (tema bestemmes like før da det er satt intuitivt). Mens dere er på en meditativ reise, vil vi gi healing til den enkelte og til gruppa som helhet. Vi vil bruke diverse musikkinstrumenter mot slutten av sesjonen og avslutte med å lede dere tilbake igjen.

Brassesparket: Foredrag/workshop om hjertehealing. Ved hjertehealer og åndelig terapeut Rigmor Strømmen fra Healing- og terapiskolen. Hør hva hjertehealing er og hva som kjennetegner denne healingformen. Hva som kreves for å være en hjertehealer, og hva denne healingen kan hjelpe deg med. Til sist får de som ønsker det, mulighet til å prøve å gi og motta hjertehealing.

Nils Arne-losjen: Yin yoga,en deilig reise i kropp og sinn. Lær om hvorfor og og opplev hvordan Yin yoga kan bidra til bedre balanse i livet. Ved Global Yoga Trondheim. Åpent nivå, for alle!

NRS-losjen: Miracle Brain. Ved Adam Gil Lazaro. Vill du öka ditt medvetande och aktivera dina egna möjligheter till att skifta ditt liv? Leva ditt liv i skapande av mirakler? Med hjälp av olika Yogi tekniker samt guidade meditationer, unika mantran och ljud vibrationer ger Adam Gil Lazaro dig en unik möjlighet till detta skifte.

Fredag 18.00

Wellbeing Lounge (i salen): Mindfulness-meditasjon med Lill Kjelbotn fra Indre Identitet. Åpent for alle, ingen erfaring kreves!

 

Mesanin: En reise hjem til ditt indre hjerte. Ved Mari Solei Bakken. Hva skjer med oss mennesker når vi er ferdig å erfare vår ytre reise?  Hvilken reise legger vi ut på for å komme hjem til oss selv og vårt indre hjerte som har vært gjemt bak mange slør og illusjoner.

-Lyset i nord – de nye energier fra Finnmark/Troms
-Den nye kjærlighetsjord
-Nedstigning i kroppene og oppstigning skjer parallelt
-Ungdomskilden – en indre reise hjem
-Fokus og ansvar
-Livets nøkkel

 

Godfoten: Taiji-workshop, med Trondheim Taiji-senter. Taijiquan (Tai Chi chuan) stammer fra Kina og er bygget på den naturbaserte filosofien Taoisme.Taiji er meditasjon i bevegelse, gjennom myke, rolige bevegelser og pusten, økes tilstedeværelsen. Det er en måte å bli kjent med seg selv og sin egen spiritualitet.

Frode Strand Karlsen tilbyr et lite innblikk i Taiji. Kom på foredraget og lær litt om hva taiji kan være, og få muligheten til å prøve selv. Frode har drevet med kampkunst i 15 år, hvor de siste 10  årene har værrt rettet mere mot de mykere formene av bevegelses trening som først og fremst styrker kroppens helse, og øver konsentrasjon og fokus opp mot en mere tilstedeværende tilstand. Han har også jobbet med massasje, akupressur og soneterapi, og driver nå Trondheim Taiji Senter hvor han underviser i Qigong og Taijiquan. Taiji formen som man har muligheten å lære på Taiji senteret er en Yang form med 37 posisjoner som stammer fra Mesteren Cheng Man Ching. I de senere tider har forskning viser gode helsegevinster ved hjelp av regelmessig trening i Taiji. Bla. økt balanse og mindre fall blant eldre, smertelindring ved revmatiske lidelser, og man øver opp koordinasjon, motorikk og balanse etter slag.  Lista er lang. Hvis man legger tid og energi inn i å trene, vil man få en forbedret utgave av seg selv tilbake.

 

Brassesparket: Akupressur – en introduksjon. Ved Anne Krogstad. Akupressur kalles av og til for akupunktur uten nåler – man trykker med fingrene på ulike punkter på kroppen. Ved å trykke på ulike (aku-)punkter på kroppen vil man regulere energiflyten. Grunntanken i akupressur er at når energien – qi, beveger seg fritt i kroppen så holder vi oss friske og har det bra. Det motsatte kan føre til at man på sikt blir syk. En behagelig og effektiv behandling som kan påvirke praktisk talt de fleste tilstander i kroppen; som f.eks. hodepine, ryggondt, magebesvær, stress og spenninger, dårlig søvn, allergier osv. Behandlingene påvirker også følelsesene og de mentale tilstander som kan gi seg til kjenne med kroppslige plager. Alt henger sammen – kropp og sjel er ett!

 

Nils Arne-losjen: BOARD OF KNOWLEDGE. Ved Naomi Sol. The Board of Knowledge er tegn av kunnskap, og gir åpninger slik at en kan utvikle seg og vokse på alle plan. Hvert symbol bærer kunnskap, forståelse, åpninger, innsikt og energi, slik at du kan finne din vei, og utvikle deg raskere. Den unike kunnskapen hjelper mennesket å utvikle seg og vokse i nøyaktig rett retning for hvert enkelt individ, fysisk, psykisk og åndelig, helt etter din frie vilje. Nå også med Board of Knowledge del 3! Alle får en helt unik og personlig åpning. Board gir deg muligheter til en ny søken i det dype åndelige. Board er kunnskap av tegn fra universet. Hvert tegn har forståelse og kunnskapsåpninger. Dette er nøk- kelen til et dypere liv med troen på sjelen din. Board of Knowledge kommer fra et hellig tempel på planeten Oktra.

 

NRS-losjen: Vil du hjelpe andre ? Eller bli terapeut sjøl! Ved Gustav Heggelund, Akademiet Helbredi. Vil du lære hvordan tankene påvirker helsa og hva vi kan gjøre med ubalanser i kroppen. Vi kaller det østlig filosofi eller loven om de 5-element. Vi vil starte skole og kurs i Trondheim helgen 1. og 2. april hvor du kan være med. Ingen forkunskaper annent en levende innteresse. Vi gir også behandling på kurset Kom å få en orientering og se power point og hør vårt foredrag.

 

Fredag 19.00

Wellbeing Lounge (i salen): MEDITASJON FOR ALLE. Lær enkle og effektive meditasjonsteknikker! Trondheim Meditasjon & Yoga introduserer deg til vitenskapen om Yoga og Mantrameditasjon. Du får prøve en avslappende pusteøvelse og bli med på en kort økt med meditasjon med musikk.

San Siro: Anne-Kristine Augestad – kjent fra Åndenes makt og nå aktuell som programleder på TV4 i Sverige, med TV-serien “En Natt på Slottet”. Anne-Kristine vil fortelle om veien til å erkjenne seg selv som medium, lar oss bli kjent med henne åndelige veiledere og viser hvordan hun i dag hjelper andre til å få et bedre liv. Hvordan hun får kontakt med de på den andre siden, og hennes erfaringer med de fra den andre siden fra hennes arbeid i TV i Norge og Sverige, vil hun fortelle «Historiene fra den andre siden.» Gjennom kontakt med de på den andre siden – “de sjelfulle” – formilder hun budskap til de som oppsøker henne.

Godfoten: YOGA! BLI MED PÅ YOGAKLASSE MED STINA KRISTIANSEN: I en travel hverdag kan vi alle ende opp med litt for mange tanker og litt for lite tilstedeværelse.. yoga ble i mitt liv ett godt verktøy for å koble seg på øyeblikket. Gjennom forskjellige øvelser blir det lettere å forankre seg med kroppen sin,.. altså øyeblikket.. Kom å bli med å prøv det ut i praksis; gjennom pust, gjennom bevegelser og gjennom oppmerksomhet. Gi kroppen din oppmerksomhet og kjenn at tankene stilner slik at vi får muligheten til å være her og nå sammen.