Takk til Märtha Louise og Elisabeth for fine dager i Trondheim!

Soulspring-damene var på Wellbeing Festival i Trondheim 4. og 5. mars. I forestillingen lørdag kveld fikk vi et personlig innblikk i deres arbeid og hverdag. Søndag ledet de en mini-workshop med fokus på høysensitivitet i Utsikten, 21. etasje på Scandic Hotel Lerkendal. 

Vi i Wellbeing Festival vil gjerne takke Märtha Louise og Elisabeth Nordeng for hyggelige dager i Trondheim!

Over 150 mennesker hadde gleden av å overvære forestillingen Change The World Tour lørdag 4. mars, og mange tilbragte dagen på festivalen før forestillingen.

«Er du en av dem som har lyst til å forandre verden?
Mange av oss har det ønsket, men kanskje vet du ikke helt hvordan?
Ingen kan gjøre alt, men hver av oss kan gjøre noe!
På Soulsprings Change the World Tour 2017, forandrer vi verden på den måten vi kan, nemlig ved hjelp av energiarbeid. Du kan få en indre, emosjonell og spirituell detox ved at vi sammen jobber ut gamle mønstre, blokkerte energier, forsterker potensialet og gir mer rom for indre bevissthet. Vi inviterer noen personer opp på scenen, som vil være nøkkelpersoner for temaene som er blant publikum. Deretter løsner vi opp i temaene étt etter étt, slik at alle har mulighet til endring. Kanskje blir du en av de heldige som kommer opp på scenen?
Du har sjansen på Soulsprings Change the World Tour 2017!»

Etter arrangementet signerte Elisabeth og Märtha Louise sin ferske bok Født Sensitiv på Bokklubben Energica sin stand.

Søndag 5. mars hadde Soulspring en tretimers workshop for høysensitive, i Scandic Lerkendals nydelige lounge i 21. etasje, med utsikt over Trondheimsfjorden. Her gjorde vi praktiske øvelser og fikk flotte verktøy å ta med oss i hverdagen.

Verktøy for høysensitive
«Det å være høysensitiv betyr å ha en ekstra sansevarhet. Du føler dypere, og mer. Du kan lettere bli overstimulert, og klarer kanskje mindre enn dem du har rundt deg.  På denne samlingen gir vi deg historier fra  våre liv om hva utfordringene var og er ved å være høysensitive i tillegg til å gi deg noen gode verktøy som har hjulpet oss i hverdagen. Kanskje de kan hjelpe deg også?»

 

Comments are closed.