Bergen – fredag 24. mars

cover bergen2017Åpningstider:
Fredag 13-20
Lørdag 11-20
Søndag 11-18

Program for fredag
Program for lørdag
program for søndag

 

 

KL 14.00

WELLBEING LOUNGE
Morten Eriksen – Guidet meditasjon og healingsirkel.

TROLLTOG – 3. ETG. I FOREDRAGSFLØYEN Samisk helbredelse med demonstrasjon, kanalisering ved medium Janne Viktil. Tar kontakt med den andre siden og gir deg kanalisering. Janne er samisk helbreder som gir tradisjonell helbredelse, kalt læsing, nedarvet av sin far. Helbredelse av sykdom, både psykisk og fysisk, samt stoppe blod, lindre og ta bort smerter og betennelse. Røykeslutt, flyskrekk m.m. Tar i mot behandling på nært og fjernt. Dyre-tolk, kontakter dine kjæledyr her og på andre siden. Det vil bli kanalisering til frivillig i salen.

SMÅTROLL – U.ETG. I FOAJEEN I FOREDRAGSFLØYEN
Aurafargene og deres betydning. Ved Grethe L. Eilertsen. Auraen, Chakraene og deres betydninger. Vi forteller om de ulike betydningene av fargene i Auraen og i Chakraene. Hvor fargene er plassert kan ha forskjellig betydning – og om det er i auraen eller i et chakra. Kan chakraene ha ”feil” farge, og hva betyr i så fall det? Er det sant at Auraen endrer seg hele tiden – og hvorfor skal man da ta aurabilde? Du får et innblikk i betydningen av fargene som gjør at du kan forstå deg selv bedre. Vi har nå det aller nyeste innen Aurafoto med 3D bilder, og rapporter på mange språk – inkludert dansk.

GJENDINE – U.ETG.
Tør du manifestere din villeste drøm? Ved Gudrun Boost. Vi har alle fri vilje til å skape det livet vi ønsker! Vi tror også vi manifesterer mere av det gode i livet, men i virkeligheten gjør de fleste det motsatte. Hvorfor? Her vil du få redskaper som viser den rette vei til å manifestere og få din villeste drøm til at gå i oppfyllelse. Hvor- dan? Du blir guidet gjennom syv enkle trinn for at nå din drøm. Her spiller du hovedrollen, fordi det er din drøm!

BØYGEN – 2. ETG.
Hvordan skape optimal helse? Ved Kevin Frøystad. Er du trett, uopplagt eller syk? Ønsker du å vite åraken til dine plager slik du kan gjøre noe med dem? Hva blir konsekvensen av å døyve symptomer uten å gjøre noe med åraksfaktorene? Hvordan fungerer kroppens selvregulerende system? Dette er spørsmål jeg har jobbet med i over
20 år og har gode svar på. Du har mulighet til å våkne med overskudd og glede deg over livet. Kevin Frøystad er coach og livsstilveileder. Han hjelper mange til bedre livskvalitet ved hjelp av kosthold, livsstilsendringer og løsing av årsaksfaktorer. At han kombinerer mental trening med dette, gjør at en får redskapene til å styrke både kropp og sinn. Hans mål er hjelpe andre til å oppleve oppfyllelse, livsglede og mening i livet. Å leve sterkt som han kaller det. Kevin er en mester i selvledelse. Han har vært norgesmester i roadracing og vant til å gi full gass. Han er en inspire- rende foredragsholder, brenner for sine ideer og gir alt når han formidler det til andre.

BUKKEN – 3. ETG.
Den nye tidsalder – på terskelen til store forandringer. Ved Share Norge. Vannmannens tidsalder medfører at nye energier påvirker oss og menneskeheten står nå på terskelen til store forandringer. De gamle strukturene
går gradvis i oppløsning og menneskeheten søker en ny retning. I denne omfattende forandringsprosessen vender nå en stor gruppe av Visdommens Mestre, med Verdenslæreren Maitreya i spissen, tilbake til vårt hverdagsliv for å inspirere oss til rettferdighet, fred og ivaretagelse av miljøet.Hvilke endringer fører dette til for menneskeheten og planeten Jorden?

HALLING – 3. ETG.
Håndanalyse ved torkil kjelstrup. Hva hendene forteller. Livet avspeiles i hendene våre. Akkurat som fingeravtrykkene våre er unike, er hendene det. Ved å se på linjer, mønstre og former i hånd og fingrer, kan du lære om dine styrker og svakheter, muligheter, kjærlighetsforhold, følelsesmessige blokkeringer og hva det kommende året bringer. Torkil Kjelstrup har arbeidet med håndanalyse i mange tiår.

KL 15.00

WELLBEING LOUNGE
Inner Power – Serving to Strengthen your inner resources, especially the part of you that already knows you are determined, clear, focused and unstoppable. With Elisabeth Finocchiaro, Uplift Events & Coaching.

TROLLTOG – 3. ETG. I FOREDRAGSFLØYEN
Klarsynsdemonstrasjon med John Calmar.
SMÅTROLL – U.ETG.
Minikurs i tarot. Ved Eli Wium, som er kjent som en av Norges dyktigste i klarsyn og har lang erfaring i tydning av tarotkort. Hun har grundig kunnskap om symboltolking. Hun vil igjennom dette minikurset lære bort litt av sin kunnskap om hvordan man bruker kortene. Kurset vil ta utgangspunkt i Erkeenglenes tarotkort som nylig har kommet ut på norsk. Disse kortene er lette for nybegynnere å lære seg fordi teksten står på kortene. Hun vill også ta opp noen fra publikum som ønsker å bli veiledet.

GJENDINE – U.ETG.
Rolig Yoga med Jorunn Maria, fra Y.yoga Studio. Velkommen til Jorunns signaturklasse! En time hvor vi dykker dypt inn. Her handler det om å lære seg å virkelig kjenne kroppen og pusten. Vi gjør klassiske yogastillinger, men stopper også opp for å undersøke hvordan det er når kroppen selv får utforske og bestemme ulike bevegelsesmønstre. Her lukker vi øynene for alt rundt oss, lytter inn, og lar bevegelsene komme. Istedet for å bestemme oss for hva og hvordan, øver vi på å la kroppen bevege seg mer intuitivt. Underveis gjør vi pauser. Stopper opp for å lytte inn -hva foregår i kroppen etter strekk og bevegelse, endrer pusten seg, blir det roligere på innsiden? Vi leter stort sett etter lykke og velbehag utenfor oss selv. Søker ut i verden på konstant leting etter..? Hva med alt som skjer på innsiden? Vi lever i en verden hvor det meste er styrt av tankene våre, og av tiden. Kan vi løsrive oss fra dette? Kan vi befri kropp og sinn og bli mer organiske igjen? Timen passer for alle, kom med et åpent sinn.

BØYGEN – 2. ETG. I FOREDRAGSFLØYEN (45) Rainbow Reiki® – Oppdag kraften av mirakelhelbredelse i DEG! Rainbow Reiki® er et av de få healingsystemene i verden hvor en ny utøver lærer å gjøre spontanhelbredelse med objek-
tiv målbare resultater etter kun to weekendseminarer! Universitetet i Sofia har testet en gruppe Rainbow Reiki® utøvere med sine avanserte måleinstrumenter og konkludert med at de aldri har testet et healingsystem med bedre resultater! Under foredraget får du innsikt i forskningen, testmetodene og resultatene som kom frem etter en viten- skapelig studie. I løpet av foredraget får du selv erfare flere av de effektive healing metodene vi benytter. Rainbow Reiki® feirer i 2015 sitt 25 års jubileum og benyttes i dag av flere hundre tusen mennesker på alle vedens konti- nenter. Det som kjennetegner Rainbow Reiki® er at det er meget lett å lære og at du får raske, effektive og målbare resultater! Mange Lisensierte Rainbow Reiki® Mestere gir også 100% pengene tilbakegaranti på sine introduksjons- seminarer.

BUKKEN – 3. ETG. Kinesisk medisin og egenhelse! Med Wenyu Fan, ingeniør og akupunktør, og Cheng Wang, som kommer fra en familie med sterke tradisjoner innen kinesisk medisin. Cheng har jobbet i over 10 år som spesialist-akupunk- tør på det største sykehuset i Beijing. De jobber også med en maskin som stimulerer cellenes egen livsenergi, en slags «lader» for mennesker. Maskinen er omtalt av bl.a. Garry Gordon, en av produsentene for filmen The Secret. PEMF treatment and acupuncture. Wang will give guides to self treatment methods by using TCM (Traditional Chinese Medicine). Foredraget vil bli noe på engelsk og noe på norsk.

HALLING – 3. ETG. Litt Automatskrift, mer om Access Bars. Ved Bente Stamoen. Mitt syn på automatskrift og AccessBars er tema. AccessBars er en enkel metode som har endret livet for 1000-vis av mennesker over hele verden, metoden er beskrevet slik: I verste fall får du en god hodemassasje, i beste fall endres hele livet ditt! Access Bars er 32 lagrings- punkter på hodet, som ved forsiktig berøring gir deg mulighet til å slippe det som er lagret her. Det er punkter for kropp, penger, kontroll, kreativitet, healing, takknemlighet, for å nevne noen. Ved at mottaker tillater seg å motta, vil ‘gamle sannheter / begrensninger’ løses opp! For enkelt til å tro? Jeg trodde lenge det! En mengde enkle verktøy, til bruk i hverdagen, får du på Access Bars kurs, i Bergen, den 3. juni! Jeg holder dette kurset, sees vi ? Vil du vite mer, er du velkommen til foredrag.

KL 16.00

GLASSHJØRNET – FOAJÉ I 2. ETG UTENFOR PEER GYNT Konsert: Meditativ englemusikk. Komponert til Kenneth Laugen sin kunst, framført av sangeren Christina Undhjem. Kenneth Laugen er kunstner fra Trondheim. Han ble engasjert av Comthesy for å male 12 erkeengler, og prosessen med dette har vært transformerende og spennende. Noen av maleriene har kommet til ham i drømme. Artisten Christina Undhjem har skrevet musikk til bildene, og sier: «Prosessen med å skrive sanger om de 12 mest kjente erkeengler malt av Kenneth Laugen har vært en form for terapi for meg. Jeg ser på bildene og leser om deres opgaver for menneskeheten og mediterer; så finner jeg roen, og plutselig kommer det ideer. Som oftest kommer ideene som en foss, og noen ganger går det et par dager før skissen til sangene er ferdige. Det er som om englene jobber med meg, og gir meg utfordringer som de vet jeg vil klare å løse. Den første melodien om Raphael kom til meg midt på natten, så jeg måtte bare stå opp og få den sunget inn så jeg ikke glemte den. Jeg var lys våken og det fosset ut vakre toner av herlig energi, har aldri oplevd maken til lykke. » Velkommen til en multidimensjonal og fantastisk kunstopplevelse for alle sanser!

WELLBEING LOUNGE Breathe Happily Workshop. With Alena Zakharova, Art of Living Foundation Norge. A key to hap- piness is just under your nose! Learn simple and powerful breathing exercises to improve your health, easy yoga to nurture your body and meditation to relax.

TROLLTOG – 3. ETG. I FOREDRAGSFLØYEN Kjærlighet i Den Nye Tiden – Stor Healing-Seanse med André Noah. Vi lever
i en ny tid der kjærligheten i både de næreste relasjoner, og i alle andre relasjoner åpnes inn i helt nye dybder av værekraft. Sjelemøter vekker mennesket sterkere enn noen gang. Flere og flere opplever at disse sjelemøtene gjentas oftere og oftere. Det vises at kjærlighetens energi, bakenfor alle behov for forståelse og alle masker – vil forandre helt på menneskets liv, og selve synet på vår eksistens. I denne seansen tar André Noah deg med på en verdifull indre opplevelse av ditt evige sjels-jeg – og denne energiens åpenhet for ubetinget kjærlighet, forløsning av gamle tanke- mønstre knyttet til kjærlighet, og en ekspansjon i vår menneskelighets opplevelse av å være kjærlighet. En sterk healing-seanse, som virker i alle aspekt av ditt liv.

SMÅTROLL – U.ETG.
Dødskafe – vi skal alle dø. Ved samtaleledere er Marianne Bergsjø Gammelsæter og Greta Gramstad, fra Areopagos. På «dødskafeen» er det akkurat dette vi skal snakke om. Dele tanker, følelser og «erfaringer» rundt det at vi selv skal dø. Målet med dødskafé er å øke vår bevissthet om døden. Slik kan vi få en motivasjon til å gjøre mest mulig ut av livene våre. På dødskafé tenker vi sammen og snakker om døden uten noen spesielle føringer eller krav. Vi serverer kaffe og noe godt å bite i. Samtaleledere er Marianne Bergsjø Gammelsæter og Greta Gramstad, fra  Areopagos.

GJENDINE – U.ETG.
Om yin og yang og vår travle hverdag. Foredrag og påfølgende yogaklasse. Med Eva Christensen, Global Yoga Bergen. De fleste av oss lever et travelt og hektisk liv, der det handler mye om å prestere, yte og mestre. Gjen- nom vårt kraftfulle og aktive yang høster vi anerkjennelse og belønning. Men vi hehøver også å stoppe opp, reflek- tere og lande. Tillate oss å bare være – nære vårt yin. Hvordan ta vare på seg selv i et samfunn og et liv som er så prestasjonsorientert? Hvordan påvirker stress og travelhet din fysiske kropp, ditt nervesystem og din mentale helse? Og hvordan påvirker hvile og nærværenhet fysisk og mental helse? Hvordan finne balansen mellom yin og yang? YOGA-KLASSE YIN YOGA: Dette er en workshop med fokus på hvor mye rikere våre liv kan bli av å lære oss å ta pauser i det travle og aktive. Etter ca 45 min spennende forelesning, får du lande på yogamatten og nyte en serie yogaøvelser som har til hensikt å la deg slippe spenninger og stress. Mykne innenfra og ut. Få gå på stevnemøte med deg selv og kroppen din, kjenne hvor og hvordan den lagrer og bærer din travle hverdag. Og en invitasjon til å slippe tak i alt du ikke lenger trenger å bære på. Både fysisk og mentalt.

BØYGEN – 2. ETG. I FOREDRAGSFLØYEN
Min vei – med meditasjons og sang-healing. Ved Hilde Renate Sørdal. Min vei til selvaksept og tro på egne evner. Med meditativ sang-healing.

BUKKEN – 3. ETG. Løs opp i rygg- og muskelsmerter med Advanced Metaphysical Healing! Sliter du med smerter i ryggen? Har du anspente og såre muskler i skuldre og nakke? Plages du med hodepine eller migrene? Føler du deg sliten på grunn av ryggproblemer og stive muskler? I så tilfelle er du ikke alene med disse problemene. Muskel- og skjelett- plager er blitt en folkesykdom i Norge som koster samfunnet store summer årlig i sykefravær. Det finnes gode holis- tiske løsninger på disse problemene! I dette foredraget deler vi nøklene til en sunn og frisk rygg! Rainbow Reiki® Ryggsøyleterapi (Advanced Metaphysical Healing) er en unik metode for å løse opp årsakene til stive muskler og muskelpanser uten noen form for fysisk manipulasjon eller knekking. Gjennom å løse opp muskelspenninger i ryggen og nakken blir det mye lettere for ryggen og ryggvirvlene og finne tilbake til sin naturlige posisjon. Du kan også få teste ut metoden gratis på deg selv under foredraget!

HALLING – 3. ETG. Malerier og foto av åndevesener. Ved Reidun Haavik. – Jeg vil fortelle litt om de fotografier jeg har tatt av åndevesener. Sammenhengen mellom de og maleriene jeg har malt før jeg fikk foto. Og litt om sjelemaleriene jeg lager og hva og hvordan de har hjulpet andre. Litt om de tilbakemeldingene jeg har mottatt.

KL 17.00

WELLBEING LOUNGE
Just Breathe Move Yoga. En Hatha Vinyasa-klasse med Just Breathe Method sin filosofi i bunn. En klasse som både styrker og forløser. Med Kine Solend fra Just Breathe Movement.

TROLLTOG – 3. ETG. I FOREDRAGSFLØYEN
Å heale med bevisstheten. Verd Morten Eriksen. Sjel til Sjel-kommunikasjon. På dette foredraget vil du lære om ditt potensialet som sjel, og hvordan ta dette potensialet i bruk. Ut fra din essens kan du transformere ditt liv på alle plan. Lær hvordan bevege seg innover i sitt indre landskap og forløse blokkerin- ger og gamle personligheter.

SMÅTROLL – U.ETG.
Kommunikasjon, relasjon og awareness – oppmerksomhet. Mentora er et faglig og profesjonelt felles- skap av psykoterapeuter, coacher, veiledere og vi har med oss en psykolog. Vi vil snakke om og demonstrere hvor- dan vi kan jobbe med kommunikasjon, relasjon og awareness / oppmerksomhet. Vi vil demonstrere hvordan vi kan jobbe, og vi vil også tilby øvelser for hele gruppen. Vi jobber med individualterapi, gruppeterapi og vi tilbyr arbeid for bedrifter og organisasjoner. Vi anbefaler å jobbe med eget liv og utvikling enten du har det bra eller dårlig, og vil fortelle om effekten av å ha en egen terapeut som kan kontaktes når det skjer noe ekstra i livet. Endring er mulig, og det kan skje store ting i en trygg relasjon med en profesjonell. Velkommen til en spennende mini workshop!

GJENDINE – U.ETG.
Global Yoga Bergen med Eva Christensen fortsetter

BØYGEN – 2. ETG. I FOREDRAGSFLØYEN
Spirituell navne-seremoni, med emonstrasjon på våre åndelige kvelder i Bergen. Ved prester i prester i NSF – Norsk spiritualistisk forening Bergen. Vi ønsker publikum velkom- men til å delta på en av våre vakre seremonier, navneseremoni, hvor en av våre medlemmer får sitt spirituelle navn kanalisert fra åndeverden. Våre prester i NST holder sermonier i hele Norge: Navnedag, konfirmasjon,vielser og gravferd.

BUKKEN – 3. ETG.
Velvære og økt vitalitet med normassasje. Ved Solveig Smith, Birgittatun. Ingenting er som å legge seg med på en benk og ta imot to gode hender. Massasje forfrisker, fornyer og helbreder. Å bli møtt som den man er, og ikke som et anatomisk fenomen, betyr mye når man skal velge massør. Normassasje opptar seg med det levende livet. Det handler om livskvalitet som rommer både velvære, sunnhet og spiritualitet. Normassasje bygger på både østlig og vestlig filosofi, og integrerer de fleste elementene i moderne massasje.

HALLING – 3. ETG.
Så effektivt – så raskt – så ofte – med TFT brukes kroppens egen kraft til å hjelpe seg selv. Ved Ole Holmaas. Kunne du tenke deg å lære deg en teknikk som veldig ofte reduserer eller tar bort vonde og uønskede følelser som f.eks. fobier. sorg, traumer, skam, flauhet, avhengighet og mye annet. Og som ofte reduserer eller tar bort hodepine og spenningssmerter. På foredraget lærer du hvordan du kan bruke disse enkle men meget effektive teknikkene på deg selv eller andre. Du kan faktisk med stor sannsynlighet begynne å hjelpe deg selv bare etter dette foredraget. For å kunne utnytte kraften i TFT vil de fleste imidlertid være tjent med å gå til en dyktig TFT-terapeut. På foredraget får du høre om, se og oppleve TFT i praksis. Foredragsholder Ole Holmaas er en av landets mest erfarne TFT-teraputer og -instruktører. Han har utdannet helsepersonell og andre i flere land, både i Europa, Asia og Afrika. Han har overtatt ansvaret for utdanningen i MUIS AS etter Mats Uldals altfor tidlige bortgang. Holmaas er også utdannet innen NLP og coaching.

KL 18.00

WELLBEING LOUNGE
Helende meditasjon. Med Sol With Jonassen. Fysisk yoga forbereder kroppen til meditasjon. Men det er gjennom meditasjonen at vi finner healing og forløsning fra fortiden. Meditasjon er veien til deg selv og til din kraft. Sammen kan vi bygge et felt til meditasjon som gjør det mye enklere for alle å få enn opplevelse av hva det er. Bli med på en kraftfull og helende meditativ stund. Sol With Jonassen er healer, astrolog og meditasjonslærer. Hun underviser og jobber i hele Norge og internasjonalt.

TROLLTOG – 3. ETG. I FOREDRAGSFLØYEN
Kraniosakral – kroppens eget behandlingsspråk. Ved Wenche Tømmervik. Diffuse vondter i kroppen? Finner legene ikke noe på røntgen eller MR? Konsentrasjonsproblemer? Hodesmerter? Ryggen fungerer ikke? Hoftene skjeve? Søvn problemer? Puster du anstrengt? Sliter du med nakken og/eller kjeven? Kraniosakral er den milde behandlingsformen som tar spenninger. Behandlinger og utdanning.

SMÅTROLL – U.ETG.
Under Åpen Himmel. Ved dialogpresten Marianne Bergsjø Gammelsæter, Kirkens SOS. En annerledes meditativ messe der vi deler kontemplasjon, meditasjon, bønn og nattverd. Du deltar på det du selv ønsker. Noen har negative erfaringer med kirken. Vi ønsker å gi en annerledes og god smakebit av en messe som henter inspira- sjon fra ulike spirituelle tradisjoner. Her møter du noe av det som skjer på torsdager i Johanneskirken. Tema: «Lys til hjertets øyne». Velkommen til en vakker og fredfull stund. Ledet av dialogpresten Marianne Bergsjø Gammelsæ- ter.

GJENDINE – U.ETG
Demonstrasjon av Thaimassasje og Ruesri Dat Ton. Med Roy Cato Solend, www.gondt.org. «Få en innsikt i de eldgamle tradisjonene Thaimassasje og Ruesri Dat Ton. Jeg har 1000 undervisningstimer innenfor Thai og Chi Nei Tsang massasje, og er bla godkjent Thaimassasje Instruktør. Jeg har vært heldig å finne lærere som har undervist meg i de sprituelle aspekter ved Thaimassasje og i min verden er også klarsyn og healing aspekter av Thaimassasje. Jeg har også tatt kurs i Ruesri Dat Ton også kalt Thai Yoga, som er en treningsform jeg gjerne vil dele med flere. Demonstrasjonen avsluttes med 10 minutter med RDT (Ruesri Dat Ton) hvor alle inviteres til å delta slik at dere for prøvd hvor effektiv og skånsom trening RDT er.»

BØYGEN – 2. ETG. I FOREDRAGSFLØYEN
Meditasjon – en indre vei til livsutfoldelse. Ved Kari Helena Skogseid. Med utgangspunkt i vår egen kropp, pusten og spesifikke energipunkt utforsker vi sinnets muligheter. Meditasjon kan gi en forankring innover i oss selv, den vi egentlig er. Vi gjør enkle, indre øvelser som støtter opp under måten energi naturlig sirkulerer i oss. Øvelsene virker inn i område der tanke, følelse og kropp kommer sammen. Møtepunkter mellom bevissthet, energi og materie.

BUKKEN – 3. ETG.
Board of knowledge. Ved Naomi Sol. The Board of Knowledge er tegn av kunnskap, og gir åpninger slik at en kan utvikle seg og vokse på alle plan. Hvert symbol bærer kunnskap, forståelse, åpninger, innsikt og energi, slik at du kan finne din vei, og utvikle deg raskere. Den unike kunnskapen hjelper mennesket å utvikle seg og vokse i nøyaktig rett retning for hvert enkelt individ, fysisk, psykisk og åndelig, helt etter din frie vilje. Nå også med Board of Knowledge del 3! Alle får en helt unik og personlig åpning. Board gir deg muligheter til en ny søken i det dype åndelige. Board er kunnskap av tegn fra universet. Hvert tegn har forståelse og kunnskapsåpninger. Dette er nøk- kelen til et dypere liv med troen på sjelen din. Board of Knowledge kommer fra et hellig tempel på planeten Oktra.

HALLING – 3. ETG.
Peace is Power. Being at one with all that happens with you can be difficult in times of judgement, distraction and depression. It’s in moments we lose our peace, we lose our power. Elisabeth Finocchiaro from Uplift Events & Coaching will take you through her 5 major keys for being peacefully powerful in life, business and relationships.

KL 19.00

WELLBEING LOUNGE
Wellbeing Meditastion. With Spiritual Life Coach and Teacher Rometris Davis-Wright. Rometris will anchor the evening and the energies at the Festival by guiding the participants in a meditation to align you with your wellbeing. Spoken in very clear english.

TROLLTOG – 3. ETG. I FOREDRAGSFLØYEN
Anne-Kristine Augestad – Anne-Kristine Augestad – kjent fra «Åndenes makt» og nå aktuell som programleder på TV4 i Sverige, med TV-serien “En Natt på Slottet”. Anne-Kristine vil fortelle om veien til å erkjenne seg selv som medium, lar oss bli kjent med henne åndelige veiledere og viser hvordan hun i dag hjelper andre til å få et bedre liv. Anne-Kristine forteller om hvordan hun får kontakt med de på den andre siden – «De sjelfulle».

SMÅTROLL – U.ETG.
Hypnoterapi. Ved Ronny Hansen. Norge trenger flere dyktige hypnoterapeuter! Oppstart bergen: sept. 2017. Kom på foredraget å få gratis selvutviklingsprogram. Kunne du tenke deg å ha som levebrød å hjelpe andre mennesker? Hva kan være mer givende enn å bidra til at andre som sliter i hverdagen får et bedre liv? Til å kvitte seg med angst? Eller å ha et bedre syn på seg selv? Fjerne kilden til depresjon? Kvitte seg med uvaner og fobier? Over- vekt og røyking? Og mye, mye mer. Kom på foredraget å få et innblikk i hvordan vårt ubevisste sinn styrer det meste av vår hverdag. Og hva som kan gjøres for å få denne utrolig sterke delen av vårt sinn (som utgjør 95% av vårt totale sinn) til å trekke i samme retning for fornuften vår. Du får garantert noen a-ha opplevelser i løpet av foredraget. Grunnutdanningen strekker seg over 5 helger og starter 15. september i Bergen. Utdanningen har vært fulltegnet hver høst siden 2006. Er det din tur i år? Alle som kommer på foredraget får programmet «Bedre og bedre» gratis. Dette vil programmere deg selv i positiv retning.

GJENDINE – U.ETG. Trance Jam med Eternal Flow! Eternal Flow er en gruppe musikere og dansere i Bergen. Luftige elek- triske lyder, bassgitar, dansende sjaman-trommer og melodiøs korsang. Dans deg inn i transen! Åpen dans for alle.

 

Åpningstider:
Fredag 13-20
Lørdag 11-20
Søndag 11-18

Program for fredag
Program for lørdag
program for søndag

Comments are closed.