Bergen – lørdag 25. mars

cover bergen2017Åpningstider:
Fredag 13-20
Lørdag 11-20
Søndag 11-18

Program for fredag
Program for lørdag
program for søndag

 

 

12.00

WELLBEING LOUNGE
Breathe Happily Workshop. With Alena Zakharova, Art of Living Foundation Norge. A key to happiness is just under your nose! Learn simple and powerful breathing exercises to improve your health, easy yoga to nurture your body and meditation to relax.

PEER GYNT-SALEN
Samisk helbredelse med demonstrasjon, kanalisering ved medium janne viktil. Tar kontakt med den andre siden og gir deg kanalisering. Janne er samisk helbreder som gir tradisjonell helbredelse, kalt læsing, nedarvet av sin far. Helbredelse av sykdom, både psykisk og fysisk, samt stoppe blod, lindre og ta bort smerter og betennelse. Røykeslutt, flyskrekk m.m. Tar i mot behandling på nært og fjernt. Dyre-tolk, kontakter dine kjæledyr her og på andre siden. Det vil bli kanalisering til frivillig i salen.

TROLLTOG – 3. ETG. I FOREDRAGSFLØYEN
Angel guidance and healing. Med Rometris Davis-Wright. Bli med på en engleveiledning og healing som passer for alle! Rometris er Angel Therapy Practitioner sertifisert av verdens ledende engleekspert, Doreen Virtue. Hun gir publikum en fantastisk mulighet til å oppleve engleveiledning og healing! Det vil være en guidet healing-meditasjon, samt et mini-englekort-reading for så mange gjester som tiden tillater. Kom og se, føl og hør englenes støtte som er gøy og unikt! Foredraget snakkes i veldig tydelig engelsk.

SMÅTROLL – U.ETG.
Mine reiser i farger og lys. Jeg ble løftet opp i regnbuen som barn. Ved Haldis Hammer Nervik. Det er mange av oss som ser farger når vi lukker øynene i et mørkt rom. Noen har sett fargene hele livet og trodd at slikt ser alle, men slik er det ikke. Vi er alle lysbærere som er med og øke innstrømming av lys på moder jord. Lyset kan merkes i kroppen som strie strømmer av lysvibrasjoner. Noen får ”strømstøt”, og noen ristinger i energien. Andre får en trykkfølelse i de forskjellige chakraer. Noen ser inn i en annen verden. Kunnskap formidles gjennom farger, lys og frekvenser. Mennesket får ideer og bilder som trer frem til bevisstheten. Denne lysevolusjon forteller om menneskets utvikling gjennom flere tusen år. Vi må gå bak egoet, for å finne den gjennomstrømmende energi som er i ett og alt. Der eksisterer kun en energi som er en total tilværelse uten frykt, redsler eller negative påvirkninger. Vi åpner for lysinnstrømming. Jeg vil kanalisere lys og farger, og ta deg med på en healing reise. Kanskje du møter fargene i dag?

GJENDINE – U.ETG.
Ånder i hus og klebeånder. Ved Asbjørn Fenne. “Jeg vil fortelja om husrens og har til no vert på 164 husrens og får og skriftleg tilbakemelding kor fin energien har blitt. Kva er klebeånder? Hvordan kommer dei til meg og hvordan eg hjelper dei vidare. Frivillige frå salen vil få tilbud om å bli rensa og heala. Velkommen.”

BØYGEN – 2. ETG. I FOREDRAGSFLØYEN
Aurafargene og deres betydning. Ved Grethe L. Eilertsen. Auraen, Chakraene og deres betydninger. Vi forteller om de ulike betydningene av fargene i Auraen og i Chakraene. Hvor fargene er plas- sert kan ha forskjellig betydning – og om det er i auraen eller i et chakra. Kan chakraene ha ”feil” farge, og hva betyr i så fall det? Er det sant at Auraen endrer seg hele tiden – og hvorfor skal man da ta aurabilde? Du får et innblikk i betydningen av fargene som gjør at du kan forstå deg selv bedre. Vi har nå det aller nyeste innen Aurafoto med 3D bilder, og rapporter på mange språk – inkludert dansk.

BUKKEN – 3. ETG.
Her kryssa Moses Raudehavet. Ved Per Vestbøstad, Norsk Gideon. «Relativt nye marin-arkeologiske funn av hjul- og aksling-forma korallar langs ei brei motorveg-stripe på 25 m. djup tvers over Akaba-bukta, stør opp under velkjent Bibel-forteljing! Bakgrunn og video-dokumentasjon.»

HALLING – 3. ETG.
Så effektivt – så raskt – så ofte – med TFT brukes kroppens egen kraft til å hjelpe seg selv. Ved Ole Holmaas. Kunne du tenke deg å lære deg en teknikk som veldig ofte reduserer eller tar bort vonde og uønskede følelser som f.eks. fobier. sorg, traumer, skam, flauhet, avhengighet og mye annet. Og som ofte reduserer eller tar bort hodepine og spenningssmerter. På foredraget lærer du hvordan du kan bruke disse enkle men meget effektive teknikkene på deg selv eller andre. Du kan faktisk med stor sannsynlighet begynne å hjelpe deg selv bare etter dette foredraget. For å kunne utnytte kraften i TFT vil de fleste imidlertid være tjent med å gå til en dyktig TFT-terapeut. På foredraget får du høre om, se og oppleve TFT i praksis. Foredragsholder Ole Holmaas er en av landets mest erfarne TFT-teraputer og -instruktører. Han har utdannet helsepersonell og andre i flere land, både i Europa, Asia og Afrika. Han har overtatt ansvaret for utdanningen i MUIS AS etter Mats Uldals altfor tidlige bortgang. Holmaas er også utdannet innen NLP og coaching.

13.00

WELLBEING LOUNGE Meditasjon & healing-sirkel i våkenhetens kjærlighet med André Noah. Velkommen med i opplevel- sen av din grenseløse kjærlighet som sjel, og hvordan den åpnes kraftfullt og vakkert gjennom din medmenneske- lighet. En sirkel-meditasjon og healing som skjer gjennom helt enkel tilstedeværelse i pusten som ditt autentiske selv. Dyp healing får skje naturlig gjennom kjærlighetens væren! Velkommen som den du er…

PEER GYNT-SALEN Erlend Elias Bragstad: «Det viktigste i livet er å være deg selv. Er det noe du liker, så gå for det!» sier Erlend Elias Bragstad, kjendis-stylist, makeup-artist og foredragsholder. Han trosser janteloven og inspirerer unge mennesker, og alle! til å tro på seg selv. Med humor og ærlighet deler han fra livet sitt, om å overkomme vanskelig- heter, om å skille seg ut, og om at du er god nok – akkurat sånn som du er! Erlend Elias født og oppvokst i Tysfjord, ble kåret til årets nordlending 2014 og til Norges mest innflytelsesrike homofile 2015. Han har brukt stemmen sin for å heie på de svake i samfunnet og har en helt egen evne å se alle individer som unike og vakre. Han er make up artist, stylist, konferansier og foredragsholder. Nå kommer han hit med foredraget- Du er den du er, og veien blir til mens du går, så ikke løp! Han sier selv om foredraget at det er tatt utgangspunkt fra hans eget liv, der vi får høre om oppturer, nedturer og her det er ingen filter, alt som blir sagt er rett fra levra eller hjertet. Den usminkede versjonen av livet til en make up-artist!

TROLLTOG – 3. ETG. I FOREDRAGSFLØYEN Klarynt reading av dyr. Ved Marit Bjotveit. Via mine evner som klarsynt medium kobler jeg meg på dyrenes energi via bilde/mobil. Jeg og dyrene kan da kommunisere på det mentale plan om hvordan de oppfatter livet sitt sammen med oss i flokken sin.

SMÅTROLL – U.ETG. Minikurs i tarot. Ved Eli Wium, som er kjent som en av Norges dyktigste i klarsyn og har lang erfaring
i tydning av tarotkort. Hun har grundig kunnskap om symboltolking. Hun vil igjennom dette minikurset lære bort litt av sin kunnskap om hvordan man bruker kortene. Kurset vil ta utgangspunkt i Erkeenglenes tarotkort som nylig har kommet ut på norsk. Disse kortene er lette for nybegynnere å lære seg fordi teksten står på kortene. Hun vill også ta opp noen fra publikum som ønsker å bli veiledet.

GJENDINE – U.ETG. Meditasjon – en indre vei til livsutfoldelse. Ved Kari Helena Skogseid. Med utgangspunkt i vår egen kropp, pusten og spesifikke energipunkt utforsker vi sinnets muligheter. Meditasjon kan gi en forankring innover i oss selv, den vi egentlig er. Vi gjør enkle, indre øvelser som støtter opp under måten energi naturlig sirkulerer i oss. Øvelsene virker inn i område der tanke, følelse og kropp kommer sammen. Møtepunkter mellom bevissthet, energi og materie.

BØYGEN – 2. ETG. Gjør en forskjell i et barns liv – vi søker forsterkede fosterhjem. Ved Lene Eilertsen Human-Care. Vårt slagord er; «Alle har rett til et godt liv, ja alle » Mange barn i Norge står i dag uten et hjem. De trenger en trygg og god base som kan støtte dem i sin utvikling og oppvekst. Vi søker trygge og romslige familier som ønsker å være med å gjøre en forskjell for disse barna. Barna har behov for en familie der den ene er hjemme og lønnet på fulltid. Det å være fosterhjem er en meningsfull livsstil hvor man får muligheten til å utvikle seg som menneske. Human Care er et privat foretak som tilbyr tjenester til Bufetat og kommuner. Vi rekrutterer, følger opp og veileder fosterhjem. Hos oss blir du en del av et team rundt barnet og er aldri alene om oppdraget. Du får lønn etter ansiennitet og utdanning. Kom og hør mer om oss og behovet for fosterhjem.

BUKKEN – 3. ETG. Vil du bli massør? Ved Solveig Smith, Birgittatun. Normassasje gir en ett-årig utdanning over 6 helgekurs i Stavanger og flere steder i Norge. Hovedlærer og tidligere elever presenterer utdannelsen med demonstrasjoner og personlige erfaringer.

HALLING – 3. ETG. IKYA HealingTM – en ny, enkel og kraftfull helbredelsesmetode. Ved Veronica Solås. IKYA HealingTM er lett å lære, og samtidig en kraftfull metode for selvhelbredelse og åndelig utvikling. IKYA HealingTM vil gi deg de ultimate verktøyene for å koble deg sammen med naturens intelligente kjærlighet, slik at det kan bringe deg til et nytt nivå av fysisk, emosjonell, mental og åndelig helse. Opplev økt flyt, indre ro og samhørighet, og bring helbre- delse og velvære inn i alle deler av livet. IKYA HealingTM legger til rette for økt balanse og harmoni på alle nivåer, slik at du kan føle deg mer sentrert, tilstede og levende. Hvis du opplever stress og angst i det daglige liv, vil du lettere finne fred og en dyp glede med en følelse av jording. Metoden løser opp blokkeringer og lar din naturlige flyt bli gjenopprettet og opprettholdt. Med IKYA HealingTM lærer du å skape balanse og helbredelse ikke bare ditt eget liv, men du kan også assistere venner og familie. På dette foredraget vil du en smakebit av hva IKYA HealingTM er, samt en guidet meditasjon. Du vil få informasjon om selve metoden og kommende kurs, og du vil få tilbud om en demonstrasjon av metoden. Veronica Solås – IKYA HealingTM Independent instructor.

14.00

WELLBEING LOUNGE
Rolig Yoga med Jorunn Maria, fra Y.yoga Studio. Velkommen til Jorunns signaturklasse! En time hvor vi dykker dypt inn. Her handler det om å lære seg å virkelig kjenne kroppen og pusten. Vi gjør klassiske yogastil- linger, men stopper også opp for å undersøke hvordan det er når kroppen selv får utforske og bestemme ulike beve- gelsesmønstre. Her lukker vi øynene for alt rundt oss, lytter inn, og lar bevegelsene komme. Istedet for å bestemme oss for hva og hvordan, øver vi på å la kroppen bevege seg mer intuitivt. Underveis gjør vi pauser. Stopper opp for å lytte inn – hva foregår i kroppen etter strekk og bevegelse, endrer pusten seg, blir det roligere på innsiden? Vi leter stort sett etter lykke og velbehag utenfor oss selv. Søker ut i verden på konstant leting etter..? Hva med alt som skjer på innsiden? Vi lever i en verden hvor det meste er styrt av tankene våre, og av tiden. Kan vi løsrive oss fra dette? Kan vi befri kropp og sinn og bli mer organiske igjen? Timen passer for alle, kom med et åpent sinn.

GLASSHJØRNET – FOAJÉ I 2. ETG UTENFOR PEER GYNT
Konsert: Meditativ englemusikk. Komponert til Kenneth Laugen sin kunst, framført av sangeren Christina Undhjem. Kenneth Laugen er kunstner fra Trondheim. Han ble engasjert av Comthesy for å male 12 erkeengler, og prosessen med dette har vært transformerende og spennende. Noen av maleriene har kommet til ham i drømme. Artisten Christina Undhjem har skrevet musikk til bildene, og sier: «Prosessen med å skrive sanger om de 12 mest kjente erkeengler malt av Kenneth Laugen har vært en form for terapi for meg. Jeg ser på bildene og leser om deres opgaver for menneskeheten og mediterer; så finner jeg roen, og plutselig kommer det ideer. Som oftest kommer ideene som en foss, og noen ganger går det et par dager før skissen til sangene er ferdige. Det er som om englene jobber med meg, og gir meg utfordringer som de vet jeg vil klare å løse. Den første melodien om Raphael kom til meg midt på natten, så jeg måtte bare stå opp og få den sunget inn så jeg ikke glemte den. Jeg var lys våken og det fosset ut vakre toner av herlig energi, har aldri oplevd maken til lykke. » Velkommen til en multidimensjonal og fantastisk kunstopplevelse for alle sanser!

PEER GYNT-SALEN
Demonstration of clairvoyance. Kenny Corris is an International Physical Medium who has been serving Spirit for almost 55 years. Using clairvoyance and backed with the receptive energies of his audience, Kenny passes messages on directly from the Spirit World; and explains a little about his special connection with Spirit, sharing his own amazing stories that are a true part of his Spiritual journey!

TROLLTOG – 3. ETG.
Hvordan å leve som et medium. Ved Ann Brit Flø/ Karita F. Om å ta ned guider og mer.

SMÅTROLL – U.ETG.
Himmelen finnes – jeg har vært der. Ved Sigrun Sele. «Jeg ble ikke klar over mine medfødte evner før i voksen alder. I barndommen merket jeg at jeg var annerledes. Da jeg forutså min datters død ble en tung dør lukket inn i et stort mørke. Etterfulgt av alvorlig sykdom og selv kom tett på døden, åpnet midt i håpløsheten nye dører seg. Jeg lærte hvordan å ta fatt i livet og snu det elendige til noe positivt. Det er mulig å reise seg. Derfor vil jeg dele mine erfaringer. Det har hjulpet meg og kan hjelpe kanskje også hjelpe deg? Der er mer mellom himmel og jord, – himmelen finns, for jeg har vært der selv. Jeg bruker klarsyn, mottar kanalisering og trenger ingen andre hjelpemidler. Tidvis bruker jeg astrologi, bordkort eller pendel. Jeg ser det meste og ønsker å hjelpe deg der du er nå. Jeg har sterk intuisjon, er klarsynt, healer. Jeg gir veiledning, healing og fjernhealing.»

GJENDINE – U.ETG.
Min vei – med meditasjons og sang-healing. Ved Hilde Renate Sørdal. Min vei til selvaksept og tro på egne evner. Med meditativ sang-healing.

BØYGEN – 2. ETG. I FOREDRAGSFLØYEN
Menneskenes bevissthetsutvikling: Ved Share Norge. Hvordan utvikler menneskeheten seg på vår planet? Foredraget belyser temaet ut fra en esoterisk synsvinkel og tar opp blandt annet: Vår relasjon til de syv stråler. Karma og reinkarnasjon. Hva skjer når vi dør? Innvielsesveien. Menneskenes relasjon til sjelsriket og Visdommens Mestre. Hvordan hjelper Mestrene oss i denne brytningstiden vi nå går gjennom?

BUKKEN – 3. ETG.
Kan endring av kosthold innvirke på sykdommer? Albert Larsen har studert kosthold og ernæring i 30-40 år og deler med seg av sine innsikter. Har du for eksempel forkjølelse eller influensa, kan du få en resept på helt naturlige ingredienser for dette. Ønsker du å gå ned i vekt eller lignende, har Larsen også råd for dette. Naturmeto- den gir ofte rimelige løsninger, og virker ofte svært bra!

HALLING – 3. ETG.
Samtalemøte: Har du hatt en åndelig opplevelse? Ved Niels-Jul Yrvin, Eckankar Bergen. Noen av tema- ene: • Sammentreff i hverdagen som ikke kan være tilfeldige. • Ut-av-kroppen eller nær-døden-opplevelser.
• Opplevelse av indre veiledning i drømme, eller gjennom intuisjon.

15.00

WELLBEING LOUNGE
Yoga for Stive Menn! Med Kenneth Rønningen, kiropraktor & yogainstruktør. I tilegg til Sunn Kompis Kiropraktikk, har Kenneth startet Funksjonell Yoga Rehabilitering, en unik og nytenkende rehabiliteringsmetode som kombinerer avspenning, pust, uttøyning, stabiliserende trening, bevisstgjøring og bevegelsesterapi. Han jobber også på Just Breathe Movement, hvor han tilbyr Yoga for Stive Menn.

PEER GYNT-SALEN
SatSang med Mennesket – bevissthets-skifte & stor healing-seanse med Andrè Noah. SatSang betyr å være med, eller være våkenhetens frihet. En vei til indre opplysthet, som André Noah husker fra tidligere livs levende kjærlighet. Under denne seansen inviteres du til å ta del i en av de mest kraftfulle måtene å la naturlig healing skje. Gjennom det genuine spørsmålets kraft, og svarets våkenhet – åpnes kjærlighetens essens i mennesket. Under denne seansen inviteres du til å ta del med dine genuine spørsmål – både i ditt indre under selve seansen, og ved å sende inn spørsmålet i forkant av seansen på sms. André Noah vil også åpne spørsmål, og våkenhetens healing – direkte gjennom sin enhet med den kollektive bevisstheten i samfunnet. Alle spørsmålene og svarenes energi, åpnes som kraftfull healing for alle som tar del i seansen. Send ditt spørsmål til samlingen på sms til 411 43 904, merket «SATSANG Spørsmål». En sterk healing-seanse, som virker i alle aspekt av ditt liv.

TROLLTOG – 3. ETG. I FOREDRAGSFLØYEN
Mediumseanse med beskjeder & portrett-tegning, med Adele Leyha. Alle har vi en åndelig veileder som er med oss hele livet. Denne veileder kalles også for hovedguide. Vi har også guider som er med oss i deler av livet. Og vi har de hjelperne som har levd sammen med deg som menneske, og som har dødd og gått over til den andre siden. De kan også komme innom på besøk. I denne seansen vil Adele Leyha formidle beskjeder med tegning fra noen av dem. Guidene vil ellers sende Healing rundt i rommet når dette foregår.

SMÅTROLL – U.ETG.
Mobbing, et av skolens utfordringer. Hvem blir mobbet og hvem blir mobbere, hva gjør mobbing med et menneske? Mye av mobbing mellom barn skjer på skolen, barndommens opplevelser legger grunnlaget for livet. Tor og Jan Olav møttes etter nesten 30 år og ser litt på hva som skjedde på den tiden og frem til i dag. Foredraget er åpent for kommentarer, spørsmål og dialog med publikum.

GJENDINE – U.ETG.
Stemme og Stillhet – Slipp stemmen fri! Ved Kari Helena Skogseid. Er du nysgjerrig på hvordan
sang kan påvirke kropp og sinn? Vi gjør enkle bevegelser, lytter, aktiverer støttemuskulatur for stemmen, skaper i øyeblikket, synger og ganske sikkert ler sammen. Det kan være befriende å ikke måtte lete etter ordene for å kunne uttrykke seg. Hvilken del av deg er det som synger? Hva er sangens kilde?

BØYGEN – 2. ETG. I FOREDRAGSFLØYEN
Rainbow Reiki® – Oppdag kraften av mirakelhelbredelse i DEG! Rainbow Reiki® er et av de få healingsystemene i verden hvor en ny utøver lærer å gjøre spontanhelbredelse med objektiv målbare resultater etter kun to weekendseminarer! Universitetet i Sofia har testet en gruppe Rainbow Reiki® utøvere med sine avanserte måleinstrumenter og konkludert med at de aldri har testet et healingsystem med bedre resultater! Under foredraget får du innsikt i forskningen, testmetodene og resultatene som kom frem etter en vitenskapelig studie. I løpet av foredraget får du selv erfare flere av de effektive healing metodene vi benytter. Rainbow Reiki® feirer i 2015 sitt 25 års jubileum og benyttes i dag av flere hundre tusen mennesker på alle vedens kontinenter. Det som kjennetegner Rainbow Reiki® er at det er meget lett å lære og at du får raske, effektive og målbare resultater! Mange Lisensierte Rainbow Reiki® Mestere gir også 100% pengene tilbakegaranti på sine introduksjonsseminarer.

BUKKEN – 3. ETG.
Ønsker du å lære kirurgisk healing? Med hjelpere fra andre dimensjoner. Ved Naomi Sol. Denne type healing går dypere og raskere enn vanlig healing. Dette foretas i form av bruk av Energi-instrumenter. Jobber i fortid, nåtid og fremtid. En veldig spennende måte å arbeide på seg selv og med andre. Og du får oppleve smakebiter live under foredraget! Om du tar dette kurset, forsterker det din intuisjon på alle plan, så du får et bedre selvbilde

HALLING – 3. ETG.
En hensikt. Ved Sverre Johan Nærheim, Areopagos. Mennesket er skapt med en hensikt. Noen oppgaver og oppdrag er spesialdesignet for deg. Vi utforsker hva de kan være og hvilke redskaper og hjelpemidler som er gitt til oppdraget. Det handler om det nærværende fellesskapet med Skaperen, og de spesielle overnaturlige gaver og frukter som gis.

16.00

WELLBEING LOUNGE
Kirtan – mantra-sang-sirkel – med Else Ambika Harloff og venner. Med sin vakre stemme synger Else Ambika klassiske indiske mantra, og nyere mantra. Både på engelsk og andre språk. Og hun holder en god medita- sjon mellom sangene. Det er åpent for alle! (Vi har sanghefter.)

PEER GYNT-SALEN
Om å være et medium. Ved Therese Marie Myrtveit Hussein. Her kan det være at noen fra den andre siden og kommer gjennom til noen i salen. » Jeg har jobbet aktivt som medium i ca. åtte år. Jeg vil holde en demonstrasjon og et foredrag for å fortelle hvor naturlig dette er og å avmystifisere dette. Åndeverden vil ha kontakt med oss for å hjelpe dem som har mistet sine kjære og ikke for å skremme. Jeg møter alltid spørsmålet om det er skrem- mende å være et medium og se disse tingene? Jeg var selv redd i starten og som barn fordi ingen forklarte meg dette. Jeg både ser og hører åndene og har en mannlig guide som alltid hjelper meg i situasjoner som er vriene i arbeidet mitt, og har lært å stole fullt på ham.”

TROLLTOG – 3. ETG.
Phil Philips: Are you psychic? Phil will explain different ways to find your psychic abilities and how to shut yourself down after working.

SMÅTROLL – U.ETG.
Slik er livet etter døden. Ved Roar Krogshus. En presentasjon av hva som skjer fra vi dør og til vi blir født på ny. Kildene er en rekke personlige beretninger fra de som har vært inn i døden og tilbake, fra bøker, TV- programmer, kanalisering, samt personer under hypnose som forteller hva de opplever på «den andre siden». Hør de fantastiske og sammenfallende beretningene om livet etter døden og at det finnes ingen død.

GJENDINE – U.ETG.
Just Breathe Method, med Kine Solend (Ca 2 timer). Just Breathe Method er en unik metode som inneholder en unik forening av tankens kraft, bevegelse, følelser, reaksjoner med den store nøkkelen i bunn, nemlig pusten. Metoden er basert på at du er det du trenger. I denne workshopen vil du bli litt bedre kjent med Kine før hun guider deg gjennom klassen, som har fokus på å rense ut opplevelser, stagnerte reaksjoner, traumer og følelser som sitter fast i kropp, ryggmarg, og det ubevisste. Fornye pustemønstre og tankemønstre. Rebirth. Og ikke minst finne frem til gleden. Ha på gode bevegelige klær og ta gjerne med en yogamatte (vi har også en del) og ullsokker.

BØYGEN – 2. ETG. I FOREDRAGSFLØYEN
Praktisk og effektiv sjamanisme for det moderne mennesket! Ved Rainbow Reiki. Bli med på et spennende foredrag hvor du vil erfare hvordan bedriftslederen Henning, jordmoren Anne Marit, førsteamanuensis Jarle og studenten Mari (som fikk ME som 21 åring), benytter White Feather sjamanisme på en praktisk måte med særdeles gode resultater i sin jobb og hverdag. ALLE kan lære sjamanisme! Bli med bak sjama- nismens og magiens mystiske forheng! I dette foredraget får du vite hva sjamanisme er samt forklaring på mange
av mytene rundt sjamanisme: Hva er en sjaman? Sjamanisme og rusmidler, Sjamanisme og ekstremerfaringer, Sjamanisme og religion, Hvordan arbeider en sjaman? Hva er en sjamandød? I dette foredraget vil du få en innsikt i magien til White Feather Shamanic School® samt mulighet til å være med på et healingrituale der du selv får kjenne på kreftene som vi kan mobilisere med vår tradisjon. Alle deltagerne får gratis tilgang til et online videoseminar med tittelen «Sjamanisme, ritualer og runemagi – mystikk mellom ulike verdener»

BUKKEN – 3. ETG.
Hvordan få mer livsglede, ro og balanse inn i livet ditt. Ønsker du deg mer livsglede,energi og balanse. Ved Helen Roaldsnes. Lær å få mer av det du ønsker deg inn i livet ditt. Begynn å registrer hva det er som tapper deg for energi og hva som gjør deg glad og harmonisk. Ta tilbake gleden du hadde som barn, evnen til å fryde deg over de små ting. Begynn å lytte innover til hva sjelen din ønsker. Lær å bruke pusten for å finne ut hvem du er og hva du ønsker mer av i livet ditt. Gi slipp på stress,uro og bekymringer. Når kjenner du at du er i flyten. Omgi deg med folk som vil deg vel og får deg til å føle deg bra nok akkurat sånn du er. «Du kan ikke hindre sorgens fugler å fly over ditt hode,men du kan hindre de å bygge reir.» Vi skaper vår fremtid ved å ha fokus på det vi bil ha mer av i livet. Hva vil du fylle ditt liv med?

HALLING – 3. ETG.
Hva er våkenhet? Ved Peder Helland Kleppe. Våkenhet er det som er bakenfor alt. Det som rommer kropp, følelser og tanke. Det er vitne i din opplevelse. Hvordan er dette relevant i våre daglige liv? Peder vil fortelle litt om sine egne erfaringer med våkenheten. Han hadde en periode spiseforstyrrelse, som handlet om at han flyktet fra følelser og tanker han var redd for å kjenne. Men gjennom våkenheten som gradvis åpnet seg i ham, kunne han være tilstede i tanker, følelser og kropp, og spiseforstyrrelsen forsvant etterhvert. Idet man er våkenheten blir ting tydelige i oss, både gleden og smerten. Å være i våkenheten er derfor ikke bare en dans på roser, men til tider svært utfordrende. Likevel er det noe levende og interessant med denne opplevelsen. Når man er i våkenheten kan forløsninger og fristillinger skje av seg selv. Det er utrolig spennende! Peder er healer og bruker ingen metode, men lar healingen skje gjennom våkenheten. Vi har en felles meditasjon/healing på temaet «hva er våkenhet?»

17.00

WELLBEING LOUNGE
HeartDance – med Elin Ambika Haugen. HeartDance er en øvelse av fri dans og leker for voksne, guidet av danseren Elin Ambika Haugen. Hun bruker bevegelser og øvelser til å forsterke gleden og den naturlige pulsen som bor i våre hjerter!

GLASSHJØRNET – FOAJÉ I 2. ETG UTENFOR PEER GYNT
Konsert: Meditativ englemusikk. Komponert til Kenneth Laugen sin kunst, framført av sangeren Christina Undhjem. Kenneth Laugen er kunstner fra Trondheim. Han ble engasjert av Comthesy for å male 12 erkeengler, og prosessen med dette har vært transformerende og spennende. Noen av maleriene har kommet til ham i drømme. Artisten Christina Undhjem har skrevet musikk til bildene, og sier: «Prosessen med å skrive sanger om de 12 mest kjente erkeengler malt av Kenneth Laugen har vært en form for terapi for meg. Jeg ser på bildene og leser om deres opgaver for menneskeheten og mediterer; så finner jeg roen, og plutselig kommer det ideer. Som oftest kommer ideene som en foss, og noen ganger går det et par dager før skissen til sangene er ferdige. Det er som om englene jobber med meg, og gir meg utfordringer som de vet jeg vil klare å løse. Den første melodien om Raphael kom til meg midt på natten, så jeg måtte bare stå opp og få den sunget inn så jeg ikke glemte den. Jeg var lys våken og det fosset ut vakre toner av herlig energi, har aldri oplevd maken til lykke. » Velkommen til en multidimensjonal og fantastisk kunstopplevelse for alle sanser!

PEER GYNT-SALEN
Jon Schau – komiker og forfatter: «Hvem er vi?!» Et spørsmamennesker har søkt svaret på siden tidenes morgen. Spørsmålet er om det er det vi leter etter? Er målet å finne det teoretisk perfekte menneske? Er det vi egentlig leter etter rett foran nesene våre hele tiden? Eller kanskje rett bak? Er sannheten om oss at vi er de vi er, og at vi blir noe annet enn det ved å søke å bli teoretisk perfekte istedenfor å bare være oss? Bruker vi så mye krefter på å være riktige at vi blir helt unaturlige av det? Jon sier han ikke har noen anelse, og at det faktisk er svaret vi leter etter: «Bli en som ikke vet, så blir du naturlig levende». Hørt det før? Nei? Kom, da vel. Vi lover en opplevelse utenom det vanlige.

TROLLTOG – 3. ETG. I FOREDRAGSFLØYEN
Medium på scenen. Wenche Tømmervik er et av de beste scenemedium i Norge. Hun vil gi meldinger fra den andre siden til deltagere i publikum.

SMÅTROLL – U.ETG. I FOAJEEN MAN KOMMER INN I FØRST I FOREDRAGSFLØYEN Livskvalitet, sunnhet og helse starter med en god tarmhelse – resten sitter i hodet! Colon Helseklinikk tilbyr den mest helhetlige oppfølgingen og behandlingen innen colonhydroterapi. Vi har sykepleiere som aktivt motiverer, veileder, støtter og gir helecoaching, både under og rundt behandlingen og som annen oppfølging. Det er en sammenheng mellom tarmhelse og andre plager. Vi påstår at alle overvektige har en usunn tarmflora. Alle med hudproblemer har en usunn tamflora. Og det er også sammenheng mellom usunn tarmflora og slitenhet, humørsvingninger, uro og nedstemthet og mye mer. Derfor anbefaler vi sterkt colonhydroterapi, en avansert form for tarmskylling. Vi forteller mer om dette, samt viktigheten av et tilpasset kosthold og aktivitet. Samtidig sitter også problemet i hodet gjennom negativt fokus og stress. Velkommen til foredrag!

GJENDINE – U.ETG.
Just Breathe med Kine Solend fortsetter!
BØYGEN – 2. ETG. I FOREDRAGSFLØYEN
Spirituell navne-seremoni, med emonstrasjon på våre åndelige kvelder i Bergen. Ved prester i prester i NSF – Norsk spiritualistisk forening Bergen. Vi ønsker publikum velkommen til å delta på en av våre vakre seremonier, navneseremoni, hvor en av våre medlemmer får sitt spirituelle navn kanalisert fra ånde- verden. Våre prester i NST holder sermonier i hele Norge: Navnedag, konfirmasjon,vielser og gravferd.

BUKKEN – 3. ETG.
Demonstrasjon av Thaimassasje og Ruesri Dat Ton. Med Roy Cato Solend, www.gondt.org. «Få en innsikt i de eldgamle tradisjonene Thaimassasje og Ruesri Dat Ton. Jeg har 1000 undervisningstimer innenfor Thai og Chi Nei Tsang massasje, og er bla godkjent Thaimassasje Instruktør. Jeg har vært heldig å finne lærere som har undervist meg i de sprituelle aspekter ved Thaimassasje og i min verden er også klarsyn og healing aspekter av Thaimas- sasje. Jeg har også tatt kurs i Ruesri Dat Ton også kalt Thai Yoga, som er en treningsform jeg gjerne vil dele med flere. Demonstrasjonen avsluttes med 10 minutter med RDT (Ruesri Dat Ton) hvor alle inviteres til å delta slik at dere for prøvd hvor effektiv og skånsom trening RDT er.»

HALLING – 3. ETG.
Litt automatskrift, mer om Access Bars. Ved Bente Stamoen. Mitt syn på automatskrift og AccessBars er tema. AccessBars er en enkel metode som har endret livet for 1000-vis av mennesker over hele verden, metoden er beskrevet slik: I verste fall får du en god hodemassasje, i beste fall endres hele livet ditt! Access Bars er 32 lagrings-punkter på hodet, som ved forsiktig berøring gir deg mulighet til å slippe det som er lagret her. Det er punkter for kropp, penger, kontroll, kreativitet, healing, takknemlighet, for å nevne noen. Ved at mottaker tillater seg å motta, vil ‘gamle sannheter / begrensninger’ løses opp! For enkelt til å tro? Jeg trodde lenge det! En mengde enkle verktøy, til bruk i hverdagen, får du på Access Bars kurs, i Bergen, den 3. juni! Jeg holder dette kurset, sees vi ? Vil du vite mer, er du velkommen til foredrag.

18.00

WELLBEING LOUNGE
Global yoga for alle. Shine bright – It is your right! Med Eva Christensen. Denne klassen inviterer deg til en reise gjennom ulike dynamiske og myke sekvenser, med musikk som inspirasjon. Eva guider deg gjennom en klasse uten for mye hodebry. Ta en pause fra livet en stund og invester tid til deg selv. Dette er en invitasjon til å finne ny energi, glede og glød. Dette er en klasse der du får prøve nytt, leke, bevege deg slik DU behøver. Finne din veg. Våge å bevege deg. Våge å puste, våge prøve, våge falle. Våge å skinne! Eva har arbeidet med trening og men- nesker i 30 år. Hun er gruppetreningsinstruktør, sykkelinstruktør, pilatesinstruktør, yogalærer og utdannet personlig trener med spesialkompetanse innenfor rehabiliteringstrening og funksjonell trening. Hun har undervist yoga i 15 år, og utdanner også nye yogalærere i samarbeid med Global Yoga.

PEER GYNT-SALEN
Anne-Kristine Augestad – kjent fra «Åndenes makt» og nå aktuell som programleder på TV4 i Sverige, med TV-serien “En Natt på Slottet”. Anne-Kristine vil fortelle om veien til å erkjenne seg selv som medium, lar oss bli kjent med henne åndelige veiledere og viser hvordan hun i dag hjelper andre til å få et bedre liv. Anne-Kristine forteller om hvordan hun får kontakt med de på den andre siden – «De sjelfulle».

TROLLTOG – 3. ETG. I FOREDRAGSFLØYEN
Håndanalyse ved Torkil Kjelstrup. Hva hendene forteller. Livet avspeiles i hen- dene våre. Akkurat som fingeravtrykkene våre er unike, er hendene det. Ved å se på linjer, mønstre og former i hånd og fingrer, kan du lære om dine styrker og svakheter, muligheter, kjærlighetsforhold, følelsesmessige blokkeringer og hva det kommende året bringer. Torkil Kjelstrup har arbeidet med håndanalyse i mange tiår.

SMÅTROLL – U.ETG.
Lev sterkt. Ved Kevin Frøystad. Å leve sterkt er å føle godt i et liv med mening, selv om der er smerte og problemer i livet. Vi kan ha suksess og alle penger vi trenger, en kjærlig ektefelle, flotte barn og likevel føle at livet ikke har noen mening. Selv om vi har alt rundt oss, kan vi være internt konkurs. Dette kan føre til depresjon, ensomhet, sinne og frustrasjon. Lev Sterkt foredraget vil gi deg informasjonen som gjør at du vil forstå hvorfor du føler som du gjør. Og du vil forstå at problemer, ikke er problemet. Aldri vent på dagen der det ikke er problemer, tragedier eller negative overraskelser i ditt liv. Problemer er et tegn på liv. Ved å endre meningen med problemer og det som skjer oss, endres livet. Lær å skape magiske øyeblikk, for så å skape et magisk liv. Kevin Frøystad er coach og livsstilveileder. Han hjelper mange til bedre livskvalitet ved hjelp av kosthold, livsstilsendringer og løsing av årsaks- faktorer. At han kombinerer mental trening med dette, gjør at en får redskapene til å styrke både kropp og sinn. Hans mål er hjelpe andre til å oppleve oppfyllelse, livsglede og mening i livet. Å leve sterkt som han kaller det. Kevin er en mester i selvledelse. Han har vært norgesmester i roadracing og vant til å gi full gass. Han er en inspirerende foredragsholder, brenner for sine ideer og gir alt når han formidler det til andre.

GJENDINE – U.ETG.
Kvinnekraft. Med Sol With Jonassen. Kvinners energi trenger å få løftet seg opp og ut av en program- vare som ligger i samfunnet, og som dikterer kvinner til å undertrykke sin styrke. Vi står nå foran en healing av 5000 år forvrengning av det feminine og i denne healingsirkelen inviterer jeg deg til å forske på din indre kraft, din indre skjønnhet, din gave av kjærlighet og healingen av din indre kvinne. På tide å vise verden hvem du er! Sol With Jonassen er healer, astrolog og meditasjonslærer. Hun underviser og jobber i hele Norge og internasjonalt. www. sol-with.com

BØYGEN – 2. ETG. I FOREDRAGSFLØYEN
Malerier og foto av åndevesener. Ved Reidun Haavik. – Jeg vil fortelle litt om de fotografier jeg har tatt av åndevesener. Sammenhengen mellom de og maleriene jeg har malt før jeg fikk foto. Og litt om sjelemaleriene jeg lager og hva og hvordan de har hjulpet andre. Litt om de tilbakemeldingene jeg har mottatt.

BUKKEN – 3. ETG. Lockfoot behandling – du kan få en bedre hverdag! Ved Anne C. W. Kristiansen og Jane S Eikås. Ønsker du en hverdag med mindre smerter, bedre spøvn og mer energi? Kanksje Lock-footbehandling kan være noe for deg! Kom og hør på foredrag om Lock-foot. Hva er Lock-foot? Kan en liten feilfunksjon i foten, få store konsekvenser for resten av kroppen? En enkel metode for en bedre hverdag? Hva skjer i kroppen ved justering av Lock-foot? Kan dette påvirke hodepine, kjevesmerter, nakke- og ryggproblemer, bekken- og hofteproblematikk, mageproble- mer og bla kneproblemer? Anne C. W. Kristiansen har jobbet med dette i ca 10 år, og forteller litt om tankegangen omkring Lock-foot, samt egne erfaringer ved bruk av enkle og gamle metoder i kombinasjon med Lock-foot syn- dromet. I tillegg vil Jane S Eikås – Armonia Terapi – Åsane, fortelle litt om sine erfaringer. Bedre helse helt enkelt!

HALLING – 3. ETG. Følg din drøm! Inspirerende og annerledes foredrag med Henriette Kalgraff – gründeren som hoppet av en lang karriere i oljebransjen for å følge sin drøm. Henriette sin jordnære og vitenskapelige tilnærming til temaer som yoga, healing og feng shui vil garantert gi deg en aha-opplevelse og inspirasjon til å ta enkle grep for å sikre din helse. Kom og la deg inspirere!

19.00

WELLBEING LOUNGE
Global yoga for alle. Shine bright – It is your right – fortsetter!
PEER GYNT-SALEN Hypnoterapi. Ved Ronny Hansen. Hva er det som gjør at du spiser mot din vilje og bedre vitende, eller røyker selv om du ønsker å være røykfri? Hva er det som gjør at du stadig saboterer deg selv, og dermed holder deg på trygg avstand fra å nå dine mål, til tross for et inderlig ønske om å nå dem? Hva er det som gjør at du føler slik du gjør i ulike situasjoner, uten at du selv forstår hvorfor det skjer? Kom på foredraget, så får du en del interes- sante svar. Advarsel! Det er overhengende fare for at du får noen betydelige a-ha opplevelser under foredraget. Meget gode tilbakemeldinger på foredraget fra tidligere messer.

TROLLTOG – 3. ETG. I FOREDRAGSFLØYEN
Stor healing-seanse, med Morten Eriksen. Opplev healing gjennom Crystal Harp-lydhealing og dyp tilstedeværelse. Vi vil her heale de mønstre vi sitter fast i, og åpne for en dypere indre vekst og ekspansjon. Det blir healing på alle nivåer og kan gi et etterlenktet løft i livet. Når de indre begrensningene får gi slipp åpner man seg for det autentiske man ER. Og man er i sannhet en fri Sjel.

SMÅTROLL – U.ETG. I FOAJEEN MAN KOMMER INN I FØRST I FOREDRAGSFLØYEN Kinesisk medisin og egenhelse! Med Wenyu Fan, ingeniør og akupunktør, og Cheng Wang, som kommer fra en familie med sterke tradisjoner innen kinesisk medisin. Cheng har jobbet i over 10 år som spesialist-akupunktør på det største sykehuset i Beijing. De jobber også med en maskin som stimulerer cellenes egen livsenergi, en slags «lader» for mennesker. Maskinen er omtalt av bl.a. Garry Gordon, en av produsentene for filmen The Secret. PEMF treatment and acupuncture. Wang will give guides to self treatment methods by using TCM (Traditional Chinese Medicine). Foredraget vil bli på engelsk og norsk.

GJENDINE – U.ETG.
Gruppehealing. Med Barat Istvan Zsolt. Ta del i en gammel sjamanistisk healing og rensemetode. Istvan hjelper deg med å løse opp i dine problemer og ubalanser ved hjelp av den ungarske fire element teknikken og en spesiell teknikk som hjelper deg å løse opp i dine plager på ett fysisk nivå. Ta med deg noe å ligge på, pute og teppe til å ha over deg. Ta gjerne med deg drikkeflaske også. Barat Istvan Zsolt er regnet som en av de fremste tradisjonsbærere av ungarsk sjamanisme og har studert i Ungarn, området kjent som det Karpatiske basseng, Europa, Afrika og flere steder i Asia. Han er grunnleg- ger og leder av Fire Elementer Skole.

BØYGEN – 2. ETG. I FOREDRAGSFLØYEN
Tør du manifestere din villeste drøm? Ved Gudrun Boost. Vi har alle fri vilje til å skape det livet vi ønsker! Vi tror også vi manifesterer mere av det gode i livet, men i virkeligheten gjør de fleste det motsatte. Hvorfor? Her vil du få redskaper som viser den rette vei til å manifestere og få din villeste drøm til at gå i oppfyllelse. Hvordan? Du blir guidet gjennom syv enkle trinn for at nå din drøm. Her spiller du hovedrollen, fordi det er din drøm!

BUKKEN – 3. ETG.
Så effektivt – så raskt – så ofte – med TFT brukes kroppens egen kraft til å hjelpe seg selv. Ved Ole Holmaas. Kunne du tenke deg å lære deg en teknikk som veldig ofte reduserer eller tar bort vonde og uønskede følelser som f.eks. fobier. sorg, traumer, skam, flauhet, avhengighet og mye annet. Og som ofte reduserer eller tar bort hodepine og spenningssmerter. På foredraget lærer du hvordan du kan bruke disse enkle men meget effektive teknikkene på deg selv eller andre. Du kan faktisk med stor sannsynlighet begynne å hjelpe deg selv bare etter dette foredraget. For å kunne utnytte kraften i TFT vil de fleste imidlertid være tjent med å gå til en dyktig TFT-terapeut. På foredraget får du høre om, se og oppleve TFT i praksis. Foredragsholder Ole Holmaas er en av landets mest erfarne TFT-teraputer og -instruktører. Han har utdannet helsepersonell og andre i flere land, både i Europa, Asia og Afrika. Han har overtatt ansvaret for utdanningen i MUIS AS etter Mats Uldals altfor tidlige bortgang. Holmaas er også utdannet innen NLP og coaching.

Åpningstider:
Fredag 13-20
Lørdag 11-20
Søndag 11-18

Program for fredag
Program for lørdag
program for søndag

Comments are closed.