Bli frivillig

Oslo16-3

På Alternativmessen Wellbeing Festival trenger vi hyggelige frivillige som kan være med å gjøre festivalen til en fin opplevelse for både besøkende og utstillere. Dette er en fin mulighet til å komme «backstage» på det store arrangementet, og bli bedre kjent med oss som jobber der. 

Alle som bidrar på festivalen i minimum 6 timer, vil få et abonnement på magasinet Visjon, gratis adgang til festivalen alle dagene, fri lunsj og gode opplevelser. Vi trenger hjelp til billettsalg, vakthold, informasjon, og andre oppgaver. Du vil alltid kunne ha noen å spørre om du lurer på noe.

 

messehjelpDette er hva de frivillige gjør på våre festivaler:

Henvend deg i innsjekken som frivillig. Der kan du hente T-shirt og få adgangsbånd. Vi har et eget pauserom for frivillige før og etter vakt. Her finner du kaffe, te, brød og pålegg. Bruk frivillig-T-skjorte og navneskilt mens du er på vakt – ta det av deg mens du har fri/ pause. Har du ledig tid under din vakt, ta kontakt med frivillig-ansvarlig på pauserommet. Gjør deg kjent med programmet og ha det alltid med deg.

OPPRIGG: Klaregjøre messeområdet og være behjelpelig med å bistå utstillere under rigging av stand.

INNSJEKK: Her kommer utstillere, frivillige og foredragsholdere inn. Utstillere henter sitt adgangsbånd, og kan ikke hente for andre. Bånd skal festes rundt armen eller til navneskiltet. Én farge for hele helgen, én for fredag, én for lørdag og én for søndag. Fargekodene får du i innsjekken. Utstillere skal ha levert inn vaktliste for sin stand. Frivillige krysses ut på egen liste og får egen type bånd som gjelder for hele helgen. Spørsmål som ikke har å gjøre med innsjekk, skal henvises til informasjon eller adm.

FOREDRAGSVAKT: Det er ikke plassreservasjon til foredrag og workshops. Møt opp minst ett kvarter før vakten begynner. Sjekk at vannkaraffel, vann og glass er tilgjengelig for vedkommende (kun foredragsholder). Har foredragsholder behov for teknisk utstyr som ikke finnes på rommet, ta kontakt med teknisk ansvarlig. Vær på din post under hele foredraget, og vær tilgjengelig for han/ hun som holder foredraget. Be foredragsholder avslutte 15 minutter før neste foredrag skal starte, slik at det er tid til å tømme/ fylle lokalet igjen. Det går an å avtale å gi et tegn til foredragsholder like før taletiden er ute.

WALKABOUT: Gå i festivalområdet med t-shirt og være tilgjengelig for spørsmål fra utstillerer og besøkende.

NEDRIGG: Hjelpe utstillere med å rigge ned stand og frakte utstyr ut av hallen. Rydde festivalområde.

Ja, jeg vil gjerne være frivillig! Registrer deg her for å bli med:

Navn/name:*
Adresse/Address:*
E-post/Email:*
Telefon/Phone no.:*
-
Velg festival/choose which festival:*
Jeg kan jobbe disse tidene torsdag (min. seks timer) Hours Thursday:
Jeg kan jobbe disse tidene fredag (min. seks timer) Hours Friday:
Jeg kan jobbe disse tidene lørdag (min. seks timer) Hours Saturday:
Jeg kan jobbe disse tidene søndag (min. seks timer) Hours Sunday:
Andre kommentarer/Notes:
Tast inn/Enter:

Stina Kristiansen
Frivilligansvarlig
Tlf: 415 78 309
stinatk@hotmail.com

Therese Stordahl
Messeansvarlig
Tlf: 997 08 158
messe@magasinetvisjon.no