Bergen 24.-26. mars – takk for flott festival!

Helgen 24.-26. mars arrangerte vi Wellbeing Festival i Grieghallen i Bergen!
En flott opplevelse, med mange profesjonelle lærere, yogaklasser og andre workshops, utstillere, publikummere, foredrag og konserter. Takk til deg som bidro! 🙂

 

Her er fullt program (Pdf)

Program for fredag
Program for lørdag
program for søndag

Meditasjon og yoga-program

Utstilleroversikt

Ønsker du ny inspirasjon? Har du lyst til å vite mer om meditasjon, energi eller yoga? Være med på fellesmeditasjoner, prøve en ny type kroppsbehandling, chille til god musikk? Nysgjerrig på «den andre siden»? Da bør du ta turen til Grieghallen den siste helgen i mars!

Åpningstider:
Fredag 13-20
Lørdag 11-20
Søndag 11-18

Inngangspriser:
Dagsbillett: 200,-
Helgepass: 450,-
Ungdom 13-17 år: 120,-
Barn til og med 12 år: Gratis
Studenter og trygdede: 120,- (kun fredag)

Sted:
Dovregubbens Hall, Grieghallen, Edvard Griegs plass 1, 5015 Bergen

Klikk her for å være med som utstiller!

Stort Movement- og Yoga-program!

• Global Yoga Bergen: Om Yin og Yang og vår travle hverdag.
Yin Yoga-klasser og yogareiser

• Justbreathemovement: Just Breathe Yoga, Yoga & Dance, Yoga For Stive Menn, kiropraktikk og selvutvikling

Y.yoga: Rolig yoga med stretching, og meditasjon for alle

Art Of Living: Happiness Yoga

Dans, bevegelse, workshops, guidede meditasjoner, felleshealing – og mye mer – fullt program kommer snart!

Her er fullt bevegelse, yoga- og meditasjons-program!

 

Erlend Elias Bragstad

Erlend Elias kommerErlend Elias! «Det viktigste i livet er å være deg selv. Er det noe du liker, så gå for det!» sier Erlend Elias Bragstad, kjendis-stylist, makeup-artist og foredragsholder. Han trosser janteloven og inspirerer unge mennesker, og alle! til å tro på seg selv. Med humor og ærlighet deler han fra livet sitt, om å overkomme vanskeligheter, om å skille seg ut, og om at du er god nok – akkurat sånn som du er!

 

Anne-Kristine Augestad

AK

Anne-Kristine Augestad – kjent fra Den 6. sans, Åndenes makt og nå aktuell som programleder på TV 4 i Sverige for TV-serien “En Natt på Slottet”. Anne-Kristine vil fortelle om veien til å erkjenne seg selv som medium, lar oss bli kjent med hennes åndelige veiledere og viser hvordan hun i dag hjelper andre til å få et bedre liv. Gjennom kontakt med de på den andre siden – “de sjelfulle” – formidler hun budskap til de som oppsøker henne.

 

Sophia Lea

Sophia har i mange år arbeidet som coach og veileder.  SLK_kjole_371x267Hun har skrevet flere bøker, hatt egne TV-programmer, vært spaltist i motemagasiner, og holder foredrag og selvutviklingskurs. På Wellbeing Festival vil hun holde foredrag hvor du kan finne inspirasjon og metoder for å skape det livet du ønsker deg. «Få et større innblikk i deg selv og dine muligheter for å lykkes i livet. Lær mer om bevisstgjøring, kjærlighetskraft, forholdet til deg selv og andre, dine verdier og ressurser.»

 

Stemmefrigjørings-workshop

Sangens helende kraft – bli med på workshop med Kari Helena Skogseid fra stemme-og-stillhet.no. Frigjør ditt kreative potensial og vær mer av den du er! Ved hjelp av enkle bevegelser, toning, meditasjon, lekenhet og nysgjerrighet, åpner vi opp for stemmen og lar den slippe fri. Ingen forhåndskunnskaper kreves – alle er velkommen!

 

DJ Line GoodnightDJLIne

I Chill Out-sonen på Wellbeing Festival kan du lytte til musikk av Dj Line Goodnight. Avslappende, deilig musikk og rekreasjon for kropp og sinn! DJ Goodnight er en populær DJ som spiller på mange utesteder – men hun elsker Alternativmessen og skaper Wellbeing med sitt blotte nærvær. Vi <3 Line!

 

 

viktil3Janne Viktil
Tradisjonell samiske helbreder, med metoder videreført gjennom flere generasjoner.

Janne er også dyretolk og gir kanalisering.

 

 

 

André Noah10670235_10152378888527172_4167340117056194469_n

Mange kjenner André Noah som healer og spirituell veileder.
Han mener veien til verdensfred går gjennom opplevelsen av enhet, at vi alle er étt. Slik kan hver enkelt få fred i sitt sinn og hjerte. Dypest sett er vi skapt av kjærlighet, og vi er dypt elsket, sier André. Bli med på felleshealing og få en unik opplevelse!

 

 

Norsk Spiritualistforening

9788230012888Møt flere utøvere fra Norsk Spiritualist-Forening og bli kjent med deres arbeid. NSF har sertifiserte medier som gir medium-demonstrasjoner og konsultasjoner på festivalen. Spiritualismen er både en tro, en filosofi og en vitenskap. NSF tror at Kilden/ Gud, er den samme for alle religioner, uavhengig av hva man kaller denne intelligensen. NSF har egne, ordinerte prester som tilbyr kirkelige tjenester, ved navnedagsfeiring, konfirmasjon, bryllup og gravferd.

 

 

Barát István Zsoltistvan

Den ungarske sjamanen Barát István Zsolt kommer til Wellbeing Festival 24.-26. mars! István er regnet som den fremste tradisjonsbæreren av ungarsk sjamanisme. En sjaman er tradisjonelt et bindeledd mellom åndeverdenen og den fysiske verdenen, og er kjent for å kunne transformere energi. Zsolt vil holde gruppehealinger som alle kan delta i, samt gi private konsultasjoner.


NOAH – for dyrs rettigheter

Møt ildsjelene i NOAH – og slå av en prat om de verdifulle dyra. NOAH er organisasjonen som alltid fremmer dyrenes sak. Deres aktivitet er basert på frivillig og idealistisk engasjement, samt profesjonelt og grundig arbeid. Dyrerettighetsarbeid er noe alle kan engasjere seg i uavhengig av alder, yrke eller bakgrunn. Her kan du også få gode tips om du ønsker å leve vegetarisk. For deg som ønsker en verden uten utnytting av dyr!

 

 

jonschauJon Schau
Komiker og forfatter Jon Schaus foredrag er alltid en unik opplevelse. Han snakker om de store spørsmålene i livet; hvem er vi? Hva vil det si være menneske? Alltid morsomt, alltid meningsfullt!

 

 

 

 

Morten Eriksen

????????????????????????????????????


Gjennom årene har svært mange i Norge lært Morten Eriksen å kjenne gjennom kurs, messer og online-meditasjoner.

24.-26. mars kan du oppleve kraftfulle meditasjoner og samlinger med ham på Wellbeing Festival i Grieghallen. Ny tid, ny bevissthet.

Vi gleder oss!

 

 

 

Bokklubben Energica
Energica har Norges største utvalg av bøker om selvutvikling, spiritualitet, meditasjon og mystikk.

«Døren til selvutvikling vender innover – Energica viser deg rommet for indre vekst.»
Bokklubben gir deg bøker, film, musikk, bruksting og velværeprodukter som nærer sjelen, kroppen og sinnet.
Til festivalen i Trondheim tar de med seg alle sine mest populære titler – og gode tilbud!

 

1006238_10201393914233873_1449447203_nJohn Calmar
John Calmar fra Århus i Danmark er mangeårig profesjonell clairvoyant, sjaman, auratolker og meditasjonslærer. Han har vært med på våre festivaler i mange år, og vi gleder oss alltid til å ønske ham velkommen. På festivalen kan du også få din aura fotografert og tolket.

 

 

imagesKinesisk medisin

Med Wenyu Fan, ingeniør og akupunktør, og Cheng Wang, som begge kommer fra en familie med sterke tradisjoner innen kinesisk medisin.
Cheng har jobbet i over 10 år som spesialist-akupunktør på det største sykehuset i Beijing. På Wellbeing Festival kan du lære enkle teknikker du selv kan bruke i hverdagen for å forbedre din helse! På deres stand kan du dessuten prøve magnetfelt-behandling, som sies å «lade» cellene i kroppen med energi, omtrent slik vi lader mobiltelefonen vår 🙂

 

image002Normassasje

Solveig Smith driver massasjeskolen Normassasje. Normassasje er en intuitiv og dyptvirkende teknikk.
I Normassasje er vi opptatt av hva kroppen forteller om følelsene, og hva følelsene forteller om kroppen.Normassasje er massasjen for fremtidens mennesker. – Mennesker som ønsker å ta vare på seg selv både fysisk, følelsesmessig, mentalt og åndelig. I Normassasje er det kroppen som blir behandlet, men med fokus på mennesket som en helhet. Massasjen kjennetegnes ved at mennesket blir satt foran system og teknikk. Teknikken er et hjelpemiddel, men den er ikke styrende. Det styrende elementet er at mennesket er et åndelig vesen med kropp, følelser og tanker.

 

 

14355020_10154271697201998_4126772904671229418_nWenche Tømmervik
Wenche Tømmervik er et av Norges mest kjente scene-medium. Hun har mange års erfaring, samt sertifiseringer som medium og åndelig kanal. I tillegg til kommunikasjon med «den andre siden», er Tømmervik også kraniosakral-terapeut og lærer i kraniosakral-terapi. Denne forsiktige behandlingsmetoden er kraftfull og dyptvirkende. Møt henne på standen, kom på mediumseanse eller foredrag om kraniosakral-terapi!

 

MALU
May Britt L. Abinda fra Bergen har lang fartstid som klarsynt, eller «synsk». MALU
Hun har blant annet gitt råd i forsvinningssaker og rettssaker, samt til firmaer i inn- og utland, i tillegg til at hun tar imot klienter til private konsultasjoner. Å kunne «se», meditere og arbeide med selvutvikling har vært en naturlig del av MALUs liv så lenge hun kan huske. Til daglig jobber MALU som rådgiver på telefon. Nå kan du møte henne på Wellbeing Festival!

 

 

LADIVA DESIGNLaDiva
LaDiva kommer med sine fantastiske lamper! Gründerne bak LaDiva design arbeider for å styrke kvinners arbeid, gjennom import og salg av mosaikklamper. De nydelige glasskuplene dekoreres med perler og mosaikk for hånd av dyktige kvinner i Tyrkia. Lampene er bygget opp etter hellige geometriske mønstre og chakrafarger. Dette er lamper som skaper en behagelig atmosfære, som gir ro og påfyll i en travel hverdag.

 

 

Stor markedsplass med mange, mange spennende gaveartikler!jaspis

Opplev det fantastiske utvalget av krystaller fra hele verden! Flere av utstillerne har lang erfaring med steinsliping og smykkelaging og leverer i dag smykker over hele Skandinavia. Noen har vært med
på våre festivaler i over tjue år! På festivalen finner du også helseprodukter, orakelkort, røkelse, yogaprodukter, interiørartikler og masse, masse annet. Enten du ser etter noe til en venn eller til deg selv finner du helt sikkert noe som faller i smak!

 

Og mye mer! 100 utstillere og 130 workshops, foredrag og andre opplevelser!
Fullt program vil snart bli lagt ut, så følg med 🙂

 

Velkommen til Wellbeing Festival!

Ta med venner og familie for en inspirerende og uforglemmelig opplevelse på Wellbeing Festival i Bergen 24.-26. mars 2017.

 

Følg oss følg også på Facebook.

På Instagram finner du oss som @wellbeingfestival.

Åpningstider:
Fredag 13-20
Lørdag 11-20
Søndag 11-18

Inngangspriser:
Dagsbillett: 200,-
Helgepass: 450,-
Ungdom 13-17 år: 120,-
Barn til og med 12 år: Gratis
Studenter og trygdede: 120,- (kun fredag)

Sted:
Dovregubbens Hall, Grieghallen, Edvard Griegs plass 1, 5015 Bergen

Klikk her for å være med som utstiller!

Vi bor på Scandic Byparken under festivalhelgen, og har fått pris på kr. 1010,- pr. enkeltrom. Oppgi referanse 46108771, så får du samme pris!
Velkommen! 

Her er fullt program (Pdf)

Program for fredag
Program for lørdag
program for søndag

Meditasjon og yoga-program

Utstilleroversikt

Comments are closed.