Bergen – søndag 26. mars

cover bergen2017Åpningstider:
Fredag 13-20
Lørdag 11-20
Søndag 11-18

Program for fredag
Program for lørdag
program for søndag

 

12.00

WELLBEING LOUNGE
Inner Confidence – Quiet your mind, enhance ability to take action and release excess emotional clut- ter in your life. With Elisabeth Finocchiaro, Uplift Events & Coaching.

PEER GYNT-SALEN
Samisk helbredelse med demonstrasjon, kanalisering ved medium Janne Viktil. Tar kontakt med den andre siden og gir deg kanalisering. Janne er samisk helbreder som gir tradisjonell helbredelse, kalt læsing, nedarvet av sin far. Helbredelse av sykdom, både psykisk og fysisk, samt stoppe blod, lindre og ta bort smerter og betennelse. Røykeslutt, flyskrekk m.m. Tar i mot behandling på nært og fjernt. Dyre-tolk, kontakter dine kjæledyr her og på andre siden. Det vil bli kanalisering til frivillig i salen.

TROLLTOG – 3. ETG. I FOREDRAGSFLØYEN
Klarsynt reading av dyr. Ved Marit Bjotveit. Via mine evner som klarsynt medium kobler jeg meg på dyrenes energi via bilde/mobil. Jeg og dyrene kan da kommunisere på det mentale plan om hvordan de oppfatter livet sitt sammen med oss i flokken sin.

SMÅTROLL – U.ETG.
Om å være et medium. Ved Therese Marie Myrtveit Hussein. Her kan det være at noen fra den andre siden og kommer gjennom til noen i salen. » Jeg har jobbet aktivt som medium i ca. åtte år. Jeg vil holde en demon- strasjon og et foredrag for å fortelle hvor naturlig dette er og å avmystifisere dette. Åndeverden vil ha kontakt med oss for å hjelpe dem som har mistet sine kjære og ikke for å skremme. Jeg møter alltid spørsmålet om det er skremmende å være et medium og se disse tingene? Jeg var selv redd i starten og som barn fordi ingen forklarte meg dette. Jeg både ser og hører åndene og har en mannlig guide som alltid hjelper meg i situasjoner som er vriene i arbeidet mitt, og har lært å stole fullt på ham.”

GJENDINE – U.ETG.
Ånder i hus og klebeånder. Ved Asbjørn Fenne. “Jeg vil fortelja om husrens og har til no vert på 164 husrens og får og skriftleg tilbakemelding kor fin energien har blitt. Kva er klebeånder? Hvordan kommer dei til meg og hvordan eg hjelper dei vidare. Frivillige frå salen vil få tilbud om å bli rensa og heala. Velkommen.”

BØYGEN – 2. ETG. I FOREDRAGSFLØYEN
Ønsker du å lære universell healing? Ved Naomi Sol. Universell Hvit Tids Healing – med englene og våre lysskip. Denne healingen er i samklang med mennesket, og er tilpasset etter dets forutset- ninger og behov for å gi og ta imot healing. Du får også sterk kontakt med dine hjelpere, engler og andre vesener i universet. Foredra- get avsluttes med øvelser for å åpne opp intuisjonen. Naomi Sol er født med sine evner, og sett siden hun var 5 år. Naomi Sol, Supreme Teacher og hovedlærer for Universell Hvit Tids Healing i Norge. Hun er kjent gjennom media.

BUKKEN – 3. ETG.
IKYA HealingTM – en ny, enkel og kraftfull helbredelsesmetode. Ved Veronica Solås. IKYA HealingTM er lett å lære, og samtidig en kraftfull metode for selvhelbredelse og åndelig utvikling. IKYA HealingTM vil gi deg de ulti- mate verktøyene for å koble deg sammen med naturens intelligente kjærlighet, slik at det kan bringe deg til et nytt nivå av fysisk, emosjonell, mental og åndelig helse. Opplev økt flyt, indre ro og samhørighet, og bring helbredelse og velvære inn i alle deler av livet. IKYA HealingTM legger til rette for økt balanse og harmoni på alle nivåer, slik at du kan føle deg mer sentrert, tilstede og levende. Hvis du opplever stress og angst i det daglige liv, vil du lettere finne fred og en dyp glede med en følelse av jording. Metoden løser opp blokkeringer og lar din naturlige flyt bli gjenopprettet og opprettholdt.

HALLING – 3. ETG.
Hvordan tenne gnisten i kjærlighetslivet? Ved Kevin Frøystad. Lidenskap og kjærlighet er det høyeste nivået i et forhold. Da er vi bestevenner med intimitet. Vi har mye positive følelser for hverandre og vi er det vik- tigste for hverandre. Vi føler denne kjærligheten selv om vi ikke er sammen, og når man er sammen er det magisk. Vi ser hverandre i øynene og smelter. Vi forstår at det ikke handler om å være perfekt, for vi erfarer at å bli elsket og elske gir oss styrke og mot. I mange forhold avgår lidenskapen og kjærligheten en langsom død når hverdagen melder seg, årene går og en stivner i faste vaner og mønstre som er vanskelige å bryte. Faktum er at lidenskapen og kjærligheten kan vokse i et forhold hvis en er villig til å lære og ta action. Alt i livet er i endring, også forhold. Få kunnskap og tips om hvordan tenne gnisten igjen. Kevin Frøystad er coach og livsstilveileder. Han hjelper mange til bedre livskvalitet ved hjelp av kosthold, livsstilsendringer og løsing av årsaksfaktorer. At han kombinerer mental trening med dette, gjør at en får redskapene til å styrke både kropp og sinn. Hans mål er hjelpe andre til å oppleve oppfyllelse, livsglede og mening i livet. Å leve sterkt som han kaller det. Kevin er en mester i selvledelse. Han har vært norgesmester i roadracing og vant til å gi full gass. Han er en inspirerende foredragsholder, brenner for sine ideer og gir alt når han formidler det til andre.

13.00

WELLBEING LOUNGE
Meditasjon & healing-sirkel i våkenhetens kjærlighet med André Noah. Velkommen med i opplevel- sen av din grenseløse kjærlighet som sjel, og hvordan den åpnes kraftfullt og vakkert gjennom din medmenneske- lighet. En sirkel-meditasjon og healing som skjer gjennom helt enkel tilstedeværelse i pusten som ditt autentiske selv. Dyp healing får skje naturlig gjennom kjærlighetens væren! Velkommen som den du er…

PEER GYNT-SALEN
Demonstration of clairvoyance. Kenny Corris is an International Physical Medium who has been serving Spirit for almost 55 years. Using clairvoyance and backed with the receptive energies of his audience, Kenny passes messages on directly from the Spirit World; and explains a little about his special connection with Spirit, sharing his own amazing stories that are a true part of his Spiritual journey!

TROLLTOG – 3. ETG. I FOREDRAGSFLØYEN
Hvordan å leve som et medium. Ved Ann Brit Flø/ Karita F. Om å ta ned guider og mer.

SMÅTROLL – U.ETG.
Mediumseanse med beskjeder & portrett-tegning, med Adele Leyha. Alle har vi en åndelig veileder som er med oss hele livet. Denne veileder kalles også for hovedguide. Vi har også guider som er med oss i deler av livet. Og vi har de hjelperne som har levd sammen med deg som menneske, og som har dødd og gått over til den andre siden. De kan også komme innom på besøk. I denne seansen vil Adele Leyha formidle beskjeder med tegning fra noen av dem. Guidene vil ellers sende Healing rundt i rommet når dette foregår.

GJENDINE – U.ETG.
Rolig Yoga & Meditasjon, med Jorunn Maria fra Y.yoga Studio og healer Maja Raaen Hisdal. Hun innleder denne timen med avspenning og en enkel pusteøvelse, før vi beveger oss inn i deilige yogastrekk og myk, utforskende bevegelse. Etter hvert tar Maja over og guider gjennom en ca. 30 minutter lang meditasjon. Timen er et samarbeid mellom yogalærer Jorunn Maria Djønne og healer Maja Raaen Hisdal. Du møter enkle yogastillinger, men blir også utfordret til å falle til ro, lande i egen kropp, kjenne pusten og å komme i nærkontakt med deg selv.

BØYGEN – 2. ETG. I FOREDRAGSFLØYEN
Gjør en forskjell i et barns liv – vi søker forsterkede fosterhjem. Ved Lene Eilertsen, Human-Care. Vårt slagord er; «Alle har rett til et godt liv, ja alle » Mange barn i Norge står i dag uten et hjem. De trenger en trygg og god base som kan støtte dem i sin utvikling og oppvekst. Vi søker trygge og romslige familier som ønsker å være med å gjøre en forskjell for disse barna. Barna har behov for en familie der den ene er hjemme og lønnet på fulltid. Det å være fosterhjem er en meningsfull livsstil hvor man får muligheten til å utvikle seg som menneske. Human Care er et privat foretak som tilbyr tjenester til Bufetat og kommuner. Vi rekrutterer, følger opp og veileder fosterhjem. Hos oss blir du en del av et team rundt barnet og er aldri alene om oppdraget. Du får lønn etter ansiennitet og utdanning. Kom og hør mer om oss og behovet for fosterhjem.

BUKKEN – 3. ETG.
Her kryssa Moses Raudehavet. Ved Per Vestbøstad, Norsk Gideon. «Relativt nye marin-arkeologiske funn av hjul- og aksling-forma korallar langs ei brei motorveg-stripe på 25 m. djup tvers over Akaba-bukta, stør opp under velkjent Bibel-forteljing! Bakgrunn og video-dokumentasjon.»

HALLING – 3. ETG.
Minikurs i Transmission meditasjon. Ved Share Norge. Transmission meditasjon er en ny form for grup- pemeditasjon, spesielt tilrettelagt for den nye tidsalder. Meditasjonen er for deg som ønsker å gjøre en tjeneste for verden, samtidig vil den bidra sterkt til din personlige vekst. Ingen forkunnskap er er nødvendig.

14.00

WELLBEING LOUNGE
Global yoga happy hips! Med Eva Christensen, fra Global Yoga Bergen. Hoftene dine er både ditt gulv og ditt tak, forbindelsen mellom føtter og hode. Dine hofter er som en innsjø av energi og kraft om de har det bra, men lever vi med anspenthet i våre hofter så påvirker det oss ikke bare fysisk men også mentalt. Med hoftene som fokus får du flyte gjennom myke bevegelser hele vegen ut i føtter og hender, og får finne ny energi og nytt liv. Happy hips = Happy heart!

PEER GYNT-SALEN
Erlend Elias Bragstad: «Det viktigste i livet er å være deg selv. Er det noe du liker, så gå for det!» sier Erlend Elias Bragstad, kjendis-stylist, makeup-artist og foredragsholder. Han trosser janteloven og inspirerer unge mennesker, og alle til å tro på seg selv. Med humor og ærlighet deler han fra livet sitt, om å overkomme vanskelig- heter, om å skille seg ut, og om at du er god nok – akkurat sånn som du er! Erlend Elias født og oppvokst i Tysfjord, ble kåret til årets nordlending 2014 og til Norges mest innflytelsesrike homofile 2015. Han har brukt stemmen sin for å heie på de svake i samfunnet og har en helt egen evne å se alle individer som unike og vakre. Han er make up artist, stylist, konferansier og foredragsholder. Nå kommer han hit med foredraget- Du er den du er, og veien blir til mens du går, så ikke løp! Han sier selv om foredraget at det er tatt utgangspunkt fra hans eget liv, der vi får høre om oppturer, nedturer og her det er ingen filter, alt som blir sagt er rett fra levra eller hjertet. Den usminkede versjonen av livet til en make up-artist!

TROLLTOG – 3. ETG. I FOREDRAGSFLØYEN
Slik er livet etter døden. Ved Roar Krogshus. En presentasjon av hva som skjer fra vi dør og til vi blir født på ny. Kildene er en rekke personlige beretninger fra de som har vært inn i døden og til- bake, fra bøker, TV-programmer, kanalisering, samt personer under hypnose som forteller hva de opplever på » den andre siden». Hør de fantastiske og sammenfallende beretningene om livet etter døden og at det finnes ingen død.

SMÅTROLL – U.ETG.
Himmelen finnes – jeg har vært der. Ved Sigrun Sele. «Jeg ble ikke klar over mine medfødte evner før i voksen alder. I barndommen merket jeg at jeg var annerledes. Da jeg forutså min datters død ble en tung dør lukket inn i et stort mørke. Etterfulgt av alvorlig sykdom og selv kom tett på døden, åpnet midt i håpløsheten nye dører seg. Jeg lærte hvordan å ta fatt i livet og snu det elendige til noe positivt. Det er mulig å reise seg. Derfor vil jeg dele mine erfaringer. Det har hjulpet meg og kan hjelpe kanskje også hjelpe deg? Der er mer mellom himmel og jord – himmelen finns, for jeg har vært der selv. Jeg bruker klarsyn, mottar kanalisering og trenger ingen andre hjelpemid- ler. Tidvis bruker jeg astrologi, bordkort eller pendel. Jeg ser det meste og ønsker å hjelpe deg der du er nå. Jeg har sterk intuisjon, er klarsynt, healer. Jeg gir veiledning, healing og fjernhealing.»

GJENDINE – U.ETG.
Just Breathe Mind Yoga and Dance, med Kine Solend. Unik terapautisk og selvutviklende klasse. Integrer forståelsen av hvordan hele kroppen har sin helt unike historie. Hvordan en tanke endrer følelsen i krop- pen, hvordan du gjennom stillinger kan nå glemte gjemte blokkeringer/historier i kroppen og rense dem ut via bevegelse,pust, tilstedeværelse skriving og visualisering. Metoden hjelper kroppen din å gjøre det den er best i, å heale seg selv. I denne klassen øver vi på å få svar fra vårt indre, hodet har gode ideer mens hjerte har altid svaret. Kine synger og spiller under avspenning. Gjennom Just Breathe Method har Kine erfaring med angst, spiseforstyr- relser, kreft, astma, utbrenthet, depresjon, nervøsitet, smerter i kropp, avhengighet, apati, uro, tankekjør, ensomhet, sorg, død – glede å evne til å nyte, MS, ME, fibromyalgi, overvekt, traumer, relasjonsproblematikk, uklare sykdom- mer og smerter, overgrep, omsorgsvikt, dårlig selvfølelse – m.m.

BØYGEN – 2. ETG. I FOREDRAGSFLØYEN
Hvordan få mer livsglede, ro og balanse inn i livet ditt. Ønsker du deg mer livsglede,energi og balanse. Ved Helen Roaldsnes. Lær å få mer av det du ønsker deg inn i livet ditt. Begynn å regis- trer hva det er som tapper deg for energi og hva som gjør deg glad og harmonisk. Ta tilbake gleden du hadde som barn, evnen til å fryde deg over de små ting. Begynn å lytte innover til hva sjelen din ønsker. Lær å bruke pusten for å finne ut hvem du er og hva du ønsker mer av i livet ditt. Gi slipp på stress,uro og bekymringer. Når kjenner du at du er i flyten. Omgi deg med folk som vil deg vel og får deg til å føle deg bra nok akkurat sånn du er. «Du kan ikke hindre sorgens fugler å fly over ditt hode,men du kan hindre de å bygge reir.» Vi skaper vår fremtid ved å ha fokus på det vi bil ha mer av i livet. Hva vil du fylle ditt liv med?

BUKKEN – 3. ETG.
Mine reiser i farger og lys. Jeg ble løftet opp i regnbuen som barn. Ved Haldis Hammer Nervik. Det er mange av oss som ser farger når vi lukker øynene i et mørkt rom. Noen har sett fargene hele livet og trodd at slikt ser alle, men slik er det ikke. Vi er alle lysbærere som er med og øke innstrømming av lys på moder jord. Lyset kan merkes i kroppen som strie strømmer av lysvibrasjoner. Noen får ”strømstøt”, og noen ristinger i energien. Andre får en trykkfølelse i de forskjellige chakraer. Noen ser inn i en annen verden. Kunnskap formidles gjennom farger, lys og frekvenser. Mennesket får ideer og bilder som trer frem til bevisstheten. Denne lysevolusjon forteller om menneskets utvikling gjennom flere tusen år. Vi må gå bak egoet, for å finne den gjennomstrømmende energi som er i ett og alt. Der eksisterer kun en energi som er en total tilværelse uten frykt, redsler eller negative påvirkninger. Vi åpner for lysinnstrømming. Jeg vil kanalisere lys og farger, og ta deg med på en healing reise. Kanskje du møter fargene i dag?

HALLING – 3. ETG.
Samtalemøte: Har du hatt en åndelig opplevelse? Ved Niels-Jul Yrvin og Vidar Rasmussen, Eckankar Bergen. Noen av temaene: • Sammentreff i hverdagen som ikke kan være tilfeldige. • Ut-av-kroppen eller nær- døden-opplevelser. • Opplevelse av indre veiledning i drømme, eller gjennom intuisjon.

15.00

WELLBEING LOUNGE
Breathe Happily Workshop. With Alena Zakharova, Art of Living Foundation Norge. A key to hap- piness is just under your nose! Learn simple and powerful breathing exercises to improve your health, easy yoga to nurture your body and meditation to relax.

GLASSHJØRNET – FOAJÉ I 2. ETG UTENFOR PEER GYNT
Konsert: Meditativ englemusikk. Komponert til Kenneth Laugen sin kunst, framført av sangeren Christina Undhjem. Kenneth Laugen er kunstner fra Trondheim. Han ble engasjert av Comthesy for å male 12 erkeengler, og prosessen med dette har vært transformerende og spennende. Noen av maleriene har kommet til ham i drømme. Artisten Christina Undhjem har skrevet musikk til bildene, og sier: «Prosessen med å skrive sanger om de 12 mest kjente erkeengler malt av Kenneth Laugen har vært en form for terapi for meg. Jeg ser på bildene og leser om deres opgaver for menneskeheten og mediterer; så finner jeg roen, og plutselig kommer det ideer. Som oftest kommer ideene som en foss, og noen ganger går det et par dager før skissen til sangene er ferdige. Det er som om englene jobber med meg, og gir meg utfordringer som de vet jeg vil klare å løse. Den første melodien om Raphael kom til meg midt på natten, så jeg måtte bare stå opp og få den sunget inn så jeg ikke glemte den. Jeg var lys våken og det fosset ut vakre toner av herlig energi, har aldri oplevd maken til lykke. » Velkommen til en multidimensjonal og fantastisk kunstopplevelse for alle sanser!

PEER GYNT-SALEN
Jon Schau – komiker og forfatter: «Hvem er vi?!» Et spørsmamennesker har søkt svaret på siden tidenes morgen. Spørsmålet er om det er det vi leter etter? Er målet å finne det teoretisk perfekte menneske? Er det vi egentlig leter etter rett foran nesene våre hele tiden? Eller kanskje rett bak? Er sannheten om oss at vi er de vi er, og at vi blir noe annet enn det ved å søke å bli teoretisk perfekte istedenfor å bare være oss? Bruker vi så mye krefter på å være riktige at vi blir helt unaturlige av det? Jon sier han ikke har noen anelse, og at det faktisk er svaret vi leter etter: «Bli en som ikke vet, så blir du naturlig levende». Hørt det før? Nei? Kom, da vel. Vi lover en opplevelse utenom det vanlige.

TROLLTOG – 3. ETG. I FOREDRAGSFLØYEN
The angel communion of Mary Magdalene & Jeshua – Stor healing-seanse med André Noah. Velkommen med inn i dypet av menneskets og sjelens kjærlighetskraft – i vår enhet med englenes kosmiske energi. En sentral del av visdommen som Maria Magdalena og Jeshua (Jesus) åpnet i sitt indre, var den gamle Atlantiske visdom om å åpne menneskets enhet med englene. I denne seansen tar André Noah deg med inn i den visdommen som også han opplevde, når han opplevde enhets-energien med de 12 atlantiske engler ved inngangen til sitt healing-arbeid. En opplevelse og åpning av vår våkne kjærlighet, som vekker grenseløsheten i vår menneskelig vitalitet og overflod til livet. En sterk healing-seanse, som virker i alle aspekt av ditt liv.

SMÅTROLL – U.ETG.
I møte med mennesker som sliter med selvmordstanker. Ved Greta Gramstad, leder for krisetjenesten Kirkens SOS i Bjørgvin/Areopagos. Det er viktig at de som møter mennesker med tilbud om helse, tro eller et rikere livsinnhold er våkne for at den de snakker med kan ha det så tungt at de er i fare for å ta sitt eget liv. Dette seminaret vil gi en innføring i hvordan en som samtalepartner eller terapeut kan avdekke selvmordstanker og møte den som har slike tanker på best mulig måte. Seminaret er åpent for alle, men er ikke et samtaletilbud for den som selv har selvmordstanker. Da henviser vi til samtale med oss på standen til Areopagos, stand nr. 24, 25, 26. Du kan også kontakte Kirkens SOS tlf: 22 40 00 40, eller skriv via www.kirkens-sos.no.

GJENDINE – U.ETG.
Just Breathe – Yoga and Dance – med Kine Solend fortsetter!

BØYGEN – 2. ETG. I FOREDRAGSFLØYEN
Løs opp i rygg- og muskelsmerter med Advanced Metaphysical Healing! Ved Lisensierte Rainbow Reiki-mestere. Sliter du med smerter i ryggen? Har du anspente og såre muskler i skuldre og nakke? Plages du med hodepine eller migrene? Føler du deg sliten på grunn av ryggproblemer og stive muskler? I så tilfelle er du ikke alene med disse problemene. Muskel- og skjelettplager er blitt en folkesykdom i Norge som koster samfunnet store summer årlig i sykefravær. Det finnes gode holistiske løsninger på disse problemene! I dette foredraget deler vi nøklene til en sunn og frisk rygg! Rainbow Reiki® Ryggsøyleterapi (Advanced Metaphysical Healing) er en unik metode for å løse opp årsakene til stive muskler og muskelpanser UTEN NOEN FORM FOR FYSISK MANIPULASJON ELLER KNEKKING. Gjennom å løse opp muskelspenninger i ryggen og nakken blir det mye lettere for ryggen og ryggvirvlene og finne tilbake til sin naturlige posisjon. Du kan også få teste ut metoden gratis på deg selv under foredraget!

BUKKEN – 3. ETG.
Kan endring av kosthold innvirke på sykdommer? Albert Larsen har studert kosthold og ernæring i 30-40 år og deler med seg av sine innsikter. Har du for eksempel forkjølelse eller influensa, kan du få en resept på helt naturlige ingredienser for dette. Ønsker du å gå ned i vekt eller lignende, har Larsen også råd for dette. Naturmetoden gir ofte rimelige løsninger, og virker ofte svært bra!

HALLING – 3. ETG.
Hva er våkenhet? Ved Peder Helland Kleppe. Våkenhet er det som er bakenfor alt. Det som rommer kropp, følelser og tanke. Det er vitne i din opplevelse. Hvordan er dette relevant i våre daglige liv? Peder vil fortelle litt om sine egne erfaringer med våkenheten. Han hadde en periode spiseforstyrrelse, som handlet om at han flyktet fra følelser og tanker han var redd for å kjenne. Men gjennom våkenheten som gradvis åpnet seg i ham, kunne han være tilstede i tanker, følelser og kropp, og spiseforstyrrelsen forsvant etterhvert. Idet man er våkenheten blir ting tydelige i oss, både gleden og smerten. Å være i våkenheten er derfor ikke bare en dans på roser, men til tider svært utfordrende. Likevel er det noe levende og interessant med denne opplevelsen. Når man er i våkenheten kan forløsninger og fristillinger skje av seg selv. Det er utrolig spennende! Peder er healer og bruker ingen metode, men lar healingen skje gjennom våkenheten. Vi har en felles meditasjon/healing på temaet «hva er våkenhet?»

16.00

PEER GYNT-SALEN
Anne-Kristine Augestad – kjent fra «Åndenes makt» og nå aktuell som programleder på TV4 i Sverige, med TV-serien “En Natt på Slottet”. Anne-Kristine vil fortelle om veien til å erkjenne seg selv som medium, lar oss bli kjent med henne åndelige veiledere og viser hvordan hun i dag hjelper andre til å få et bedre liv. Anne-Kristine forteller om hvordan hun får kontakt med de på den andre siden – «De sjelfulle».

TROLLTOG – 3. ETG. I FOREDRAGSFLØYEN
Guidet meditasjon, med Morten Eriksen. Opplev din innerste gudommelige essens. Åpne for sjelen og det indre potensialet. Denne meditasjonen kan gi deg opplevelsen av ditt sanne jeg.

SMÅTROLL – U.ETG.
Spirituell navne-seremoni, medemonstrasjon på våre åndelige kvelder i Bergen.Foredragstekst. Ved prester i prester i NSF- Norsk spiritualistisk forening Bergen. Vi ønsker publikum velkommen til å delta på en av våre vakre seremonier, navneseremoni, hvor en av våre medlemmer får sitt spirituelle navn kanalisert fra åndeverden. Våre prester i NST holder sermonier i hele Norge: Navnedag, konfirmasjon,vielser og gravferd.

GJENDINE – U.ETG. I FOREDRAGSFLØYEN
Inspired Clarity. One of the reasons we don’t have the results we want is because we don’t know what we want. Receiving our inspirations and creating them becomes a process with only one thing in between. Elisabeth Finocchiaro from Uplift Events & Coaching explains what is missing and essential to live the life the universe is waiting for you to create.

BØYGEN – 2. ETG. I FOREDRAGSFLØYEN
Rainbow Feng Shui – Kunsten i å bo lykkeligere! Få innsikt i hvordan du kan benytte denne eldgamle vitenskapen til å bedre din helse, økonomi, jobbsituasjon, skape overflod, lykke og varig harmoni i ditt hjem og i ditt parforhold. De siste tiårene har det dukket opp viktige faktorer i den vestlige verden som tradisjonell Feng Shui ikke trengte å ta hensyn til slik som elektrosmog, giftige kjemikalier osv. På dette foredraget vil du få tips på hvordan du kan optimalisere livsenergien (Ki) i ditt hjem slik at den jobber for deg i stedet for imot deg. Du lærer også hvordan Rainbow Feng Shui kombinerer 6000 år gamle tradisjoner og Feng Shui teknikker med nye metoder og verktøy som også tar hensyn til dagens utfordringer uten at du trenger å investere store summer i ombygging og kjøp av møbler og lignende. Foredraget holdes av lisensiert Rainbow Reiki 2. Dan Mester Dr. Jarle Tollefsen, Ph.D
BUKKEN – 3. ETG.
Normassasje – vår tids massasje. Ved Solveig Smith. Massasje som fag i Norge har utviklet seg mye i løpet av de siste tretti årene. Fra å være fokusert på kun anatomi og fysiologi, rommer massasje i dag mange flere elemen- ter. Kropp og psyke henger sammen, vet vi nå. Vår vestlige kultur har hentet inn nye systemer fra Østen, som bygger på chakra, aura og energistrømmer. Normassasje-utdanning underviser blant annet i det menneskelige energisystem. Foredraget kombineres med øvelser som åpner for evnen til å se og føle energi og aura.

HALLING – 3. ETG.
Så effektivt – så raskt – så ofte – med TFT brukes kroppens egen kraft til å hjelpe seg selv. Ved Ole Holmaas. Kunne du tenke deg å lære deg en teknikk som veldig ofte reduserer eller tar bort vonde og uønskede følelser som f.eks. fobier. sorg, traumer, skam, flauhet, avhengighet og mye annet. Og som ofte reduserer eller tar bort hodepine og spenningssmerter. På foredraget lærer du hvordan du kan bruke disse enkle men meget effektive teknikkene på deg selv eller andre. Du kan faktisk med stor sannsynlighet begynne å hjelpe deg selv bare etter dette foredraget. For å kunne utnytte kraften i TFT vil de fleste imidlertid være tjent med å gå til en dyktig TFT-terapeut. På foredraget får du høre om, se og oppleve TFT i praksis. Foredragsholder Ole Holmaas er en av landets mest erfarne TFT-teraputer og -instruktører. Han har utdannet helsepersonell og andre i flere land, både i Europa, Asia og Afrika. Han har overtatt ansvaret for utdanningen i MUIS AS etter Mats Uldals altfor tidlige bortgang. Holmaas er også utdannet innen NLP og coaching.

17.00

WELLBEING LOUNGE
Just Breathe Release. Med Kine Solend, fra Just Breathe Movement. En time inspirert av Yin Yoga og Oshos dynamiske meditasjon.

GLASSHJØRNET – FOAJÉ I 2. ETG UTENFOR PEER GYNT
Konsert: Meditativ englemusikk. Komponert til Kenneth Laugen sin kunst, framført av sangeren Christina Undhjem. Kenneth Laugen er kunstner fra Trondheim. Han ble engasjert av Comthesy for å male 12 erkeengler, og prosessen med dette har vært transformerende og spennende. Noen av maleriene har kommet til ham i drømme. Artisten Christina Undhjem har skrevet musikk til bildene, og sier: «Prosessen med å skrive sanger om de 12 mest kjente erkeengler malt av Kenneth Laugen har vært en form for terapi for meg. Jeg ser på bildene og leser om deres opgaver for menneskeheten og mediterer; så finner jeg roen, og plutselig kommer det ideer. Som oftest kommer ideene som en foss, og noen ganger går det et par dager før skissen til sangene er ferdige. Det er som om englene jobber med meg, og gir meg utfordringer som de vet jeg vil klare å løse. Den første melodien om Raphael kom til meg midt på natten, så jeg måtte bare stå opp og få den sunget inn så jeg ikke glemte den. Jeg var lys våken og det fosset ut vakre toner av herlig energi, har aldri oplevd maken til lykke. » Velkommen til en multidimensjonal og fantastisk kunstopplevelse for alle sanser!

PEER GYNT-SALEN
Hypnoterapi. Ved Ronny Hansen. Norge trenger flere dyktige hypnoterapeuter! Oppstart bergen: sept. 2017. Kom på foredraget å få gratis selvutviklingsprogram. Kunne du tenke deg å ha som levebrød å hjelpe andre mennesker? Hva kan være mer givende enn å bidra til at andre som sliter i hverdagen får et bedre liv? Til å kvitte seg med angst? Eller å ha et bedre syn på seg selv? Fjerne kilden til depresjon? Kvitte seg med uvaner og fobier? Overvekt og røyking? Og mye, mye mer. Kom på foredraget å få et innblikk i hvordan vårt ubevisste sinn styrer det meste av vår hverdag. Og hva som kan gjøres for å få denne utrolig sterke delen av vårt sinn (som utgjør 95% av vårt totale sinn) til å trekke i samme retning for fornuften vår. Du får garantert noen a-ha opplevelser i løpet av foredraget. Grunnutdanningen strekker seg over 5 helger og starter 15. september i Bergen. Utdanningen har vært fulltegnet hver høst siden 2006. Er det din tur i år? Alle som kommer på foredraget får programmet «Bedre og bedre» gratis. Dette vil programmere deg selv i positiv retning.

TROLLTOG – 3. ETG. I FOREDRAGSFLØYEN
Stemme og Stillhet – Slipp stemmen fri! Ved Kari Helena Skogseid. Er du nys- gjerrig på hvordan sang kan påvirke kropp og sinn? Vi gjør enkle bevegelser, lytter, aktiverer støttemuskulatur for stemmen, skaper i øyeblikket, synger og ganske sikkert ler sammen. Det kan være befriende å ikke måtte lete etter ordene for å kunne uttrykke seg. Hvilken del av deg er det som synger? Hva er sangens kilde?

SMÅTROLL – U.ETG.
Lockfoot-behandling – du kan få en bedre hverdag! Ved Anne C. W. Kristiansen og Jane S Eikås. Ønsker du en hverdag med mindre smerter, bedre spøvn og mer energi? Kanksje Lock-footbehandling kan være noe for deg! Kom og hør på foredrag om Lock-foot. Hva er Lock-foot? Kan en liten feilfunksjon i foten, få store konsekven- ser for resten av kroppen? En enkel metode for en bedre hverdag? Hva skjer i kroppen ved justering av Lock-foot? Kan dette påvirke hodepine, kjevesmerter, nakke- og ryggproblemer, bekken- og hofteproblematikk, mageproble- mer og bla kneproblemer? Anne C W Kristiansen har jobbet med dette i ca 10 år, og forteller litt om tankegangen omkring Lock-foot, samt egne erfaringer ved bruk av enkle og gamle metoder i kombinasjon med Lock-foot syn- dromet. I tillegg vil Jane S Eikås – Armonia Terapi – Åsane, fortelle litt om sine erfaringer. Bedre helse helt enkelt!

GJENDINE – U.ETG.
Gruppehealing. Med Barat Istvan Zsolt. Ta del i en gammel sjamanistisk healing og rensemetode. Istvan hjelper deg med å løse opp i dine problemer og ubalanser ved hjelp av den ungarske fire element teknikken og en spesiell teknikk som hjelper deg å løse opp i dine plager på ett fysisk nivå. Ta med deg noe å ligge på, pute og teppe til å ha over deg. Ta gjerne med deg drikkeflaske også. Barat Istvan Zsolt er regnet som en av de fremste tradisjons- bærere av Ungarsk sjamanisme og har studert i Ungarn, området kjent som det Karpatiske basseng, Europa, Afrika og flere steder i Asia. Han er grunnlegger og leder av Fire Elementer Skole.

BØYGEN – 2. ETG.
Står du fast? Lær hvordan du kan booste din personlige utvikling og skape din drøm. Ved Henriette Hilgraff. «Står du på stedet hvil i din personlige utvikling? Er du lei, utålmodig og ikke vet hvordan du skal komme deg videre? Eller er du blitt en mester i å utsette? Vi kommer alle til et punkt der alt stopper opp. Henriette er grunderen som hoppet av en lang karriere i oljebransjen for å følge sin drøm. Henriette sin jordnære og vitenskapelige tilnærming vil garantert gi deg en aha-opplevelse og inspirasjon til å ta enkle grep for å booste din utvikling.»

BUKKEN – 3. ETG.
Lev sterkt. Ved Kevin Frøystad. Å leve sterkt er å føle godt i et liv med mening, selv om der er smerte og problemer i livet. Vi kan ha suksess og alle penger vi trenger, en kjærlig ektefelle, flotte barn og likevel føle at livet ikke har noen mening. Selv om vi har alt rundt oss, kan vi være internt konkurs. Dette kan føre til depresjon, ensomhet, sinne og frustrasjon. Lev Sterkt foredraget vil gi deg informasjonen som gjør at du vil forstå hvorfor du føler som du gjør. Og du vil forstå at problemer, ikke er problemet. Aldri vent på dagen der det ikke er problemer, tragedier eller negative overraskelser i ditt liv. Problemer er et tegn på liv. Ved å endre meningen med problemer og det som skjer oss, endres livet. Lær å skape magiske øyeblikk, for så å skape et magisk liv. Kevin Frøystad er coach og livsstilveileder. Han hjelper mange til bedre livskvalitet ved hjelp av kosthold, livsstilsendringer og løsing av årsaks- faktorer. At han kombinerer mental trening med dette, gjør at en får redskapene til å styrke både kropp og sinn. Hans mål er hjelpe andre til å oppleve oppfyllelse, livsglede og mening i livet. Å leve sterkt som han kaller det. Kevin er en mester i selvledelse. Han har vært norgesmester i roadracing og vant til å gi full gass. Han er en inspirerende foredragsholder, brenner for sine ideer og gir alt når han formidler det til andre.

HALLING 3. ETG.
Livskvalitet, sunnhet og helse starter med en god tarmhelse – resten sitter i hodet! Ved Colon Helseklinikk. Colon Helseklinikk tilbyr den mest helhetlige oppfølgingen og behandlingen innen colonhydroterapi. Vi har syke- pleiere som aktivt motiverer, veileder, støtter og gir helecoaching, både under og rundt behandlingen og som annen oppfølging. Det er en sammenheng mellom tarmhelse og andre plager. Vi påstår at alle overvektige har en usunn tarmflora. Alle med hudproblemer har en usunn tamflora. Og det er også sammenheng mellom usunn tarmflora og slitenhet, humørsvingninger, uro og nedstemthet og mye mer. Derfor anbefaler vi sterkt colonhydroterapi, en avansert form for tarmskylling. Vi forteller mer om dette, samt viktigheten av et tilpasset kosthold og aktivitet. Samtidig sitter også problemet i hodet gjennom negativt fokus og stress. Velkommen til foredrag.

Åpningstider:
Fredag 13-20
Lørdag 11-20
Søndag 11-18

Program for fredag
Program for lørdag
program for søndag

Comments are closed.