Movement Lounge på Wellbeing Festival

Velkommen til movement-områdene på Wellbeing Festival – kanskje finner du en ny praksis du trives med, eller du kan fordype deg i noe du allerede liker godt! 

Se hele MOVEMENT & MEDITATION-programmet her!

Bevegelse er en av nøklene til bedre kontakt med kroppen, sjelens bolig. Føl deg hjemme i din egen kropp! Finn din egen rytme. Tillat deg å bare være.

I løpet av festivalen kan du bli med på åpne klasser i movement-områdene, eller bak lukkede dører i egne bevegelsesrom. Erfarne lærere deler arbeidet sitt med deg, i forskjellige former for yoga, 5 rytmer, Biodanza, taiji, qi gong, mindful bevegelse og mye, mye mer.

Ingen tidligere erfaring påkrevet. Føl deg fri til å utforske!

Welcome to the Movement Area at the expo, make moves, make waves, make yourself comfortable in your own skin.

All through the expo you will have the opportunity to join open classes in the movement area, or behind closed doors in designated rooms. Experienced teachers will share their work with you, in Bellyfit, various kinds of yoga, 5 rhythms, Biodanza, taiji, qi gong, mindful movement and much more.

No experience needed. Feel free to explore!

kyle-gray4
Kyle Gray
«Englehviskeren» og yogalæreren Kyle Gray kommer til Wellbeing Festival på Lillestrøm 4.-6. november! Med titusenvis av følgere over hele verden har den unge mannen fra Skottland skapt en egen bølge av interesse for spiritualitet og helhetlig livsstil. Vi gleder oss til å ønske han velkommen til Norge!

acro-yoga

Acro yoga med Zöe Ma
Se fantastisk performance i akrobatisk yoga med Zöe Ma.
Utfordrende, fascinerende og grensesprengende!
Zöe leder også workshop i acro yoga på Wellbeing Festival, og her kan du lære kombinasjoner av akrobatikk og yoga med en partner på en trygg og morsom måte! Zöe driver festivalen Movementarts, i tillegg til å jobbe som yogalærer.

 

maja-thuneMaja Thune
Maja er spesialpedagog, uttrykksterapeut og forfatter av tre bøker, hvor den siste er bestselgeren Yoga som terapi. Maja har integrert yoga som behandlingsform i psykiatrien, og er engasjert i hvordan yoga og meditasjon virker som medisin i møte med psykiske lidelser. Hun har tatt sin yogalærerutdanning i India, og har undervist på ulike studioer i Oslo de siste seks årene.
Bli med på en inspirerende yogaklasse med Maja på Wellbeing Festival!

ninas-femrytmer-660x400

5 Rytmer-workshops med flere lærere

img_6659

Mindful Yoga med Jonathan Weber
Fra han var barn har Jonathan Weber vært opptatt av kontakten med en universell bevissthet. Som yoga- og mindfulnesslærer kombinerer han i dag Østens tradisjoner og moderne forskning.
Jonathans yoga- og meditasjonsklasser gir rom for dyp avspenning og nærvær. Weber er dessuten kunstner. Besøk hans stand og opplev vakre gudinnemalerier og andre kunstverk!

guri

Ikya-meditasjon med Guri Nyhaug
IKYA meditasjon er en dyptvirkende form for meditasjon tilpasset vår tid og vår bevissthet. Den tar deg ned i kroppen, inn i livet ditt og skaper tilstedeværelse i hvert eneste øyeblikk. Lyd, pust og bevegelse renser ut blokkeringer så du får plass til mer flyt. IKYA har elementer fra yoga, dans, uttrykksterapi og vanlig meditasjon. Effektivt, morsomt og spennende!

Line green

Chill Out Lounge med DJ Line Goodnight

trineberge

Trine Berge
Få en smakebit av kundalini-yoga med Trine Berge! Trine er en av Norges mest kjente rawfoodkokker og livsstilsveileder. Hun har gitt ut flere helse- og livsstilsbøker, blant annet bestselgeren «Supermat» og hennes siste bok, «Rawfood». Trine har jobbet med kosthold, meditasjon og yoga siden i snart 20 år. De siste 15 årene har hun vært meditasjonslærer med fordypning i mantrapraksis og er Kundalini-yogalærer. Foruten å skrive til daglig på Superdamebloggen er Trine kjent for sine kurs, retreater og foredrag om hvordan du vitaliserer deg med yoga, rawfood og supermat. (Foto: Hilde Brevig)

daomove9

Daomove! Bjarte Hiley
Bjarte har omfattende bakgrunn fra kinesisk kampkunst. Men med Daomove har han løsrevet seg fra den strenge disiplinen og sluppet til det personlige uttrykket. Øyeblikkets kontakt med det som beveger seg i det indre, og i kontakt med publikum, er det som skaper det spontane fysiske uttrykket. I dynamisk bevegelse.

Bli med og opplev Daomove på Wellbeing Festival!

thereseclemetsen

Therese Clemetsen
«Life is movement. Movement is life.»

Therese Clemetsen arbeider som terapeut med ulike former for traumeheling.
På Wellbeing Festival har du anledning til å bli med på workshop i TRE  – Trauma and Tension Releasing Exercises. Teknikken hjelper kroppen  til å frigjøre dype muskulære stressmønstre, spenninger og traumer på en trygg og naturlig måte.

Hele foredragsprogrammet til messen ligger her

Comments are closed.