Bergen 24.-26. mars!

Oslo16-2

Her kan du lese mer om hva som skjer og hvem som kommer til Alternativmessen Wellbeing Festival i Bergen 24.-26. mars!

Ønsker du ny inspirasjon? Har du lyst til å vite mer om meditasjon, energi eller yoga? Være med på fellesmeditasjoner, prøve en ny type kroppsbehandling, chille til god musikk? Nysgjerrig på «den andre siden»? Da bør du ta turen til Grieghallen den siste helgen i mars!

Åpningstider:
Fredag 13-20
Lørdag 11-20
Søndag 11-18

Inngangspriser:
Dagsbillett: 200,-
Helgepass: 450,-
Ungdom 13-17 år: 120,-
Barn til og med 12 år: Gratis
Studenter og trygdede: 120,- (kun fredag)

Sted:
Dovregubbens Hall, Grieghallen, Edvard Griegs plass 1, 5015 Bergen

Klikk her for å være med som utstiller!

 

Topp-banner-orange-bergen

 

 

Stort Movement- og Yoga-program!

• Global Yoga Bergen: Om Yin og Yang og vår travle hverdag. Yin Yoga-klasser, yogareiser
• Justbreathemovement: Yogaklasser på festivalen, kiropraktikk og selvutvikling
Dans, bevegelse, workshops, guidede meditasjoner, felleshealing – og mye mer – fullt program kommer snart!

 

 

Erlend Elias Bragstad

Erlend Elias kommerErlend Elias! «Det viktigste i livet er å være deg selv. Er det noe du liker, så gå for det!» sier Erlend Elias Bragstad, kjendis-stylist, makeup-artist og foredragsholder. Han trosser janteloven og inspirerer unge mennesker til å tro på seg selv. Med humor og ærlighet deler han fra livet sitt, om å overkomme vanskeligheter, om å skille seg ut, og om at du er god nok – akkurat sånn som du er!

 

Anne-Kristine Augestad

AK

Anne-Kristine Augestad – kjent fra Den 6. sans, Åndenes makt og nå aktuell som programleder på TV 4 i Sverige for TV-serien “En Natt på Slottet”. Anne-Kristine vil fortelle om veien til å erkjenne seg selv som medium, lar oss bli kjent med hennes åndelige veiledere og viser hvordan hun i dag hjelper andre til å få et bedre liv. Gjennom kontakt med de på den andre siden – “de sjelfulle” – formidler hun budskap til de som oppsøker henne.

 

Sophia Lea

Sophia har i mange år arbeidet som coach og veileder.  SLK_kjole_371x267Hun har skrevet flere bøker, hatt egne TV-programmer, vært spaltist i motemagasiner, og holder foredrag og selvutviklingskurs. På Wellbeing festival vil hun holde foredrag hvor du kan finne inspirasjon og metoder for å skape det livet du ønsker deg. «Få et større innblikk i deg selv og dine muligheter for å lykkes i livet. Lær mer om bevisstgjøring, kjærlighetskraft, forholdet til deg selv og andre, dine verdier og ressurser.»

Stemmefrigjørings-workshop

Sangens helende kraft – bli med på workshop med Kari Helena Skogseid fra stemme-og-stillhet.no. Frigjør ditt kreative potensial og vær mer av den du er! Ved hjelp av enkle bevegelser, toning, meditasjon, lekenhet og nysgjerrighet, åpner vi opp for stemmen og lar den slippe fri. Ingen forhåndskunnskaper kreves – alle er velkommen!

DJ Line GoodnightDJLIne

I Chill Out-sonen på Wellbeing Festival kan du lytte til musikk av Dj Line Goodnight. Avslappende, deilig musikk og rekreasjon for kropp og sinn! DJ Goodnight er en populær DJ som spiller på mange utesteder – men hun elsker Alternativmessen og skaper Wellbeing med sitt blotte nærvær. Vi <3 Line!

 

Norsk Spiritualistforening

9788230012888Møt flere utøvere fra Norsk Spiritualist-Forening og bli kjent med deres arbeid. NSF har sertifiserte medier som gir medium-demonstrasjoner og konsultasjoner på festivalen. Spiritualismen er både en tro, en filosofi og en vitenskap. NSF tror at Kilden/ Gud, er den samme for alle religioner, uavhengig av hva man kaller denne intelligensen. NSF har egne, ordinerte prester som tilbyr kirkelige tjenester, ved navnedagsfeiring, konfirmasjon, bryllup og gravferd.

 

NOAH – for dyrs rettigheter

Møt ildsjelene i NOAH – og slå av en prat om de verdifulle dyra. NOAH er organisasjonen som alltid fremmer dyrenes sak. Deres aktivitet er basert på frivillig og idealistisk engasjement, samt profesjonelt og grundig arbeid. Dyrerettighetsarbeid er noe alle kan engasjere seg i uavhengig av alder, yrke eller bakgrunn. Her kan du også få gode tips om du ønsker å leve vegetarisk. For deg som ønsker en verden uten utnytting av dyr!

Bokklubben Energica
Energica har Norges største utvalg av bøker om selvutvikling, spiritualitet, meditasjon og mystikk.
«Døren til selvutvikling vender innover – Energica viser deg rommet for indre vekst.»
Bokklubben gir deg bøker, film, musikk, bruksting og velværeprodukter som nærer sjelen, kroppen og sinnet.
Til festivalen i Trondheim tar de med seg alle sine mest populære titler – og gode tilbud!

 

 

John Calmarjohn_calmar

John Calmar fra Århus i Danmark er mangeårig profesjonell clairvoyant, sjaman, auratolker og meditasjonslærer. Han har vært med på våre festivaler i mange år, og vi gleder oss alltid til å ønske ham velkommen. På festivalen kan du også få din aura fotografert og tolket.

 

 

Stor markedsplass med mange, mange spennende gaveartikler!jaspis

Opplev det fantastiske utvalget av krystaller fra hele verden! Flere av utstillerne har lang erfaring med steinsliping og smykkelaging og leverer i dag smykker over hele Skandinavia. Noen har vært med
på Alternativmessene helt fra starten av. På festivalen finner du også helseprodukter, orakelkort, røkelse, yogaprodukter, interiørartikler og masse, masse annet. Enten du ser etter noe til en venn eller til deg selv finner du helt sikkert noe som faller i smak!

 

Og mye mer! 100 utstillere og 130 workshops, foredrag og andre opplevelser!
Fullt program vil snart bli lagt ut, så følg med 🙂

Velkommen til Alternativmessen Wellbeing Festival!

Ta med venner og familie for en inspirerende og uforglemmelig opplevelse på Wellbeing Festival i Bergen 24.-26. mars 2017.

Følg oss følg også på Facebook.

På Instagram finner du oss som @wellbeingfestival.

Åpningstider:
Fredag 13-20
Lørdag 11-20
Søndag 11-18

Inngangspriser:
Dagsbillett: 200,-
Helgepass: 450,-
Ungdom 13-17 år: 120,-
Barn til og med 12 år: Gratis
Studenter og trygdede: 120,- (kun fredag)

Sted:
Dovregubbens Hall, Grieghallen, Edvard Griegs plass 1, 5015 Bergen

Klikk her for å være med som utstiller!

Comments are closed.