Oslo

Wellbeing Festival på Norges Varemesse er en av Europas største festivaler for helhetlig helse og bærekraftig livsstil. Velkommen 24.-26. november 2017! 

Du er herved invitert til en novemberhelg i 2017, spekket med interessante opplevelser og magiske møter! Opplev mer enn 300 foredrag og workshops med noen av Norges mest spennende lærere og inspiratorer, inkludert i inngangsbilletten!

Utstiller? Klikk her for informasjon og påmelding til Wellbeing Festival på Lillestrøm!

 

Åpningstider:
Fredag 24. nov: 11.00 – 20.00bluegreen
Lørdag 25. nov: 11.00 – 20.00
Søndag 26. nov: 11.00 – 19.00

Inngangspriser
Dagsbillett: 200,-
Helgepass: 450,-
Ungdom 13-17 år: 140,-
Barn til og med 12 år: Gratis
Studenter og trygdede: 140,- (kun fredag)

Utstiller? Klikk her for informasjon og påmelding til Oslo.

 

Her er noe av det du kan oppleve på Wellbeing Festival i år:

 

Vibeke Klemetsen
Hun er en av Norges mest profilerte yogainstruktører, og nå kan du også bli med på åpen klasse med dynamisk yoga med Vibeke Klemetsen. Hun har også vært med å starte Run & Relax, som mange kjenner som et supert trenings- og yogatøy-merke! Run & Relax kommer med stand, og gode festivaltilbud!

 

Trine Berge
Bli med på Kundalini Yoga med Trine Berge! Trine er hele Norges supermat-dronning, raw food-kokk, livsstilsveileder og forfatter, og deler med seg av sin kunnskap om Kundalini Yoga. (Foto: Hilde Brevig)

 

Vibeke C. Hammer
Mentaltrener og foredragsholder Vibeke C . Hammer har solid erfaring med endrings- prosesser. Hvordan få til livsendringer som varer!

 

 

Yngve Ekern
Forfatter og matskribent i Aftenposten, inviterer til panelsamtale om mat og livsglede . «Hva i all verden er det riktig av oss å spise nå?» Yngve har en humoristisk og folkelig innfallsvinkel til mat, mennesker og miljø.

 

Lilli Bendriss
Møt Lilli Bendriss, kjent fra Åndenes Makt, og delta når hun holder seanser på Wellbeing Festival.

 

 

Stor bli ny-konkurranse!
Vinn en «Bli Ny»-opplevelse med designer Baron von Bulldog og den økologiske makeup-serien Green Spirit! Følg oss på facebook for info!

 

 

Rometris Davies-Wright
Intuitiv coach. Bli med på en engleveiledning og healing som passer for alle! Rometris er Angel Therapy Practitioner sertifisert av verdens ledende engleekspert, Doreen Virtue.

 

Veggie Food Court!
På Wellbeing Festival får du et bredt utvalg av vegetariske matopplevelser. Velkommen til veggie Foodcourt – hele helgen!

 

 

Love Lounge
I Love Lounge er hovedtema relasjoner, hvordan vi forholder oss til hverandre – og oss selv! Workshops og foredrag om hvordan å skape skape enda bedre relasjoner til menneskene vi har i livet vårt.

 

Maja Thune
Med programmet «Kjærlighet som medisin«, om psykisk helse og hvordan man kan bli møtt, bidrar Maja Thune med under Wellbeing Festival. Fantastiske musikere, erfaringsformidlere, og ikke minst, Maja selv, skaper tid til ettertanke og å bli berørt. Se eget program! Dessuten har Maja herlige hjerte-yoga-klasser på festivalen!

 

Musikk og lyd
Delta i lydmeditasjoner, trommesirkler og utforsk egen stemme! På Wellbeing Festival får du smakebiter på mange ulike former for lydterapi.

 

 

Meditasjon og indre øvelser
I Wellbeing Lounge er det fullt program med meditasjoner, ledede øvelser og smakebiter av mindfulness


Jonathan Weber

Jonathan er mindfulness- og yoga-lærer. På Wellbeing Festival leder han egen klass på lørdagen!

 

 

Ayurvedisk helse
Bli bedre kjent med ayurvedisk behandling og helse. På Wellbeing Festival kommer eksperter på den flere tusenår gamle behandlingstradisjonen.

 

 

Stort bokutvalg!
Norges ledende utgivere av litteratur innen selvutvikling, spiritualitet og helhetlig helse.

 

 

Panelsamtale: Åndelighet og miljø
Vi inviterer aktører fra ulike trosretninger til en panelsamtale om sammenhengen mellom religiøsitet og klima- og miljøsaken. Hvor er de sterke stemmene? Skaper et åndelig verdensbilde en sterkere globalbevissthet?
I samarbeid med Areopagos.

 

 

***

Åpningstider:
Fredag: 11.00 – 20.00
Lørdag: 11.00 – 20.00
Søndag: 11.00 – 19.00

Inngangspriser
Dagsbillett: 200,-
Helgepass: 450,-
Ungdom 13-17 år: 140,-
Barn til og med 12 år: Gratis
Studenter og trygdede: 140,- (kun fredag)

Utstiller? Klikk her for informasjon og påmelding til Oslo.

Praktisk informasjon:
Wellbeing Festival finner du 10 minutter med tog fra Oslo Sentralstasjon og Oslo Lufthavn Gardermoen, i Norges Varemesse på Lillestrøm. Hallen ligger rett over veien fra togstasjonen på Lillestrøm, og der er rikelig med parkeringsplasser.

Kontakt:

Therese Stordahl
messe@magasinetvisjon.no
Tlf: 22 33 84 0o
Mob: 997 08 158

For presse:
Eirik S. Solum
eirik@magasinetvisjon.no
Tlf: 22 33 84 00
Mob: 93 46 03 08

messe2016-4

img_9298

14915438_1906643379570464_8713144396130289268_n