Wellness for kropp og sjel

De fleste av oss ønsker oss kjærlighet, lykke, helse og indre fred, men i vår moderne verden kan dette synes vanskelig. Mange opplever at stress, negative tanker og mangel på energi hindrer oss fra å oppnå disse målene. Hva kan vi gjøre med dette?
 qiwell

Vitality Centre i Sandvika arbeider med qi, livsenergi. Senteret er en rolig oase hvor mennesker kan lade opp kropp, sinn og ånd.

For vår fysiske helse er opptak av næringsstoffer det viktigste. Men næringsstoffene fraktes av blodet, som igjen fraktes av qi-energien. Og det som beveger qi er sinnet. Terapeutene ved Vitality Centre mener at det mest grunnleggende er å lære å balansere sinnet, bindeleddet mellom det åndelige og fysiske, og det viktigste når det gjelder å sikre vår velvære.

På Wellbeing Festival kan du møte menneskene bak Vitality Centre. Behandlerne er opptatt av å dele qi med mennesker over hele verden. De har en helhetlig tilnærming til helse, for personlig utvikling, åndelig vekst og fysisk velvære. Besøk standen deres like ved vår Wellbeing Lounge, midt i utstillingsområdet! 
 

Comments are closed.